Το εύκολο date night styling trick από τα ‘90s που λατρεύει η Gwyneth Paltrow και η Rihanna

Ανέδειξε λίγο από το δέρμα σου με τον πιο σeξι και παιχνιδιάρικο τρόπο – το κάνουν ήδη τα πιο διάσημα it girls.

Θες να φανερώσεις το σeξι εσώρουχό σου χωρίς όμως να δείξεις πολύ δέρμα; Έχουμε ένα πολύ απλό style trick για εσένα: το button-down bra-flash!

1ο βήμα: Επίλεξε το αγαπημένο σου πουκάμισο ή την αγαπημένη σου μπλούζα
2ο βήμα: Επίλεξε ένα fancy σουτιέν που ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου
3ο βήμα: Συνδύασέ τα μεταξύ τους

Ένα oversized πουκάμισο από βαμβακερή ποπλίνα δείχνει υπέροχο φορεμένο πάνω από ένα δαντελένιο σουτιέν. Και μην φοβηθείς το χρώμα: δοκίμασε να φορέσεις ένα σουτιέν σε φωτεινή απόχρωση μέσα από ένα ξεκούμπωτο λευκό πουκάμισο για έξτρα sex appeal.

Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις την τάση

Οι μεταξωτές μπλούζες προσφέρουν επίσης αμέτρητες δυνατότητες styling. Επίλεξε ένα σε πράσινο χρώμα όπως η Rihanna. Η business woman συνδύασε ένα πουκάμισο από τον οίκο Supriya Lele με ένα δαντελένιο σουτιέν και μια mini φούστα με σούρες τον περασμένο Ιούνιο. Η RiRi ολοκλήρωσε το σύνολό της με πολλά κολιέ, τα οποία τράβηξαν την προσοχή στο ντεκολτέ της.

Το εύκολο date night styling trick από τα ‘90s που λατρεύει η Gwyneth Paltrow και η Rihanna

Οι celebrities όρισαν το trend! Tα εσώρουχα είναι in fashion να φαίνονται μέσα από τα ρούχα

Για να αντλήσουμε ακόμη περισσότερη έμπνευση επιστρέψαμε στην δεκαετία του ’90. Πιο συγκεκριμένα, το «curtain reveal» εμπνευσμένο από τη jLO και τη Gwyneth Paltrow, έχει κάνει ένα δυναμικό comeback στην μόδα – θα σου χαρίσει μοναδικά τολμηρά looks και θα σε κάνει να νιώσεις σαν μια it girl.

Ενόψει της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, εάν τα εσώρουχά σου δεν σε κάνουν να νιώθεις σeξι πια τότε συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις μερικούς συνδυασμούς από πουκάμισα και lingerie που συγκεντρώσαμε για εσένα:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Διαβάστε επίσης

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: