To candy crepe jacket με το ασύμμετρο κούμπωμα που λατρέψαμε! Πώς το φόρεσε η Όλγα Τρέμη

Είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείς να κατέβεις στο κέντρο της Αθήνας, να περπατήσεις στους δρόμους του Κολωνακίου με στόχο τη βιτρίνα του monobrand! Το Emporio Armani σακάκι με το ασύμμετρο πατρόν στο κλείσιμο και τις αρμονικές γραμμές που ακολουθούν τις καμπύλες του σώματος είναι από τα κομμάτια που ερωτεύεσαι.  

Το blazer είναι το hero κομμάτι του φθινοπώρου για εσένα που αναζητάς ένα elegant outfit για τα επαγγελματικά ραντεβού σου αλλά και για εμένα που αγαπώ τα day to night σύνολα καθώς δεν έχω σχεδόν ποτέ χρόνο (και διάθεση) να επιστρέψω σπίτι από το γραφείο πριν τη βραδινή έξοδο για σινεμά και φαγητό με καλούς φίλους. Κάθε φορά που ο καιρός αλλάζει, λοιπόν, αναζητώ το blazer εκείνο που θα συνδυάσω με όλα τα αγαπημένα μου ρούχα για in fashion εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ. Η αναζήτηση για φέτος τελείωσε από τη στιγμή που είδα το ονειρεμένο cady crêpe blazer με το ασύμμετρο κούμπωμα με το οποίο η Όλγα Τρέμη υποδέχτηκε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδη Τσακαλώτο στο διαδικτυακό τους Meeeting Point!

Η διακεκριμένη δημοσιογράφος συνδύασε το Emporio Armani σακάκι (το οποίο διατίθεται σε απόλυτη μονοχρωμία του μπλε και του μαύρου) με φούστα σε ίσια γραμμή, συγκλονιστικές houndstooth γόβες με super chic λεπτό τακούνι και εντυπωσιακά αξεσουάρ με πρωταγωνιστή τα μαργαριτάρια.  

To candy crepe jacket με το ασύμμετρο κούμπωμα που λατρέψαμε! Πώς το φόρεσε η Όλγα Τρέμη

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, στη συνέντευξή του υπογράμμισε πως η κυβέρνηση θα μπορούσε να αξιοποιήσει το «μαξιλάρι» των ταμειακών διαθεσίμων για πιο προωθημένα μέτρα και προσωρινές μειώσεις φόρων, κόντρα στις ενεργειακές ανατιμήσεις και ήταν κάθετος στην άποψή του ότι «οι παροχές λίγο πριν από τις εκλογές δεν δουλεύουν».

Στο επίκεντρο της συνέντευξης βεβαίως οι εκτιμήσεις για τις πολιτικές εξελίξεις: Για το ΚΙΝΑΛ και τις εκλογές νέας ηγεσίας λέει πως εκείνο που θα ήθελε ο ίδιος είναι «η σοσιαλδημοκρατία να αλλάξει και να γίνει σοσιαλδημοκρατία», θεωρεί εφικτή την προοπτική της προοδευτικής διακυβέρνησης και εξηγεί πως στην περίπτωση εκλογικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπάρξει θέμα ηγεσίας για τον Αλέξη Τσίπρα: «Δεν θα στοιχημάτιζα σ’ αυτό»!

Για τη συνέντευξη με τον κ.Νίκο Δένδια η Όλγα Τρέμη είχε επιλέξει συγκλονιστικό μαύρο blazer με cutout μανίκια. Θα δεις όλες τις λεπτομέρειες σε αυτό το link  

To houndstooth κουστούμι είναι το hero item για ένα business meeting – Πώς το φόρεσε η Όλγα Τρέμη

Περισσότερα για την συνέντευξη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδη Τσακαλώτου, στην Όλγα Τρέμη θα διαβάσεις σε αυτό το link.

To candy crepe jacket με το ασύμμετρο κούμπωμα που λατρέψαμε! Πώς το φόρεσε η Όλγα Τρέμη

Office style rules: Η Όλγα Τρέμη συνδύασε μπλε blazer με nude γόβες στην πιο in fashion A/W πρόταση

Το «Meeting Point» μεταδίδεται από το Newsbomb.gr .gr και το Youtube channel του μεγάλου ειδησεογραφικού portal, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν της φιλοξενίας κορυφαίων προσωπικοτήτων σε αυτή, η Όλγα Τρέμη σχολιάζει την πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα και μέσω της αρθρογραφίας της στο Newsbomb.gr. 

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: