Την Παρασκευή στο VICE Specials: «Ένα αστείο κoρiτσι» (trailer)

Την Παρασκευή 19 Απριλίου, στη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα, το ελληνικό γραφείο του VICE παρουσιάζει στον ANT1 το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ένα αστείο κopiτσι».
Το ελληνικό γραφείο του VICE συνάντησε τη γνωστή stand-up κωμικό Κατερίνα Βρανά, η οποία το 2017, κατά τη διάρκεια περιοδείας της στη Μαλαισία, κόντεψε να χάσει τη ζωή της όταν μία διάτρηση εντέρου δημιούργησε σηψαιμικό σοκ στον οργανισμό της. Ύστερα από απόφαση των γιατρών, παρέμεινε δύο εβδομάδες σε κατάσταση τεχνητού κώματος ώστε να μπορέσει να επιζήσει. Όταν την ξύπνησαν ήταν παράλυτη από το λαιμό και κάτω, ενώ σταδιακά έχασε μέρος της όρασής της και δυσκόλεψε η ομιλία της.
Η αντιμετώπιση της Κατερίνας Βρανά, από την πρώτη στιγμή που αρρώστησε και μέχρι σήμερα, ήταν μη αναμενόμενη, με τον αυτοσαρκασμό και το χιούμορ να κυριαρχεί σε κάθε στάδιο της περιπέτειάς της.
Η Ελίζα Μπενβενίστε την ακολούθησε στο θέατρο όπου ανεβάζει την παράσταση «Staying Alive: Σχεδόν πέθανα» με θέμα την περιπέτεια της υγείας της, αλλά και στη φυσικοθεραπεία και υδροθεραπεία που κάνει προκειμένου να ξεπεράσει τα κινητικά της προβλήματα. 
Στο ντοκιμαντέρ «Ένα Αστείο Κopiτσι» θα γνωρίσουμε, επίσης, την οικογένειά της, που έκανε παραπάνω από σαφές γιατί η Κατερίνα Βρανά είναι αυτή που είναι και γιατί αντιμετωπίζει μ’ αυτόν τον τρόπο το γεγονός ότι «σχεδόν πέθανε».
Παρουσίαση/Παραγωγή: Ελίζα Μπενβενίστε
Κάμερα: Θοδωρής Κωνσταντίνου, Δημήτρης Ζιβόπουλος
Ήχος: Βασίλης Ζαμπίκος
Μοντάζ: Γωγώ Μπεμπέλου

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: