Το 2024 η CUPRA θα λανσάρει το νέο της εξηλεκτρισμένο SUV

Η Cupra έχει χαρακτηρισθεί ως η αντισυμβατική μάρκα. Και αυτό γιατί ξεφεύγει από τα καλούπια και ρισκάρει στην προσπάθεια της να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό. Πρόσφατα ανακοίνωσε ότι το 2024 θα διευρύνει την γκάμα των εξηλεκτρισμένων  μοντέλων της  με ένα νέο SUV που θα είναι διαθέσιμο με διαφορετικούς κινητήρες, συμπεριλαμβανομένων εκδόσεων mHEV και PHEV.

Η CUPRΑ θέλει να πρωταγωνιστήσει  στην ανταγωνιστική compact κατηγορία . Το νέο CUPRA SUV θα παράγεται μαζί με το Audi Q3 Sportback στην Ουγγαρία, στις εγκαταστάσεις του Györ.

Το εξηλεκτρισμένο SUV σχεδιάστηκε για να ξεχωρίζει χάρη στη διαφορετική εμφάνισή του η οποία εκφράζει γενναία συναισθήματα και επιδόσεις και αποπνέει μια ισχυρή αίσθηση ελευθερίας. Το αυτοκίνητο θα ενσωματώνει την τεχνολογία κινητήρων mHEV και PHEV. Η plug-in hybrid έκδοση θα επωφεληθεί από μία νέας γενιάς τεχνολογία PHEV, η οποία θα του προσφέρει τη δυνατότητα να ταξιδέψει περίπου για 100 km σε πλήρως ηλεκτρική λειτουργία.

Το ολοκαίνουργιο SUV της CUPRA θα έχει μήκος περίπου 4,5m επιτρέποντας τόσο στις ομάδες σχεδιασμού, όσο και στις ομάδες μηχανικών να αναπτύξουν ένα όχημα που θα ενσωματώνει την ουσία της μάρκας, ενώ θα προσφέρει τις τέλειες αναλογίες για να είναι άκρως ανταγωνιστικό στην απαιτητική αυτή κατηγορία C SUV.

 

Το 2024 η CUPRA θα λανσάρει το νέο της εξηλεκτρισμένο SUV gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: