Το διαδίκτυο νίκησε την τρόικα κι έσωσε τον «Ρούμπυ»

Το διαδίκτυο νίκησε την τρόικα κι έσωσε τον «Ρούμπυ»Η σωτηρία της ζωής του «Ρούμπυ» είναι ίσως η πρώτη πολιτική νίκη απέναντι στην τρόικα. Για όσους δεν έτυχε να τον γνωρίσετε ο «Ρούμπυ» είναι ένας αδέσποτος σκύλος που έχει ως επικράτεια την ευρύτερη περιοχή του Συντάγματος. Μαζί όμως με κάτι «αλήτες» φίλους του, πήραν στο κατόπι τους εκπροσώπους της τρόικας κατά την τελευταία επίσκεψή τους στο Υπουργείο Οικονομικών…
Τους γαύγισαν άγρια αλλά δεν τους επιτέθηκαν. Ο «Ρούμπυ» και οι φίλοι του «διαμαρτυρήθηκαν» μεν με τα γαυγίσματά τους αλλά έδειξαν μεγαλοψυχία χαρακτήρα και δεν δάγκωσαν τους τροικανούς, αν και τους είχαν εύκολα.

Τη μεγαλοψυχία που έδειξε ο «Ρούμπυ» δεν την έδειξαν οι εκπρόσωποι των δανειστών μας και ζήτησαν σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν την παραδειγματική τιμωρία του «Ρούμπυ». Η σύγκριση χαρακτήρα δείχνει εύκολα ποιος κατατάσσεται στα «ζώα».

Ο «Ρούμπυ» συνελήφθη μετά από αντιδημάρχου μεταφέρθηκε στο καταφύγιο “Αστική Πανίδα” των Μεγάρων και επρόκειτο να υποβληθεί σε ευθανασία! Η θύελλα αντιδράσεων ωστόσο που ξέσπασε στο διαδίκτυο, οδήγησε σε αναδίπλωση της αρμόδια επιτροπή του Δήμου και τελικά αποφάσισε την άμεση απελευθέρωση του σκυλιού.

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: