Το δράμα μιας 16χρονης, θύμα «βιασμού» από τον ίδιο της τον πατέρα – Ξάνθη

Το δράμα μιας 16χρονης, θύμα «βιασμού» από τον ίδιο της τον πατέρα   Ξάνθη

Έναν ζωντανό εφιάλτη φαίνεται πως βίωνε επί σειρά ετών μια 16χρονη, σήμερα, κοπέλα στην ο της οποίας κατηγορείται ότι την βίαζε!

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η 16χρονη βρήκε το θάρρος να καταγγείλει πως την βίασε ο ίδιος ο πατέρας της στην Αστυνομία.

Η αντίδραση των Αρχών ήταν άμεση μιας και συνέλαβαν τον 44χρονο φερόμενο ως δράστη ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία, με την υπόθεση να οδηγείται πλέον στην Δικαιοσύνη.

Η νεαρή κοπέλα, που βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τον ίδιο της τον πατέρα, οδηγήθηκε στο καθώς και στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης ώστε να εξεταστεί αρμοδίως.

Από τα πρώτα στοιχεία που προέκυψαν μετά και την εξέταση της νεαρής κοπέλας φαίνεται πως ο δεν συνέβη μόνο μια φορά, δηλαδή το περασμένο Σάββατο, αλλά ήταν κατ” εξακολούθηση και μάλιστα υπάρχουν ενδείξεις πως το μαρτύριο που βίωνε η κοπέλα ξεκίνησε πριν από αρκετούς μήνες, ίσως και !

Τα τελικά αποτελέσματα της εξέτασης DNA αναμένονται σε περίπου 1 μήνα, ωστόσο η είδηση του βιασμού της 16χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης.

Πηγή: thrakitoday

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: