Την κατηγορούν πως είναι ιερόδουλη…

και έχει μετατρέψει το σπίτι της σε οίκο ανοχής

Την κατηγορούν πως είναι ιερόδουλη...

Σάλο έχει προκαλέσει στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας μία Ρουμάνα, η οποία, σύμφωνα με τις γυναίκες κατοίκους του χωριού έχει ανοίξει πορνείο στη γειτονία.
Όταν νοίκιασε το ισόγειο στην , όλοι έκαναν λόγο για μια εντυπωσιακή και ευγενική κοπέλα. Τα δεδομένα όμως άλλαξαν όταν ειπώθηκε ότι λειτουργεί παράνομα ως ιερόδουλος και έχει μετατρέψει το σπίτι της σε οίκο ανοχής.

Το πρόβλημα υπάρχει για περισσότερο από ένα πεντάμηνο, όσος δηλαδή και ο χρόνος που η Ρουμανικής καταγωγής γυναίκα νοίκιασε ένα παλιό ισόγειο σπίτι με αυλή. Από τότε άρχισαν προβλήματα με αλλεπάλληλες διαταράξεις της κοινής ησυχίας.

Τις υποψίες των κατοίκων για κρυφό πορνείο, επιβεβαίωσε μια παρέα εφήβων και νεαρών της γειτονιάς. Άρχισαν να διαδίδουν ότι όποιος ήθελε μπορούσε να πάει σε αυτήν, χωρίς να χρειαστεί πολλά . Το νέο αυτό μαθεύτηκε και κάπως έτσι ξεκίνησαν τα καθημερινά επεισόδια, με των κατοίκων της γειτονιάς με τη γυναίκα.

Γυναίκες της γειτονιάς μαζεύτηκαν και απαίτησαν από την ίδια να εγκαταλείψει την περιοχή γιατί στη γειτονιά τους δεν θέλουν «πορνείο». Η αλλοδαπή, από την άλλη πλευρά, αρνείται ότι εκπορνεύεται. Για τους άντρες που μπαινόβγαιναν στο σπίτι, έλεγε ότι της αρέσει να αλλάζει συχνά ερωτικούς συντρόφους.

Κάπως έτσι οι κάτοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία και πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν υπογραφών για να καταφέρουν μέσω νομικών διαδικασιών να εκδιώξουν την αλλοδαπή.
lifestyle-gr

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: