Το αυτοκίνητο με τη μεγαλύτερη παραγωγή στη Γαλλία είναι το Peugeot 3008

Είναι SUV. Καθαρά οικογενειακό. Αξιόπιστο στην οδήγηση και με μεγάλους χώρους. Αυτό δηλαδή που θέλουν οι Γάλλοι οικογενειάρχες. Το PEUGEOT 3008 είναι  το SUV που το 2018 ήταν  No. 1 μοντέλο σε παραγωγή στη Γαλλία .

Το δημοφιλές SUV παράγεται στο εργοστάσιο Sochaux του Ομίλου PSA, έχει αποσπάσει  63 βραβεία παγκοσμίως από την ημερομηνία λανσαρίσματός του και έχει διακριθεί ως Car Of The Year για το 2017 από 58 Ευρωπαίους Δημοσιογράφους από 22 χώρες.

Το SUV PEUGEOT 3008 ξεπέρασε σε μονάδες ακόμη και το Toyota Yaris το οποίο κατασκευάζεται επίσης στη Γαλλία.

Περίπου 1.000 PEUGEOT 3008 παράγονται καθημερινά στο εργοστάσιο Sochaux το οποίο έχει κατασκευάσει συνολικά πάνω από 23 εκατομμύρια αυτοκίνητα!

Έχει σημειώσει πρωτοφανή εμπορική επιτυχία, αποτελεί το τρίτο μοντέλο σε πωλήσεις στη Γαλλία, ενώ παράλληλα έχει συμβάλει στην ηγετική θέση που έχει πλέον η PEUGEOT πανευρωπαϊκά, μαζί με τα Peugeot SUV 2008 και 5008. Παράλληλα, ηγείται της μεσαίας κατηγορίας των SUV και στις εταιρικές πωλήσεις.

Στην Ελλάδα η πορεία του είναι εξίσου καλή . Οι Έλληνες αγοραστές εκτιμούν την τεχνολογία του, την οικονομία των βραβευμένων κινητήρων που διαθέτει, τις εξαιρετικές του επιδόσεις αλλά και την αισθητική του.

 

 

Το αυτοκίνητο με τη μεγαλύτερη παραγωγή στη Γαλλία είναι το Peugeot 3008 gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: