Το είδος ψησταριάς που δεν προτείνουν οι ειδικοί

Χειμώνα-καλοκαίρι, τα μπάρμπεκιου καπνίζουν διαρκώς, καθώς αποτελούν για πολλούς ένα είδος γευστικής ιεροτελεστίας που δεν λείπει σε εβδομαδιαία βάση.

Για να παραμείνει όμως αυτό, γευστική ιεροτελεστία, οι μάς λένε πως δεν είναι ιδανικά όλα τα είδη ψησταριάς.

Οι τρόποι για να ετοιμάσεις το κρέας πολλοί και οι επιλογές αρκετές στις μέρες μας, οι περισσότεροι συμφωνούν ωστόσο πως τα μπάρμπεκιου υγραερίου δεν είναι ο ενδεικνυόμενος.

«Ο είναι ένα συστατικό από μόνος του», γράφει ο γνωστός τηλεοπτικός σεφ Valentine Warner, «χωρίς αυτόν, παίρνεις μεν τη φωτιά, αλλά χάνεις τη γεύση».

Το ίδιο προτείνουν και οι διάσημοι σεφ Jeremy Lee και Martin Morales, πως οι ψησταριές υγραερίου (και οι ηλεκτρικές) δεν κάνουν τη διαφορά στο , δεν σπάνε τη μύτη από την τσίκνα…

syntages

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: