Την Ελλάδα επέλεξαν οι Ρώσοι για τη δημοσιογραφική παρουσίαση του Qashqai

Μακάρι να το έκαναν και οι άλλες χώρες της Ευρώπης. Μέχρι σήμερα από πλευράς αυτοκινητοβιομηχανιών η Porsche, η Skoda, η Dacia (Γάλλοι)  και η Land Rover έχουν προτιμήσει την Ελλάδα για τις πανευρωπαϊκές παρουσιάσεις (ελπίζω να μην ξέχασα καμία εταιρία) .

Τώρα οι Ρώσοι και πιο συγκεκριμένα η Nissan Ρωσίας επέλεξε τη χώρα μας  για την δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Nissan QASHQAI στα  Ρωσικά media.

Η δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας γενιάς του κορυφαίου crossover, διεξήχθη από τις 18 έως τις 30 Μαρτίου, στην ευρύτερη περιοχή της Β. Ελλάδας. Εξήντα δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου (εφημερίδες, διαδίκτυο, τηλεόραση και ραδιόφωνα) ήρθαν στην Ελλάδα και οδήγησαν  το Nissan QASHQAI σε ειδικά επιλεγμένες διαδρομές.

Ξεκίνησαν  από τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης . Ακολούθησαν μια διαδρομή στην Άνω Πόλη, την Εγνατία Οδό, τα Γρεβενά, τα Μετέωρα και την Ελασσόνα.

Η επιλογή της χώρας μας και ειδικά της Β. Ελλάδας, έδωσε τη δυνατότητα στους Ρώσους δημοσιογράφους να θαυμάσουν την ελληνική φύση, την πολιτιστική και θρησκευτική  κληρονομιά των ιστορικών μοναστηριών των Γρεβενών και των Μετεώρων, καθώς και  την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα της πανέμορφης Θεσσαλονίκης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, σημαντική υποστήριξη παρείχε η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε  με την άρτια υλικοτεχνική υποδομή των εγκαταστάσεών της στην Β. Ελλάδα.

Η Νissan εγκαινίασε πρόσφατα τη γραμμή της παραγωγής του  QASHQAI στο εργοστάσιό της στην Αγία Πετρούπολη, στη Ρωσία, λανσάροντας την τελευταία έκδοση του κορυφαίου σε πωλήσεις crossover,  στη Ρωσική αγορά. Η παραγωγή του QASHQAI, έρχεται λίγους μήνες μετά την έναρξη της παραγωγής του νέου X-Trail στο ίδιο εργοστάσιο, τον περασμένο Οκτώβριο.

Κατασκευασμένο για τις απαιτήσεις της Ρωσικής αγοράς, οι μηχανικοί στo τοπικό Τεχνικό Κέντρο της Nissan Europe (NTCE) έχουν βελτιώσει στο νέο Nissan QASHQAI την μόνωση και τις αναρτήσεις, προκειμένου να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και τον βαρύ Ρωσικό χειμώνα.

 

Την Ελλάδα επέλεξαν οι Ρώσοι για τη δημοσιογραφική παρουσίαση του Qashqai gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: