Την κρατάει όλο το Χόλιγουντ: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την ωραιότερη Louis Vuitton [Εικόνες]

Ποια γυναίκα δεν τρελαίνετε για τις τσάντες; Ποια γυναίκα δεν τρελαίνεται για τις Louis Vuitton τσάντες; Η απάντηση είναι καμιά.

Και φυσικά συμπεριλαμβάνονται και οι κυρίες της σόουμπιζ, της εγχώριας και μη, οι περισσότερες εκ των οποίων έχουν κατά καιρούς δείξει την προτίμησή τους στον συγκεκριμένο Οίκο Μόδας.

Για παράδειγμα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία στο τελευταίο της ταξίδι στις ΗΠΑ πόσταρε κρατώντας μια πραγματικά υπέροχη Louis Vuitton τσάντα, την New Wave Chain σε μαύρο χρώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Mood of the day ♥️ #HugsAndKisses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Τσάντα που έχει κυριολεκτικά λατρέψει το Χόλιγουντ, με πολλές εκπροσώπους του να την κρατούν το τελευταίο διάστημα σε όλα της τα χρώματα. Γιατί μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να προτίμησε την μαύρη, ωστόσο, η συγκεκριμέναη Louis Vuitton τσάντα βγαίνει επίσης σε κόκκινο, λευκό, φούξια, τιρκουάζ και baby pink χρώμα. Βγαίνει επίσης σε δύο διαστάσεις, μια μεγαλύτερη και μια λίγο μικρότερη.

Ολίβια Κούλπο.

Τζέσικα Αλμπα.

Η New Wave Chain της Louis Vuitton ενσωματώνει όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας, έχει σχήμα… κύματος -όπως λέει και το όνομά της- και φυσικά αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα εφαρμογής του κανόνα more is more: Τεράστιο μονόγραμμα LV στο μπροστινό μέρος και στην αποσπώμενη λαβή το Vuitton σε multicolour γραφή.

Μάλιστα, υπάρχει και μια πιο πληθωρική έκδοση, σε μαύρο και τζιν με πολλά patches επάνω της.

Μιράντα Κερ.

Ριάνα.

Για όσες την ψάξουν η τιμή της αγγίζει τα 1.490 ευρώ η μικρότερη και τα 1.680 η μεγαλύτερη και μπορείτε να τη βρείτε στα φυσικά και στα ηλεκτρονικά καταστήματα της Louis Vuitton.

Πηγή: iefimerida.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: