Το μπλε shirt dress της Ελένης Μενεγάκη είναι η πιο elegant επιλογή της εβδομάδας

Το μπλε shirt dress της Ελένης Μενεγάκη είναι η πιο elegant επιλογή της εβδομάδας

Το λαμπερό μπλε είναι σίγουρα το χρώμα της!

Το ότι η Ελένη Μενεγάκη αγαπά το μπλε και όλες τις αποχρώσεις του το ξέρουμε. Και γιατί άλλωστε να μην το κάνει; Το μπλε χρώμα ταιριάζει ιδανικά με τα μάτια της και τα ξανθά μαλλιά της και εκείνη φροντίζει να το εκμεταλλεύεται τακτικά, αφού κατά καιρούς έχει φορέσει όλη την παλέτα του μπλε και του γαλάζιου. Παλιότερα, μάλιστα, συνήθιζε να κάνει την έναρξη της εκπομπής της, επιλέγοντας ένα φόρεμα σε μπλε, ενώ το ανοιχτό blue sky χρώμα είναι και αυτό που ζητά χρόνια τώρα από τους συνεργάτες της να βρίσκεται στο φόντο της. 

Αυτό σίγουρα σημαίνει πολλά. Όταν η «βασίλισσα Ελένη» της τηλεόρασης κάνει κάποιες στυλιστικές επιλογές, είναι σίγουρα μελετημένες και αποδεδειγμένα πετυχημένες. Για αυτό και η Ελένη παραμένει ένα διαχρονικά αγαπημένο style icon, έχοντας έναν από τους πιο ενδιαφέροντες λογαριασμούς στο instagram, όπου έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε τα everyday σύνολα που επιλέγει τόσο στην εκπομπή, όσο και στην καθημερινότητα της εκτός τηλεόρασης. 

Αυτή την φορά φόρεσε και πάλι το αγαπημένο της χρώμα, με ένα κομμάτι από την νέα συλλογή των Marks & Spencer, που θα σου δώσει το απαραίτητο inspo για το shopping της εβδομάδας. 

Το μπλε shirt dress της Ελένης Μενεγάκη.

Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα μπλε satin like φόρεμα, τύπου πουκάμισο, με λάστιχο στα μανίκια και την μέση, το οποίο τονίζει με έναν πολύ θηλυκό τρόπο την μέση. Πρόκειται για ένα μεταξωτό φόρεμα, με ανάλαφρη υφή και αέρινη γραμμή, κάτι που το κάνει ιδανικό για την εποχή. Η Ελένη το συνδύασε με μια μεγάλη μαύρη ζώνη με boho chic στοιχεία, αφού η σκαλιστή αγκράφα και η petrol πέτρα του, δίνουν αμέσως έναν hippy style χαρακτήρα. 

Τα shirt dresses ήταν μία μεγάλη τάση της προηγούμενης σεζόν, αλλά και παράλληλα ένα διαχρονικό piece που μπορείς να έχεις στην ντουλάπα σου, αφού είναι ένα seasonless item στην πραγματικότητα, ειδικά όταν μιλάμε για μια ποιότητα αντίστοιχη με αυτή που επέλεξε και η Ελένη.

Διαβάστε επίσης:

Φόρεμα και μπότες: Η Ελένη Μενεγάκη σου δείχνει πώς να τα φορέσεις τώρα

Metallics lovers: Η Όλγα Τρέμη φόρεσε το silver σακάκι της με τον πιο σοφιστικέ τρόπο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: