Το απαραίτητο συστατικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ένα ρομαντικό δείπνο με τον καλό σου έχει πάντα μοναδική αξία, όποια μέρα κι αν το κάνεις. Επομένως, αυτή τη φορά γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με τον δικό σου τρόπο. Κάνε αυτή τη μέρα αξέχαστη, και κανόνισε να την περάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Μπορεί να θες να είσαι με το άλλο σου μισό στον κινηματογράφο ή με τις φίλες σου και να χορεύεται μέχρι το πρωί. Ίσως αυτή η μέρα σου δημιουργήσει τρυφερά συναισθήματα και θες να είσαι με τη μαμά ή τον μπαμπά σου ή και τους δύο μαζί.

Εξάλλου, εσύ δίνεις αξία σε κάθε στιγμή με τον τρόπο που τις αντιμετωπίζεις και το ντύσιμο είναι ένας από αυτούς. Αυτή την Τετάρτη, στις 14 Φεβρουαρίου, επιστράτευσε τον καλύτερό σου εαυτό και νιώσε όμορφη φορώντας τα ρούχα και τα κοσμήματα που σε εκφράζουν και είναι σύμφωνα με το στιλ σου. Μία ματιά στις συλλογές Lovely και Lifelong της SWAROVSKI και θα έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε σύμβολα αγάπης που ταιριάζουν σε κάθε στιλ και είναι ικανά να αντιπροσωπεύσουν κάθε προσωπικότητα.

Cool & casual

 

Αν είσαι από εκείνα τα κορίτσια που η άνεση είναι πάντα το βασικό συστατικό του outfit, τότε καλύτερα να το διατηρήσεις και εκείνη τη μέρα, με όποιον κι αν την περάσεις. Βάλε ένα άνετο τζιν παντελόνι, ένα oversized πουλόβερ και βρες μία cozy γωνιά για μία ζεστή σοκολάτα.

 

Τα δαχτυλίδια είναι σίγουρα ένα αξεσουάρ που θα χαρίσει στιλ στο σύνολο και θα δείχνουν άψογα ενώ θα κρατάς την κούπα σου θυμίζοντάς σου ότι κάθε στιγμή έχει ανάγκη από λίγη λάμψη, ενώ ένα κομψό ρολόι, όπως αυτό το με το λευκό λουράκι από τη SWAROVSKI θα ταιριάξει άψογα με κάθε σου casual outfit.

Minimal & chic

 

Είσαι πιστή στις καθαρές γραμμές, αγαπάς το ασπρόμαυρο και όλες τις αποχρώσεις του γκρι, σου αρέσει το androgynous look και το πιθανότερο είναι να παρακολουθείς τα scandinavian street trends.

 

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν, δεν είναι ανάγκη να βγεις »εκτός εαυτού». Βάλε το κοστούμι σου και ένα sexy body ή το ζιβάγκο σου, ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι booties ή τα κομψά σου sneakers και μην ξεχάσεις να φορέσεις ένα εντυπωσιακό βραχιόλι που θα κάνει λίγο πιο ξεχωριστή την εμφάνισή σου ή εναλλακτικά ένα διακρτικό pendant που δεν θα χαλάσει την αρμονία του minimal στιλ.

Rock & glam

 

Σπάνια αποχωρίζεσαι το leather jacket σου και τα rock booties. Λατρεύεις τα t-shirts αλλά δεν λες ποτέ όχι σε μερικές πινελιές λάμψης. Καλά θα κάνεις εκείνη τη μέρα να βγάλεις προς τα έξω τον πιο rock εαυτό σου και να δώσεις τις πινελιές λάμψεις με τα κοσμήματα.

 

Ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, ίσως και με ένα choker που θα ολοκληρώσει με επιτυχία κάθε σου outfit.

Trendy & stylish

 

Το κορίτσι που ξέρεις τις τάσεις απ” έξω. Ξέρει πώς να τις φορέσεις και κάνει πάντα τους πιο στιλάτους συνδυασμούς. Κάθε σου outfit είναι έτοιμο για street style φωτογράφιση και εννοείται ότι τα κοσμήματα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού σου στιλ.

 

Πώς γίνεται να αλλάξεις εκείνη την ημέρα και γιατί να το κάνεις άλλωστε. Στη συλλογή της SWAROVSKI θα βρεις ότι χρειάζεσαι για να κάνεις το σωστό accessorizing.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: