Την πάτησε άσχημα με τον Ντέμη ο… "εισαγγελέας"

Την πάτησε άσχημα με τον Ντέμη ο... "εισαγγελέας"

Ο Κώστας Κετσετζόγλου γράφει για την επικαιρότητα της , την ιστορία με τον Κιντή και τον Ντέμη, τα κάθε λογής …τεχνεία και εφιστά προσοχή ενόψει Λιβαδειάς…

Είχαμε ανησυχήσει αλλά τελικά ο Γιώργος είναι… καλά. Και είναι πάλι εδώ. Μιλάω για τον Κιντή που όπως αποκάλυψε το Gazzetta προσπάθησε αυτή την φορά να βγάλει ψεύτη τον Νικολαϊδη και συγκεκριμένα πως δήλωσε ψευδώς πως όταν έφυγε από την ΑΕΚ είχε αφήσει χρέη που δεν είχαν ρυθμιστεί.

Ενεργώντας πάλι σαν αυτόκλητος εισαγγελέας έστειλε τα στοιχεία του για να καταδείξει πως ο Ντέμης είπε ψέμματα έξω από το γραφείο του πραγματικού… εισαγγελέα όμως τελικά είχε ξεχάσει ή δεν είχε δει το πιο σημαντικό στοιχείο. Την ρύθμιση που έκανε ο Ντέμης 10 μέρες πριν αποχωρήσει από την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ με αποτέλεσμα την 1η Δεκεμβρίου 2008 που οριστικοποιήθηκε η αποχώρηση του από την προεδρία. Ολα τα βέβαια είναι το παραπονάκι επειδή ο Ντέμης δεν του μιλάει. Το γνώριζαν λίγοι εδώ και πως δεν μιλάνε τώρα από τον ίδιο τον Κιντή το έμαθαν όλοι.

Σε συνδυασμό και με την άρνηση του Ντέμη να πάει να καταθέσει στο… πταισματοδικείο για την υπόθεση Empire πρέπει να πείστηκε πλέον και ο τελευταίος πως καμία σχέση δεν είχε ο Ντέμης με το σόου του Κιντή με τα μέιλ πριν από λίγο καιρό. Μια ιστορία που ξεκίνησε με υπόνοιες για εξαφάνιση 5.000.000 από το ταμείο, συνέχισε με υπονοούμενα για το υπερβολικό αθλητικό υλικό που έπαιρνε η ΑΕΚ το οποίο στο τέλος ο ίδιος ο Κιντής παραδέχθηκε πως ήταν προς το συμφέρον της ομάδας και κατέληξε στο ότι αγννούνται μπλούζες και… φόρμες. Τέλος πάντων. Αυτό θα το αποδείξει ο… πταισματοδίκης και βέβαια αν υπάρχουν ευθύνες πρέπει να αποδοθούν.

Αυτή την φορά πάντως ο κατά φαντασία… εισαγγελέας την πάτησε άσχημα. Και η αξιοπιστία του δέχτηκε τεράστιο χτύπημα. Οσο για την υπόθεση Empire που ο Κιντής με την αβάντα κάποιων πήγε να την παρουσιάσει σαν νέο άρθρο 44 και ότι μπορεί να λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ΑΕΚ, ναι το διαβάσαμε κι αυτό, μάλλον πρόκειται για ιστορία της πλάκας που σε τίποτα δεν θα ευνοήσει την ΑΕΚ.

Το πολύ πολύ αν οι αποδείξεις που θα εμφανίσει ο Κιντής στο δικαστήριο είναι σαν αυτές με τις οποίες πήγε να θάψει τον Ντέμη να κερδίσουν κανένα φράγκο οι μυνηόμενοι αφού ήδη ένας έχει κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην προέδρου της ΑΕΚ και του Πανιωνίου και μαθαίνω πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Α να μην ξεχάσω. Το μέιλ του Κιντή εκτός από το Gazzetta πήγε και σε άλλα μέσα που προέβαλαν πάντα την Γιωργάρα. Δύο τινά συμβαίνουν. Ή δεν έχουν ελέγξει το inbox τους ή δεν δημοσιεύουν μέιλ που η Γιωργάρα μετάνιωσε που τα έστειλε. Κατά τα άλλα κατηγορούν τους άλλους για συμμετοχή σε κάθε λογής… _τεχνεία.

Με αυτά και με αυτά έφτασε Σαββάτο και η ΑΕΚ δίνει άλλο ένα πολύ δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι στην Λιβαδειά. Για το ματς δεν θα γράψω πολλά. Τέσσερις αγωνιστικές έμειναν, η ΑΕΚ είναι ακόμη σε δύσκολη θέση οπότε όλα τα είναι τελικοί. Κάτι άλλο με ανησυχεί και πρέπει όσοι πάνε στην Λιβαδειά να είναι πολύ προσεχτικοί. Τα εισιτήρια είναι ακριβά, την ίδια βέβαια είχε βάλει ο Κομπότης σε όλα τα ματς, και το κυριότερο λίγα. Πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή. Το παραμικρό επεισόδιο μπορεί να αποβεί μοιραίο στην μεγάλη ανάγκη που έχει η ομάδα να παίξει με τον κόσμο της απέναντι στον Πανθρακικό. Για να μην πως ότι η παρουσία του Βοσκάκη είναι τρομερά επικίνδυνη. Ο δεν ξεκίναγε το παιχνίδι ΑΕΚ – παρότι ολόκληρος Λάκης Νικολάου του έδινε προσωπική του επιταγή. Σκεφτείτε να γίνονται τίποτα επεισόδια. Για αυτό είπαμε. ΠΡΟΣΟΧΗ και τα 14.

πηγή: Sportdog.gr

Την πάτησε άσχημα με τον Ντέμη ο... "εισαγγελέας" Την πάτησε άσχημα με τον Ντέμη ο... "εισαγγελέας"

Την πάτησε άσχημα με τον Ντέμη ο... "εισαγγελέας"

Tags: , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: