Το εκλεπτυσμένο στυλ της Τatiana Santo Domingo που αξίζει να αντιγράψεις

Η 38χρονη γόνος φημίζεται για την ιδιαίτερη, boho αισθητική της και κάθε της εμφάνιση γίνεται talk of the town.

Έχοντας ρίζες από την Κολομβία και τη Βραζιλία, η Tatiana Santo Domingo, γόνος μιας από τις πιο ισχυρές οικογένειες της Νότιας Αμερικής (ο παππούς της δημιούργησε μια από τις μεγαλύτερες ζυθοποιείες της Αμερικής) ήταν γραφτό να κατέχει μια θέση στην παγκόσμια ελίτ. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 23 Νοεμβρίου Νοέμβριο του 1985, μεγάλωσε στη Γενεύη και έζησε για αρκετό καιρό στη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία αλλά και τη Λατινική Αμερική. 

Ο γάμος και η εντυπωσιακή νυφική εμφάνιση

Το 2006 η ζωή της έμελε να αλλάξει για πάντα αφού γνώρισε τον Αντρέα Κασιράγκι (ανιψιός του Πρίγκιπα Αλβέρτου) με τον οποίο παντρεύτηκε το 2013 και έχει αποκτήσει 3 παιδιά. Η Τatiana είχε επιλέξει κάτι άκρως εντυπωσιακό για την ωραιότερη ημέρα της ζωής τους. Εμφανίστηκε στην τελετή του πολιτικού τους γάμου στο Μονακό με ένα νυφικό δημιουργία Missoni με V και μανίκια μήκους τριών τετάρτων. Τα ασημένια φλατ σανδάλια της ολοκλήρωσαν την ιδιαίτερη νυφική της αμφίεση την ώρα που οι παράνυφες φορούσαν φορέματα των σχεδιαστών Dolce & Gabbana και Valentino.

 

Η αγάπη της για την μόδα 

H 38χρονη έχει δημιουργήσει το δικό της brand ρούχων με την επωνυμία Muzungu Sisters. Όλες οι δημόσιες εμφανίσεις της περιστρέφονται γύρω από την βιομηχανία της μόδας αφού φροντίζει να δίνει το «παρών» στο front row των πιο σημαντικών επιδείξεων και δεν λείπει σχεδόν ποτέ από το Fashion Week του Παρισιού. 

Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον οίκο μόδας Aeffe στην Νέα Υόρκη ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε ενεργό ρόλο και στο Vanity Fair. Διατηρεί στενή φιλία με την Ιταλίδα κληρονόμο του οίκου Missoni, Μαργαρίτα και οι δυο τους έχουν φωτογραφηθεί σε πολλές επιδείξεις μόδας και κοσμικές εκδηλώσεις.

Τα fashion items που η Tatiana Santo Domingo δεν αποχωρίζεται ποτέ

Σε συνέντευξη του περιοδικού W το 2015, η Santo Domingo μίλησε με απόλυτη ειλικρίνια για το ποια είναι τα 3 fashion items που κάθε γυναίκα οφείλει να έχει στην γκαρνταρόμπα της. «Ένα καλό παντελόνι τζιν, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα Charlotte Olympia και ένα σάλι Muzungu Sisters», είπε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά για τα αγαπημένα της υποδήματα, η Tatiana λέει πως προτιμά να περπατά ξυπόλητη όποτε είναι δυνατόν.

Το εκλεπτυσμένο στυλ της Τatiana Santo Domingo που αξίζει να αντιγράψεις

Η Λετίσια είναι η βασίλισσα του στυλ – Η εντυπωσιακή εμφάνιση (photos)

Πηγή κεντρικής: apimages.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Taylor Swift: Η στυλιστική της εξέλιξη από diva της country σε fashion icon

Η Βίβλος της Όπερας και του Στυλ: 8 αλησμόνητες stylish εμφανίσεις της Μαρίας Κάλλας

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες της Tatiana Santo Domingo.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: