Το αξεσουάρ που η Hailey Bieber παίρνει πάντα μαζί στις διακοπές της

Το αξεσουάρ που η Hailey Bieber παίρνει πάντα μαζί στις διακοπές της

Η πιο hot τάση στα καπέλα και γι’ αυτην την εβδομάδα!

Τους τελευταίους μήνες, τα bucket hats έχουν γίνει ένα απροσδόκητο must-have για κάθε κορίτσι της μόδας. Ξαναεμφανίστηκε το 2019 ως ένα αρκετά αμφιλεγόμενο αξεσουάρ που δεν μπορούσαν να υποστηρίξουν όλοι, αλλά τώρα, αυτό το καπέλο έχει αποδείξει πως μπορεί να φορεθεί σε σχεδόν οποιαδήποτε περίσταση.

Πάρε, για παράδειγμα, το πετσετέ bucket hat που φόρεσε η Hailey Bieber όσο έκανε διακοπές στο Cabo San Lucas του Μεξικού. Η Hailey φόρεσε αυτό το κίτρινο καπέλο από το brand Zulu & Zephyr για να ολοκληρώσει δύο πολύ διαφορετικά σύνολα το περασμένο σαββατοκύριακο.

Αρχικά, το πρώτο casual outfit της Bieber περιλάμβανε ένα πλεκτό JW Anderson γιλέκο με φράουλες από την Resort 2022 συλλογή, το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Με το πουλόβερ και το bucket hat της, το μοντέλο φόρεσε ένα ζευγάρι sneakers, μια raffia τσάντα του οίκου Prada, και ένα πολύχρωμο κολιέ με χάντρες – όλα αυτά έχουν εξαντληθεί, δυστυχώς.

Η επόμενη εμφάνισή της ήταν loungewear εμπνευσμένη και αποτελούνταν από ένα φωτεινό κοράλλι σορτσάκι από το brand SKIMS και ένα T-shirt το οποίο συνδύασε με πορτοκαλί σαγιονάρες Yeezy. Η Bieber ολοκλήρωσε το σύνολό της με RayBan γυαλιά ηλίου, και, το μάντεψες, το αγαπημένο της bucket.

Οπότε, ποιο είναι το τελικό συμπέρασμά μας;

Το bucket hat είναι πολύ ευέλικτο όσον αφορά στο styling. Ακόμα και η Rihanna φόρεσε ένα ροζ bucket hat για ένα date night στην Νέα Υόρκη, αποδεικνύοντας ότι το αξεσουάρ αυτό μπορεί να φορεθεί και το βράδυ με ένα πιο επίσημο ντύσιμο.

Εάν και εσύ ψάχνεις ένα ευέλικτο αξεσουάρ για να πάρεις μαζί σου στις διακοπές, συνέχισε παρακάτω όπου έχουμε συγκεντρώσει διάφορες ωραίες επιλογές για σένα.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: