Το BMW Group Design δημιουργεί το υπόβαθρο για Γνήσια Οδηγική Απόλαυση στο μέλλον

Το BMW Group Design ήδη προετοιμάζει το έδαφος για την εμπειρία της Γνήσιας Οδηγικής Απόλαυσης (Sheer Driving Pleasure) στο μέλλον. Το ερώτημα είναι πώς θα μετακινούμαστε το μέλλον. Θα υπάρχουν τόσοι  καινοτόμοι τομείς Αυτόνομης Οδήγησης, Συνδεσιμότητας, Εξηλεκτρισμού και Υπηρεσιών [Autonomous Driving, Connectivity, Electrification & Services (ACES)] που οι οδηγοί απλά θα εί αι παρατηρητές.

Η τεχνολογία έχει τόσο εξελιχτεί που ξεπερνάει κάθε φαντασία.  Το BMW Group προαναγγέλλει μία επαναστατική αλλαγή στη βιομηχανία αυτοκινήτου.Θεωρεί τη σχεδίαση κινητήρια δύναμη για το μέλλον: Αυτή δίνει μορφή σε καινοτομίες και υπόσταση σε τεχνολογίες. Η σχεδίαση έχει επίσης τη δύναμη να υπερβαίνει τα όρια του εφικτού και να κάνει πραγματικότητα φιλόδοξες ιδέες. Είναι κάτι το οποίο έχει επιβεβαιώσει το BMW Group με την πρώτη BMW X5, που εγκαινίασε την κατηγορία SUV, με το iDrive Controller, που δίνει τα παρών σε όλα σχεδόν τα οχήματα σήμερα με κάποιο τρόπο, και με τα μοντέλα BMW i. Όλα ήταν τα πρώτα στο είδος τους και στιγμάτισαν τον κόσμο του αυτοκινήτου.

Νέες εμπειρίες

Στο μέλλον, οι οδηγοί θα μπορούν να επιλέγουν αυτόνομη (EASE Mode) ή ενεργή οδήγηση (BOOST Mode). Τα προγράμματα EASE και BOOST αποτελούν τη βάση για τη σχεδίαση όλων των μελλοντικών BMW. Με λίγα λόγια, το concept είναι: “EASE your Life – BOOST your Moment”. Οι εμπειρίες EASE και BOOST αποτυπώνουν τις φιλοδοξίες του BMW Group Design και αποκαλύπτουν τη φιλοσοφία των μελλοντικών προϊόντων: Σχεδίαση δεν σημαίνει μόνο επιλογή σχημάτων και γραμμών. Το BMW Group Design δημιουργεί εμπειρίες. Το αυτοκίνητο δεν είναι απλά ένα “όχημα”. Μπορεί να είναι ένας χώρος για χαλάρωση, επικοινωνία, ψυχαγωγία και αυτοσυγκέντρωση. Ταυτόχρονα, μπορεί να γίνει το απόλυτο εργαλείο οδήγησης, με τους πελάτες να βιώνουν τη δυναμική συμπεριφορά από μία νέα διάσταση. Το αυτοκίνητο μπορεί να μεταμορφώνεται σε ένα νέο είδος ζωτικού χώρου αφιερωμένου σε ανθρώπινες ανάγκες και επιθυμίες. Το BMW Group Design επιστρατεύει καινοτομίες ACES σε όλες τις μορφές τους για να δημιουργήσει αυτό το βιωματικό χώρο.

EASE your Life – BOOST your Moment

Αυτούς τους δύο διαφορετικούς, μελλοντικούς κόσμους εμπειριών ενσαρκώνουν σήμερα δύο πρωτότυπα Vision Οχήματα: το BMW Vision iNEXT, που αποκαλύφθηκε το 2018, και το νέο BMW Vision M NEXT. Το καθένα αντιπροσωπεύει μία πρωτότυπη υλοποίηση των μελλοντικών κόσμων με εμπειρίες μέσω των “EASE” (BMW Vision iNEXT) και “BOOST” (BMW Vision M NEXT). Το EASE επικεντρώνεται στην εμπειρία της αυτόνομης οδήγησης. Το BOOST, από την άλλη, ενσαρκώνει την απόλυτη, ενεργή οδηγική εμπειρία. Στην προσεχή προϊοντική γκάμα, το BMW Group Design θα προσφέρει μία ευρεία γκάμα εμπειριών στις οποίες θα συγκλίνουν μελλοντικά οι δύο αυτές εκδόσεις.

 

 

 

Το BMW Group Design δημιουργεί το υπόβαθρο για Γνήσια Οδηγική Απόλαυση στο μέλλον gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: