Το απίθανο τρικ για να γίνεται παιχνιδάκι το τρίψιμο του τυριού

Αν είναι να τρίψεις λίγη παρμεζάνα για ένα πιάτο μακαρόνια, .

Όταν η συνταγή όμως καλεί σε πολύ τριμμένο τυρί, όλοι ξέρουν πόσο ύπουλα δύσκολο μπορεί να γίνει αυτό,, ειδικά όταν το τυρί ανήκει στα σκληρά τυριά.

Κι εδώ υπάρχει ένα απλούστατο τρικ που απλοποιεί τη φυσική καταπόνηση, ρίχνοντας ταυτοχρόνως και τον χρόνο για τη διαδικασία. Κάτι που ξέρουν όλοι οι επαγγελματίες.

Περνάμε τον τρίφτη με λίγο μαγειρικό σπρέι. Αν δεν έχουμε, λίγο θα κάνει την ίδια δουλειά…

syntages

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: