Το efood προσφέρει Χριστουγεννιάτικα γεύματα! #LoveDelivered

Φέτος τα Χριστούγεννα το efood, η υπηρεσία delivery φαγητού στην Ελλάδα, στηρίζει την ένωση «Μαζί Για το Παιδί» προσφέροντας σε χιλιάδες οικογένειες αυτό που γνωρίζει καλύτερα: φαγητό!

Για 2η χρονιά συμβάλλει έμπρακτα στο έργο του «Μαζί Για το Παιδί» δωρίζοντας ποσό ύψους 10.000 ευρώ στον ραδιομαραθώνιο του Ρυθμού 94.9. Με αυτή την απλή και μαζί τόσο σημαντική κίνηση, μοιράζει χαρά και «στρώνει» το γιορτινό τραπέζι οικογενειών σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα,  το efood υποστηρίζει πλέον ένα νέο feature και καλεί όλους εμάς να συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία «LoveDelivered», προσθέτοντας με μια μόνο κίνηση 0.20€

στο τέλος της παραγγελίας. Με κάθε συμμετοχή συνεισφέρεις στο πρόγραμμα σίτισης «Προσφέρω Γεύματα» προκειμένου να αγοραστούν υλικά πρώτης ανάγκης και να μοιραστούν μέσω του «Μαζί Για το Παιδί» σε ιδρύματα για τη στήριξη όλων όσοι έχουν ανάγκη.

Αυτές τις γιορτές μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε και να προσφέρουμε με μια απλή κίνηση. #LoveDelivered

Σχετικά με το efood:

Tο efood είναι η υπηρεσία delivery φαγητού στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 7.000 καταστήματα σε 60 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή. #efoodgr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: