Την τελευταία της πνοή άφησε η γνωστή ηθοποιός Τζούλια Μπάρκα

Η ίδια είχε εξομολογηθεί πως πάλευε με τον καρκίνο ενώ είχε και νεφρική ανεπάρκεια.

Η Τζούλια Μπάρκα είχε μιλήσει στον ΣΚΑΙ τον Φεβρουάριο του 2019 και κατήγγειλε πως δεν την δέχονταν στο αντικαρκινικό κέντρο. Η οικογένειά της είχε απευθύνει έκκληση να νοσηλευτεί.

«Θέλω να σκοτώσουμε τον καρκίνο, δεν μπορώ να πάω για ακτινοβολίες, πονάω», είχε πει δημόσια.

Η Γιούλη (Τζούλια) Μπάρκα ξεκίνησε την καριέρα της σαν ηθοποιός τη δεκαετία του 1980. Συμμετείχε σε πολλές σειρές καθώς και αρκετές βιντεοταινίες της εποχής.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 η καριέρα της διεκόπη για ένα διάστημα μέχρι που ξαναήρθε στην επικαιρότητα εξαιτίας ενός σκανδάλου.

Η Τζούλια Μπάρκα έλαμψε στο θέατρο αλλά και προκάλεσε θύελλα σχολίων με την πολυτάραχη ζωή της και την ανάμειξή της σε σκάνδαλα και «ροζ» ιστορίες, ενώ τελικά αποθεώθηκε ως σύμβολο του σeξ.

Κατά τη διάρκεια του σόου της σε νυχτερινό μαγαζί το 2002 η Τζούλια αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην πίστα. Στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και μετά από κώμα σαράντα ημερών, άνοιξε τα μάτια της έχοντας τη μία πλευρά του σώματός της παράλυτη και σοβαρά προβλήματα ομιλίας. Εκεί όμως που προσπαθούσε να ανανήψει, νόσησε από καρκίνο.

Δυστυχώς δεν κατάφερε να νικήσει την επάρατη νόσο και άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Δευτέρας.

Η Καίτη Φίνου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, αποχαιρέτησε την φίλη της.

«Δεν σε ‘χω ούτε σε μια φωτογραφία μόνη σου και δεν θέλω να ανεβάσω από τις φωτογραφίες σου που «πουλούσαν». Πήγες εκεί πάνω και συ να βρεις το Λιζάκι, την Πόπη τον Σταθάκη μας… Καλή αντάμωση… Καλό ταξίδι αγαπημένη Γιούλη Μπάρκα…», έγραψε η Καίτη Φίνου.

Πηγή: reader.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: