Το απροσδόκητο συστατικό «δυναμίτης» για κέικ σοκολάτας και brownies

Στον αμύητο θα ακουστεί αρκετά παράξενο, αλλά ο επαγγελματίας και ο άνθρωπος που αγαπά τα γλυκά το ξέρουν πια εδώ και πολύ καιρό.

Η σοκολάτα έχει έναν νέο φίλο, το παντζάρι.

Τούρτες σοκολάτες με παντζάρι, κέικ σοκολάτας με παντζάρι, ακόμα και με παντζάρι ήταν άλλοτε πράγματα που έβρισκες αποκλειστικά σε δημιουργικές κουζίνες.

Μόνο που πλέον το μυστικό είναι κοινός τόπος.

Το παντζάρι δεν δίνει απλώς ένα απροσδόκητο χρώμα στη σοκολατένια δημιουργία, αλλά προσθέτει κυριολεκτικά άλλο ένα στρώμα γεύσης. Μια εντελώς νέα γευστική εμπειρία, με δυο λόγια, με μεγαλύτερο βάθος.

Βρασμένο παντζάρι θέλουμε που το περνάμε από τον τρίφτη και μπαίνει απλώς στο μείγμα του σοκολατένιου γλυκού.

Αυτό είναι όμως το βήμα που θα περάσει , και brownies σε πρωτόγνωρες γευστικές διαστάσεις…

syntages

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: