Την Κυριακή η φορολοταρία των 10 εκατομμυρίων ευρώ

Το υπουργείο Οικονομικών μαζί με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στήνουν την παραμονή των Χριστουγέννων τη μεγάλη φορολοταρία που θα κληρώσει 1.000 ευρώ σε 10.000 φορολογούμενους.

Στις 24 Δεκεμβρίου θα μπουν στην κληρωτίδα οι λαχνοί που αντιστοιχούν στις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποίησαν οι φορολογούμενοι στο 9μηνο Ιανουαρίου — Σεπτεμβρίου, καθώς και αυτοί που αντιστοιχούν στις συναλλαγές του Νοεμβρίου.

Στις 10 διαδοχικές κληρώσεις θα κληρωθούν 1.000 τυχεροί σε κάθε μία από αυτές, δηλαδή 10.000 συνολικά, οι οποίοι κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Σε αυτές τις κληρώσεις συμπεριλαμβάνονται οι συναλλαγές με κάρτες και ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής των μηνών Ιανουαρίου έως και Σεπτεμβρίου καθώς και του Νοεμβρίου.

Πριν από τις κληρώσεις θα αναρτηθούν σε εφαρμογή στο διαδικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε. (www.aade.gr) το πλήθος των λαχνών που αντιστοιχούν σε κάθε φορολογούμενο.

Υπενθυμίζεται ότι τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

oikonomia

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: