Της πήραν τον 4χρονο Γιο της και δε της τον έδωσαν ποτέ

Όταν η Lessie και ο Percy Dunbar από τη Louisiana ξεκίνησαν με τους γιους τους, Bobby και Alonzo για ένα ταξίδι στην λίμνη Swayze μια ηλιόλουστη μέρα του Αυγούστου το 1912, δεν είχαν ιδέα τι τους περίμενε. Αν ήξεραν, πιθανόν να μην έφευγαν από το σπίτι εκείνη τη μέρα.

Αλλά πώς θα μπορούσαν να γνωρίζουν ότι οι συνέπειες εκείνης της μέρας θα έφταναν μέχρι tο 2004; Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά τι συνέβη ακριβώς, αλλά ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: εκείνη τη μέρα, εξαφανίστηκε ξαφνικά ο 4χρονος Bobby χωρίς σημάδι.

Έγινε εξονυχιστική έρευνα στην περιοχή και στην λίμνη, αλλά ήταν λες και είχε ανοίξει η γη και είχε καταπιεί το αγοράκι. Ο χειρότερος εφιάλτης κάθε γονιού έγινε πραγματικότητα για τους Dunbar.

8 μήνες αργότερα, η αστυνομία εμφανίστηκε στο σπίτι των Dunbar. Οι είχαν αναπάντεχα καλά νέα. Ο Bobby είχε βρεθεί ζωντανός και υγιέστατος.

Ένας πλανόδιος πωλητής από το Mississippi με το όνομα William Cantwell Walters είχε συναντήσει ένα αγοράκι που έμοιαζε με την περιγραφή του Bobby. Αλλά ο Walters επέμενε ότι το αγόρι ήταν ο Bruce Anderson, ο γιος της Julia Anderson, μιας φίλης του που του είχε ζητήσει να τον προσέχει.

Οι Dunbar πήγαν αμέσως στο Mississippi για να πάρουν τον γιο τους. Αλλά όσοι είδαν την υποτιθέμενη επανένωση διηγούνται διαφορετικές εκδοχές του τι συνέβη. Κάποιοι θυμούνται το αγοράκι να φωνάζει «Μαμά!», ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι όταν είδε τους Dunbar, απλά έκλαψε.

Τότε τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο παράξενα – το ζευγάρι δεν ήταν σίγουρο ότι αυτός ήταν ο γιος τους. Η Lessie είπε ότι τα του ήταν πιο μικρά από του Bobby αλλά καθώς τον έκανε , παρατήρησε ένα σημάδι εκ γενετής, ίδιο με του γιου της. Στο τέλος αποφάσισαν να τον πάρουν πίσω και όλοι στην πόλη γιόρτασαν την επιστροφή του Bobby.

Αλλά αυτό δεν ήταν ένα απλό, χαρούμενο τέλος. Η Julia Anderson, η φίλη του πλανόδιου πωλητή, ορκιζόταν ότι το αγόρι ήταν γιος της. Ήταν εργάτρια σε χωράφια και ανύπαντρη μητέρα τριών παιδιών.

Είχε ήδη δώσει την μία κόρη της για υιοθεσία και ένα από τα μωρά της πέθανε στην γέννα. Εκείνη την εποχή, οι γυναίκες σαν την Julia δεν θεωρούνταν σεβαστές. Οι εφημερίδες έγραφαν φριχτά πράγματα για εκείνη, την αποκαλούσαν αμόρφωτη και χαζή, ενώ την κατηγορούσαν ακόμη ότι ήταν ιερόδουλη.

Αλλά η Julia επέμενε ότι οι Dunbar είχαν πάρει τον γιο της. Τελικά, οι αρχές ενέδωσαν και έκαναν μια αναγνωριστική έρευνα με την συμμετοχή 5 αγοριών της ίδιας ηλικίας, ανάμεσα τους και το εν λόγω αγόρι. Ωστόσο, όταν της ζήτησαν να αναγνωρίσει την γιο της, η Julia είχε το ίδιο πρόβλημα με τους Dunbar: δεν ήταν σίγουρη.

Πώς γίνεται οι γονείς να μην μπορούν να αναγνωρίσουν τα ίδια τους τα παιδιά; Ήταν από το άγχος, την σύγχυση και την τεράστια πίεση της κατάστασης; Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι οι Dunbar ήταν σε καλύτερη κατάσταση από την Julia.

Εκείνη δεν είχε για να προσλάβει δικηγόρο να την εκπροσωπήσει, έτσι έχασε την υπόθεση κηδεμονίας. Το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς της και το αγόρι επέστρεψε στους Dunbar.

Η Julia δεν είδε ποτέ ξανά τον Bobby – ή Bruce, όπως τον αποκαλούσε. Ξεκίνησε καινούρια ζωή και απέκτησε άλλα 7 παιδιά. Όλα θυμούνται την μητέρα της να μιλά για τον γιο της, Bruce, που της τον έκλεψαν οι Dunbar.

Viral news

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: