Το EKO Acropolis Rally Road Truck έφυγε από την Κρήτη αφού υποδέχθηκε 2.500 επισκέπτες

Το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ολοκλήρωσε την αποστολή του στη Μεγαλόνησο και ξεκίνησε για το επόμενο σταθμό του στην Αθήνα. Στόχος της περιοδείας ήταν η διάδοση της σπουδαιότητας της Οδικής Ασφάλειας.

Στις τρεις εβδομάδες της περιοδείας του, που ξεκίνησε από το Karteros Beach Sports Center στο Ηράκλειο στις 28 Ιουλίου και συνεχίστηκε σε Τυμπάκι, Μοίρες, Μάταλα, Πύργο, Αρκαλοχώρι, Ασήμι, Καστέλι, Μοχό, Γάζι και Ρέθυμνο, πριν καταλήξει στα Χανιά, το EKO Acropolis Rally Road Truck υποδέχτηκε περισσότερους από 2.500 επισκέπτες, οι οποίοι οδήγησαν στους προσομοιωτές του και ενημερώθηκαν για θέματα Οδικής Ασφάλειας.Το EKO Acropolis Rally Road Truck έκανε την τελευταία στάση της περιοδείας του στην Κρήτη, στην Πλατεία Κατεχάκη, στα Χανιά.

Η δράση, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, αγκαλιάστηκε από το Δήμο Χανίων, την ΕΛ.ΑΣ., την Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων, τη ΣΙΠΑΚ, το ΚΤΕΛ Χανίων και τη Λέσχη Κλασικής Μοτοσυκλέτας.

Κατά το διήμερο της παραμονής του φορτηγού στο ενετικό λιμάνι της πόλης, παράλληλα με τις δράσεις που εκτελούνταν στο εσωτερικό του με τη βοήθεια προσομοιωτών οδήγησης, χρήσης γυαλιών προσομοίωσης επικίνδυνων καταστάσεων, προβολής καρτών Οδικής Ασφάλειας με Έλληνες αθλητές, στήθηκαν και επιπλέον ενέργειες.

Ειδικοί σε θέματα ασφαλείας με διαδραστικά παιχνίδια κυκλοφοριακής αγωγής πέρασαν σημαντικά μηνύματα ασφαλείας στα παιδιά.

Το EKO Acropolis Rally Road Truck έφυγε από την Κρήτη αφού υποδέχθηκε 2.500 επισκέπτες gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: