Το Ateca ενισχύει τις πωλήσεις της SEAT

 

Με το καλύτερο αποτέλεσμα πωλήσεων από το 2007, η SEAT το 2016 παρέδωσε 410.200 οχήματα, 2.6% περισσότερα από το 2015. Σημαντική ώθηση έδωσε το Ateca, με 24.200 πωλήσεις κατά το πρώτο εξάμηνο του στην αγορά. Η επιτυχία του Ateca έρχεται παράλληλα με την αύξηση πωλήσεων που σημείωσαν το Leon και το Alhambra το 2016.Τα νούμερα αυτά θα είναι σύντομα πολύ μεγαλύτερα αφού ας μην ξεχνάμε ότι το Ateca κέρδισε τον τίτλο “Best Buy Car in Europe 2017” από το θεσμό AUTOBEST.

Η τελετή απονομής των βραβείων έγινε στην Πορτογαλία και εκεί ο  Πρόεδρος  της SEAT, Luca de Meo, αναφέρθηκε όχι μόνο στην αξία του θερμού όσο και στα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας.

Το Ateca αποτελεί μία πολύ πειστική έκφραση του concept της SEAT “Created in Barcelona” και μία πρωτοποριακή φιλοσοφία της Μάρκας. Έχοντας τον τίτλο του “Best Buy Car of Europe 2017” ένα SUV, φανερώνει σαφέστατα πως οι συγκεκριμένες κατηγορίες αντιπροσωπεύουν το μέλλον της αυτοκίνησης με αξιόλογη αύξηση τα επόμενα χρόνια. Με το Ateca και τα υπόλοιπα μοντέλα που έρχονται, η SEAT έχει ήδη πάρει τη θέση της στον πυρήνα των νέων τάσεων της αυτοκίνησης.

Το Ateca ενισχύει τις πωλήσεις της SEAT

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: