Το ακυκλοφόρητο CD του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα “Άλλαξαν πολλά” με όλα τα καινούργια τραγούδια είναι στο Θέμα

Με 12 ολοκαίνουργια τραγούδια επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία ύστερα από τρία χρόνια ο μοναδικός τραγουδοποιός και ερμηνευτής. Με την χαρακτηριστική και αξεπέραστη φωνή του προσεγγίζει το σήμερα από πολιτική, ενίοτε αυτοσαρκαστική αλλά και…ερωτική σκοπιά.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – «Άλλαξαν Πολλά»

Ένιωσε περίεργα όταν τραγούδησε για πρώτη φορά το ομότιτλο τραγούδι του νέου, ακυκλοφόρητου άλμπουμ του -αυτό εξομολογήθηκε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, τόσο για το τραγούδι «Άλλαξαν Πολλά», όσο και για το καινούργιο του CD. Όπως λέει ο ίδιος, «είναι ένας νοσταλγικός, λίγο πικρός δίσκος -ακριβώς όπως είναι η κατάσταση που ζούμε σήμερα. Προσπαθώ να βρω ακτίνες αισιοδοξίας μέσα σε όλα, όπως πχ στο τραγούδι που λέγεται ‘Παράγκα’. Οι στίχοι σε αυτό το κομμάτι καταλήγουν ότι ‘η δικιά μας η παράγκα, μπορεί να μην είχε σκεπή, αλλά είχε αστέρια ο ουρανός. Ήλιε εσύ έχεις κλέψει το κλειδί».

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας λέει ότι η νέα του δουλειά δεν θα μπορούσε παρά να έχει έντονα πολιτικά στοιχεία, έναν έμμετρο σχολιασμό της επικαιρότητας που απασχολεί κάθε Έλληνα. «Πάντα ισχύει όμως» τονίζει ο Λαυρέντης «ότι όταν στραβώνει πολύ μια κατάσταση, το μόνο που μας σώζει -και που αξίζει να τραγουδήσεις γι’ αυτό- είναι ο έρωτας και η αγάπη. Είναι αυτό που σε κρατάει ζωντανό, σε κινητοποιεί και σου δίνει κουράγιο να αντέξεις όλα τα υπόλοιπα. Αυτό λέει πάνω-κάτω ο δίσκος. Τα υπόλοιπα … επί της οθόνης».

μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)
Μην το χάσετε

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: