Το απόλυτο dress trend των 90’s επιστρέφει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο

Το απόλυτο dress trend των 90’s επιστρέφει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο

Με μικρές παραλλαγές, όμως…

Θυμάσαι την Paris Hilton, τις Spice Girls και την Kim Kardashian να στέκονται αγέρωχες στα ψηλοτάκουνά τους, να έχουν smoky eyes και να φορούν τα bodycon φορέματά τους; Αν αυτή η εικόνα σού φέρνει μνήμες στο μυαλό, τότε σίγουρα έχεις μεγαλώσει στα τέλη της δεκαετίας του ’90-αρχές του 2000.

Πρόκειται για την περίοδο κατά την οποία το bandage mini dress βίωσε στιγμές μεγάλης δόξας και φορέθηκε όσο ποτέ άλλοτε από stars και μη. Αναφερόμαστε, φυσικά, σε εκείνο το φόρεμα που «κολλάει» -με κολακευτικό τρόπο βέβαια- πάνω στο σώμα και αγκαλιάζει υπέροχα τις γυναικείες καμπύλες.

Το bandage ή bodycon φόρεμα, λοιπόν, εξελίσσεται το 2020, έρχεται στο προσκήνιο και είναι πιο elegant από ποτέ. Αυτό το φθινόπωρο θα συναντήσεις το bodycon φόρεμα σε midi ή maxi εκδοχή- το λάνσαραν πολλοί Οίκοι Μόδας, όπως Jacquemus, Bottega Veneta και Proenza Schouler- και μπορείς να το συνδυάσεις με mules ή thong sandals όσο ακόμα ο καιρός είναι ζεστός ή με knee-high boots όταν θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους τα πρώτα κρύα.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, τα bodycon dresses φέτος είναι κυρίως ribbed ή πλεκτά, ενώ φοριούνται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Αν, λοιπόν, ακόμη δεν είχες βρει το dress trend που θα σε «κάλυπτε» όλες τις ώρες της ημέρας χαρίζοντάς σου παράλληλα έξτρα πόντους στυλ και θηλυκότητας, μάλλον τώρα το βρήκες.

Διάβασε ακόμα: Τι ενώνει την Kate Middleton με την Jennifer Lawrence;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: