Το απίστευτο γεύμα που ζήτησε θανατοποινίτης ως τελευταία επιθυμία λίγο πριν την εκτέλεσή του

Προ εκπλήξεως ήρθαν οι υπεύθυνοι της φυλακής, όταν ο Αμερικανός θανατοποινίτης Keith Leroy Tharpe ζήτησε ένα πλουσιοπάροχο γεύμα που ζήτημα είναι αν θα καταφέρει να τα φάει όλα. Συγκεκριμένα, ζήτησε 3 καυτερά φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, ένα σάντουιτς με ψητό βοδινό κρέας και σος, ένα σάντουιτς με ψάρι, χοντροκομμένες τηγανιτές πατάτες, onion rings, μηλόπιτα και ένα milkshake βανίλια.

Ο Tharpe θα εκτελεστεί στις 26 Σεπτεμβρίου στις φυλακές της Τζόρτζια για τη δολοφονία της 29χρονης αδερφής της συζύγου του το 1990.

Πριν από τη δολοφονία ο Tharpe παρενοχλούσε την εν διαστάσει σύζυγό του και την οικογένειά της από τη στιγμή που τον εγκατέλειψε.

Ένα βράδυ πριν το συμβάν είχε καλέσει την σύζυγό του και την απείλησε ότι θα κάνει κάτι κακό.

Το πρωί της 25ης Σεπτεμβρίου, ο Tharpe υπό την επήρεια ναρκωτικών, σταμάτησε το αυτοκίνητο όπου επέβαινε η γυναίκα του και η αδερφή της. Αφού πυροβόλησε την κοπέλα 2 φορές, απήγαγε τη σύζυγό του και την βίασε.

Όταν της ζήτησε να βγάλει χρήματα από την τράπεζα για να του τα δώσει, εκείνη κάλεσε την αστυνομία. Λίγο αργότερα, συνελήφθη και καταδικάστηκε σε θάνατο.

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: