Το αέρινο σύνολο της Τόνιας Σωτηροπούλου φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας

Το αέρινο σύνολο της Τόνιας Σωτηροπούλου φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας

Και σε βγάζει από τη δύσκολη θέση να κάνεις στυλιστικούς πειραματισμούς.

Η ανεμελιά και η χαλαρότητα του καλοκαιριού δε μας αφήνουν και πολύ χρόνο να σκεφτούμε και να αναλωθούμε στο τι θα φορέσουμε. Ή καλύτερα, το καλοκαίρι δε θέλουμε να ασχολούμαστε άπειρες ώρες με το styling και με τους πειραματισμούς στην γκαρνταρόμπα μας. Θέλουμε να απολαμβάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τον ήλιο και τη θάλασσα.

Κι αν αναρωτιέσαι πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό, η Τόνια Σωτηροπούλου έχει τη λύση. Για την ακρίβεια, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε χθες στο account της στο Instagram μερικές υπέροχες φωτογραφίες- θα τις δεις στην παρακάτω gallery- με το πιο ευκολοφόρετο σύνολο του καλοκαιριού: το deux-pièces.

Από τη βόλτα σου στην πόλη μέχρι το νησί, αλλά και έναν γάμο ή βάπτιση πλάι στο κύμα, το deux-pièces σύνολο μπορεί να φορεθεί άνετα και να σε κάνει να εντυπωσιάσεις. Είτε επιλέξεις ένα printed deux-pièces με φούστα και top, σαν αυτό της ηθοποιού, είτε προτιμήσεις τη μονοχρωμία, το σίγουρο είναι ότι δε θα κουραστείς να κάνεις κανέναν συνδυασμό και θα είσαι ήσυχη ότι έχεις δημιουργήσει ένα ultra chic outfit.

Απογείωσε το deux-pièces με τα κατάλληλα κοσμήματα και συνδύασέ το με flat σανδάλια για άνετες πρωινές εμφανίσεις ή με εσπαντρίγιες για τις βραδινές βόλτες στο νησί ή την πόλη και θα έχεις έτοιμο- χωρίς κόπο- το πιο fashionable look του καλοκαιριού.

Διάβασε ακόμα: Με αυτό το Tik Tok hack θα εξοικονομήσεις άπειρο χώρο στην ντουλάπα σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: