Το 1999 γεννήθηκε με την πιο σπάνια παραμόρφωση. Κανείς δεν περίμενε όμως τέτοια εξέλιξη



Κανείς Δεν Περίμενε Όμως Τέτοια Εξέλιξη

Το 1999, η Shiloh Pepin γεννήθηκε στο Kennebunkport του Maine με σειρηνομελία, μία από τις πιο σπάνιες παραμορφώσεις που γνωρίζει το ανθρώπινο είδος.

Δεν είχε κόλον ή γεννητικά όργανα και μόνο ένα λειτουργικό νεφρό. Το πιο εμφανές σύμπτωμα ήταν τα πόδια της, που ήταν ενωμένα από την μέση και κάτω, σαν ουρά γοργόνας.

Η Shiloh έπρεπε να γέρνει από την μία πλευρά όταν καθόταν. Μετά την γέννησή της, οι γιατροί είπαν στους γονείς της πως θα ζούσε το πολύ για 10 μέρες – αλλά η μικρούλα ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ενώ πολλοί άνθρωποι επιβιώνουν από την ασθένεια αφού διαχωρίσουν χειρουργικά τα πόδια τους, η Shiloh δεν μπορούσε να προχωρήσει στην επέμβαση αφού τα αγγεία στο σώμα της θα έπρεπε να κοπούν.

Ωστόσο, εκείνη έλεγε πως ένιωθε εντάξει στο σώμα της και δεν ήθελε να γίνει ο διαχωρισμός. Μέχρι να φτάσει στην πέμπτη δημοτικού, το κορίτσι με την «λαμπερή προσωπικότητα» είχε αποκτήσει παγκόσμια φήμη.

Η ιστορία της έφτασε στο “The Oprah Winfrey Show” και έγινε ακόμα και ένα ντοκιμαντέρ που ενέπνευσε πολλούς ανθρώπους.

Τον Οκτώβριο του 2010, η Shiloh έφυγε στην ηλικία των 10 μετά από πνευμονία. Στο σύντομο ντοκιμαντέρ παρακάτω, θα έχετε μία ευκαιρία να ρίξετε μία ματιά στην ζωή και τους εκπληκτικούς γονείς της.

Είναι εκπληκτικό όταν την βλέπουμε στο νερό, όπου νιώθει τόσο άνετα:



Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: