Την έσπασε στο ξύλο μπροστά στο παιδί τους – Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στον Βόλο

Την έσερνε απ΄τα μαλλιά και της χτυπούσε το κεφάλι στον καναπέ

Γερή «καμπάνα» περίμενε έναν 59χρονο, που κατηγορούνταν για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, κατά της 46χρονης εν διαστάσει συζύγου του, την οποία έπιασε από τα μαλλιά και χτυπούσε με το κεφάλι στον καναπέ μπροστά στα μάτια του 9χρονου γιου τους και της ηλικιωμένης μητέρας της.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον καταδίκασε σε φυλάκιση 2 ετών και έξι μηνών, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης. Το επεισόδιο έγινε την περασμένη Κυριακή, στο σπίτι που μένει η γυναίκα με τα δύο της παιδιά 9 και 10 χρονών και την 84χρονη μητέρα της.

Το θύμα της επίθεσης εμφανίστηκε στο Δικαστήριο με κολάρο στο λαιμό και κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας, λέγοντας ότι στα δέκα χρόνια που ήταν παντρεμένη με τον 59χρονο, δεν ήταν η πρώτη φορά που εξασκούσε βία πάνω της, αλλά πρώτη φορά τη χτύπησε.

Την έσυρε από τα μαλλιά και τη χτυπούσε

Όπως είπε, όλα έγιναν την Κυριακή όταν η ίδια βρισκόταν στο σπίτι με τον μικρό της γιο 9 χρονών και την μητέρα της, χτύπησε το κουδούνι, η ίδια νόμιζε ότι ήταν ο 10χρονος γιος της και από το θυροτηλέφωνο της ζητούσε να ανοίξει. Η γυναίκα είπε ότι δεν άνοιξε, αλλά ο κατηγορούμενος είχε κλειδιά, άνοιξε την πόρτα, μπήκε στο σπίτι σε έξαλλη κατάσταση και την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει.

Η γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι και ζητούσε βοήθεια, αλλά ο κατηγορούμενος την έπιασε από τα μαλλιά, την έσυρε στο σπίτι, την έριξε στον καναπέ και άρχισε να τη χτυπάει στο κεφάλι, παρά το ότι έκλαιγαν τόσο το παιδί, όσο και η ηλικιωμένη μητέρα της.

Το θύμα της επίθεσης κατέθεσε ότι ο άνδρας τη χτυπούσε για 5-10 λεπτά, μέχρι που ήρθε η λύτρωση για εκείνη όταν χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού οι αστυνομικοί (που είχαν ειδοποιηθεί από γείτονα) μπήκαν και συνέλαβαν τον 59χρονο.

«Αν δεν ερχόταν η Αστυνομία μπορεί να με είχε σκοτώσει», κατέθεσε η γυναίκα στο Δικαστήριο, τονίζοντας ότι έκανε μεγάλη υπομονή στα 10 χρόνια γάμου μαζί του.

Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί τη Δευτέρα, αλλά ο κατηγορούμενος ζήτησε αναβολή για να προετοιμάσει την απολογία του και η 46χρονη κατέθεσε ότι από τη Δευτέρα, που αφέθηκε ελεύθερος την ενοχλεί ξανά από το τηλέφωνο και της ζητάει να του δώσει διαζύγιο.

Σε ερωτήσεις του Δικαστηρίου, της Πολιτικής Αγωγής και της Υπεράσπισης , η γυναίκα εκτίμησε ότι ο λόγος που θύμωσε ο άνδρας είναι ότι δεν υπογράφει για το διαζύγιο, ενώ διαβεβαίωσε ότι δεν έχει εξωσυζυγική σχέση με τον γείτονα που κάλεσε την Αστυνομία και τόνισε ότι δεν δίνει διαζύγιο γιατί δεν έχουν ρυθμιστεί κάποια θέματα, όπως η διατροφή για τα παιδιά.

Απείλησε και τον γείτονα

Ο γείτονας της γυναίκας που κάλεσε την Αστυνομία, κατέθεσε ότι βρισκόταν στο σπίτι του, όταν άκουσε έντονες φωνές, απειλές του κατηγορούμενου ότι θα σκοτώσει τη γυναίκα, την οποία έβριζε, ακουγόταν το κλάμα της ηλικιωμένης μητέρας της και αποφάσισε να καλέσει την Αστυνομία.

Ο άνδρας κατέθεσε ότι περίμενε τους αστυνομικούς για να ανοίξει την πόρτα και πρόσθεσε ότι ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί δυο ημέρες πριν.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι διατηρεί ερωτική σχέση με την 46χρονη, ενώ είπε την ημέρα του επεισοδίου απείλησε και τον ίδιο ότι θα τον σκοτώσει, πιθανόν επειδή κάλεσε την Αστυνομία.

«Μου είπαν τα παιδιά, ότι έχει σχέση»

Ο κατηγορούμενος κατέθεσε ότι στα 10 χρόνια έγγαμου βίου με τη γυναίκα, έχει φύγει πολλές φορές από το σπίτι και μένει στο πατάρι καταστήματος που έχει και βρίσκεται κοντά.

Όπως είπε, είναι σε διάσταση εδώ και 2 μήνες και πριν 5 ημέρες η γυναίκα τον βγήκε και του ζήτησε να τα βρουν. Ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι, αλλά τα παιδιά του, τον ενημέρωσαν ότι η μαμά τους βγαίνει βόλτες με τον γείτονα, πηγαίνουν για καφέ και στο κινητό της έχει φωτογραφίες τους.
Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, αφού πληροφορήθηκε αυτά από τα παιδιά του, έφυγε ξανά και πήγε να μείνει στο μαγαζί του.

«Την άλλη μέρα ήρθε και με βρήκε ο μεγάλος μου γιος κλαίγοντας και μου είπε ότι η μητέρα του μιλάει συνεχώς στο τηλέφωνο με τον γείτονα και λένε eρωτικά πράγματα», κατέθεσε ο 59χρονος.
Ο ίδιος είπε ότι πήγε αμέσως στο σπίτι και τη ρώτησε γιατί τα κάνει αυτά. «Βγήκε στο μπαλκόνι για να φωνάζει τον δικό της. Την έπιασα μόνο από τα μαλλιά και τη ρωτούσα γιατί τα κάνει αυτά μπροστά στα παιδιά και έπεσε στον καναπέ», τόνισε ο κατηγορούμενος.

Ο 59χρονος είπε ακόμη ότι ο ίδιος συνελήφθη από την Αστυνομία, έμεινε για να δικαστεί στο αυτόφωρο και όταν γύρισε διαπίστωσε ότι ο γείτονας είχε γίνει ιδιοκτήτης του σπιτιού…
«Δέκα χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι προσπαθούσα να τη φέρω στο σωστό δρόμο και έκανα υπομονή. Ήταν λάθος αντίδραση της στιγμής», τόνισε ο κατηγορούμενος που σε ερώτηση των δικαστών απάντησε ότι την έπιασε από τον γιακά και την ταρακουνούσε.

Τελικά το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών και 6 μηνών, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Πηγή: magnesianews.gr

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: