Το αιχμηρό σχόλιο Λοβέρδου με αφορμή τη Διαμαντοπούλου: Συγκυβερνούμε με τη ΝΔ και δεν το ξέρουμε

Ο Ανδρέας Λοβέρδος σχολίασε με αιχμηρό τρόπο την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άννα Διαμαντοπούλου για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΟΟΣΑ. Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που αναρωτιέται αν «υπάρχει de facto συγκυβέρνηση του ΚΙΝΑΛ με τη Δεξιά;».

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής έκανε ένα «αιχμηρό» tweet σχετικά με την πρόταση που κατέθεσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρώην Επίτροπο και υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου, για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης.

«Η Άννα προτείνεται από τον Κυριάκο για ΓΓ του Ο.Ο.Σ.Α. Τελικά συγκυβερνάμε με τη ΝΔ αλλά με ευθύνη κάποιων δεν το ξέρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά στο twitter ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Αυτή η ανάρτηση προκάλεσε ποικίλα σχόλια, ενώ υπήρξε αντίδραση και από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα από την Κουμουνδούρου ανέφερε ότι: «ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής με σημερινή του δήλωση, αναρωτιέται αν το κόμμα του συγκυβερνά με τη Ν.Δ. και «με ευθύνη κάποιων δεν το ξέρουμε».

Αναμένουμε με ενδιαφέρον, η έχουσα την ευθύνη να διευκρινίσει. Υπάρχει πράγματι υπόγεια συνεννόηση με τον κ. Μητσοτάκη; Υπάρχει de facto συγκυβέρνηση του ΚΙΝΑΛ με τη Δεξιά;».

Πολιτική

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: