Την πέταξαν έξω από mall γιατί τη θεώρησαν προκλητικά ντυμένη [φωτο]

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, όταν μια γυναίκα διώχθηκε από ένα εμπορικό πολυκατάστημα επειδή κάποιος άλλος πελάτης παραπονέθηκε στην ασφάλεια για τα ρούχα της.

Η Hannah Pewee, η οποία κατήγγειλε μέσω Facebook το περιστατικό, φορούσε ένα σορτσάκι και ένα φανελάκι με τον Νέμο της Disney, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που συνόδευε την ανάρτησή της.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, λόγω ζέστης αποφάσισε να ντυθεί ανάλογα, οπότε της έκανε φοβερή εντύπωση όταν κάποιος από την ασφάλεια του εμπορικού καταστήματος την οδήγησε εκτός γιατί ένας πελάτης κατήγγειλε ότι έχει ντυθεί ανάρμοστα.

«Είμαι τόσο θυμωμένη αυτή την στιγμή που τρέμω. Ντράπηκα τόσο πολύ που παραλίγο να βάλω τα κλάματα. Και όλα αυτά επειδή δεν άρεσε σε έναν άγνωστο το ντύσιμό μου», έγραψε.

«Είναι το σώμα μου και έχει ζέστη έξω. Δεν πρόκειται να κυκλοφορώ με τζιν και πουλόβερ, συγγνώμη. Δεν σας αρέσει; Κοιτάξτε αλλού. Είμαι έξω και περνάω καλά με την αδερφή μου και το επόμενο που συμβαίνει είμαι να είμαι στον δρόμο. Να κρίνεις αρνητικά (slut-shaming) πως είναι ντυμένα τα κορίτσια είναι ανήθικο ξεπερασμένο και πρέπει να σταματήσει», συμπλήρωσε.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: