Το 2010 Γεννήθηκαν τα πιο Όμορφα Δίδυμα στον Κόσμο: Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα

Όταν η Jaqi Clements και ο σύζυγός της καλωσόρισαν δύο γλυκά κοριτσάκια στον κόσμο στις 7 Ιουλίου 2010, δεν είχαν ιδέα ότι η ζωή θα ήταν τόσο χαοτική.

Βέβαια, περίμεναν τις διπλές πάνες και τα διπλά ξενύχτια, αλλά δεν είχαν ιδέα ότι τα κορίτσι τους θα τραβούσαν όλα τα βλέμματα και θα προκαλούσαν τέτοια φασαρία.

Τώρα, οι φωτογραφίες των κοριτσιών γίνονται viral και βλέποντας τα πρόσωπά τους, καταλαβαίνουμε το λόγο.

Η Jaqi εξήγησε στο blog της ότι η πρώιμη άφιξη των κοριτσιών, ήταν μόνο η αρχή των ισχυρών τους προσωπικοτήτων.

«Γνωρίζοντας τις προσωπικότητές τους τώρα, καταλαβαίνω γιατί ήρθαν νωρίς και απροειδοποίητα. Είναι έτοιμες για το οτιδήποτε».

Καθώς μεγάλωναν, τα κορίτσια όλο και ομόρφαιναν. Η Jaqi υπέγραψε για τα κορίτσια με έναν ατζέντη για να τα πάρει ως μοντέλα, όταν ήταν έξι μηνών.

Ποτέ δεν φανταζόταν ότι μερικές αναρτήσεις στο Instagram, θα έκαναν τα πράγματα όπως τα έκαναν…

Με ένα γιο και δύο νεαρά κορίτσια στο σπίτι, η ζωή στο σπίτι των Clements ήταν πολυάσχολη.

Η Jaqi εξήγησε ότι οι άνθρωποι τους σταματούσαν παντού και ρωτούσαν για την Ava και τη Leah. «Μα είναι τόσο όμορφα, πρέπει πραγματικά να σκεφτείς να τα κάνεις μοντέλα», της έλεγαν.

Τα κορίτσια έχουν τις δικές τους προσωπικότητες. Αγαπούν να κάνουν τα χορευτικά τους μπροστά σε κοινό, σε γείτονες και φίλους.

Η πρώτη δουλειά των κοριτσιών, ήταν στην πραγματικότητα για έναν οικογενειακό φίλο που άνοιξε πρόσφατα μια μπουτίκ για παιδιά στη γειτονιά.

Η Jaqi συμφώνησε αμέσως να βοηθήσει με το πρόβλημα «αναζήτησης μοντέλων», πήρε τα κορίτσια και την παλιά της φωτογραφική μηχανή και άρχισε να τις φωτογραφίζει.

Ο Jaqi δημοσίευσε τις φωτογραφίες της Ava και της Leah στη σελίδα της στο Instagram – και σε ελάχιστο χρόνο, οι φωτογραφίες τους έγιναν viral. Οι πράκτορες τηλεφωνούσαν επανειλημμένα, μόνο για να έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τα κορίτσια.

Στο τέλος, υπέγραψαν με δύο διαφορετικούς πράκτορες στην Καλιφόρνια και από τότε απασχολούνται! Το γεγονός ότι υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ στους δύο πράκτορες, δείχνει ότι τα κορίτσια πραγματικά ανεβαίνουν στην κορυφή της βιομηχανίας τους!

Υπάρχει λόγος που η Ava και η Leah θεωρούνται τα πιο όμορφα δίδυμα στον κόσμο και με τη Jaqi για μητέρα τους, έχουν ένα μακρύ δρόμο μπροστά τους.

Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: