Την 1η Σεπτεμβρίου στην Πράγα η παγκόσμια πρεμιέρα του ηλεκτρικού  SKODA ENYAQ iV

Το ολοκαίνουργιο ENYAQ iV , ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής της SKODA AUTO που βασίζεται στην MEB, την πλατφόρμα που έχει εξελίξει το Volkswagen Group ειδικά για την ηλεκτροκίνηση.

Η παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας της SKODA θα αποτελέσει την κορύφωση των εορτασμών της μάρκας για τα 125 χρόνια ιστορίας της. Η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου μοντέλου θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου, στην Πράγα και θα μεταδοθεί live σε όλο τον κόσμο.

Η πρώτη φωτογραφία που βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας αποκαλύπτει τη σιλουέτα του νέου μοντέλου. Το SKODA ENYAQ iV συνδυάζει τις παραδοσιακές αξίες της μάρκας, όπως οι πλούσιοι εσωτερικοί χώροι και το έντονα συναισθηματικό και αρμονικό design, ενώ την ίδια στιγμή προδιαθέτει για μία οδηγική εμπειρία που χαρακτηρίζεται από την αειφορία της ηλεκτροκίνησης αλλά ταυτόχρονα υπόσχεται έντονες συγκινήσεις.

Η σιλουέτα του νέου SKODA ENYAQ iV αφήνει να διαγραφούν οι αναλογίες του μοντέλου, που θα αποτελέσει τη νέα ναυαρχίδα της μάρκας. Οι κοντοί πρόβολοι εμπρός σε συνδυασμό με μία χαρακτηριστικά μακριά γραμμή οροφής, δημιουργούν ένα δυναμικό εξωτερικό προφίλ τη στιγμή που αφήνουν για τη φαντασία ένα πολύ ευρύχωρο εσωτερικό – μία υπόσχεση που παραδοσιακά υλοποιεί η SKODA. Αν και δεν δημοσιοποιούνται στοιχεία διαστάσεων, το εσωτερικό του νέου μοντέλου αναμένεται να είναι ανάλογο του KODIAQ, αν και συνολικά το ENYAQ iV θα έχει μικρότερο μήκος από τη νέα OCTAVIA!

Το ENYAQ iV θα είναι διαθέσιμο τόσο σε δικίνητη όσο και τετρακίνητη έκδοση, με δυνατότητα επιλογής από τρεις διαφορετικές μπαταρίες και πέντε επίπεδα ισχύος. Η φόρτισή του σε ταχυφορτιστή συνεχούς ρεύματος θα γίνεται ακόμα και με 125 kW, με την αυτονομία να φτάνει τα 500 χιλιόμετρα κατά WLTP, καθιστώντας το ENYAQ iV ένα πρακτικό όχημα, ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Την 1η Σεπτεμβρίου στην Πράγα η παγκόσμια πρεμιέρα του ηλεκτρικού  SKODA ENYAQ iV gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: