TIGER SPORT 660 Ο νέος ορισμός της τρικύλινδρης χρηστικότητας

Παρουσιάζοντας την ολοκαίνουργια Tiger Sport 660, σχεδιασμένη για να φέρει το τρικύλινδρο πλεονέκτημα της Triumph στον κόσμο των μοτοσυκλετών σπορ adventure μεσαίας κατηγορίας, θέτοντας ένα νέο κορυφαίο πρότυπο κατηγορίας με το υψηλότερο επίπεδο ισχύος, το υψηλότερο επίπεδο προδιαγραφών και το χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας στην κατηγορία.

Πλεονέκτημα απόδοσης τρικύλινδρου κινητήρα

  • Η πιο ισχυρή μοτοσυκλέτα στην κατηγορία της με μέγιστη ισχύ 81PS στις 10.250 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 64Nm στις 6.250 σ.α.λ
  • Παρουσιάζοντας τον πρώτο τρικύλινδρο κινητήρα στην κατηγορία παρέχοντας τον τέλειο συνδυασμό ροπής χαμηλά με ισχυρές μεσαίες και κορυφαία ισχύ ψηλά
  • Προσβάσιμος σπορ χαρακτήρας με τη χαρακτηριστική ομαλή, γραμμική παροχή ισχύος της Triumph
  • Συμπαγής χαμηλή εξάτμιση που προσφέρει τον ξεχωριστό τρικύλινδρο ήχο της Triumph
  • Συμβατή με άδεια A2 για την Ευρώπη με αξεσουάρ κιτ μετατροπής A2

Σχεδιασμένη για να θέσει το νέο σημείο αναφοράς οδικής συμπεριφοράς στην κατηγορία

  • Η χαρακτηριστική σπορ, ευέλικτη συμπεριφορά της Triumph που εμπνέει εμπιστοσύνη
  • Άνετη εργονομία αναβάτη και συνεπιβάτη με ενσωματωμένες χειρολαβές συνεπιβάτη
  • Άνετη στατική εργονομία με στενό πλάτος και χαμηλό ύψος σέλας 835χιλ
  • Ανεστραμμένο πιρούνι Showa 41χιλ με φυσίγγια και μονοσόκ πίσω ανάρτηση Showa
    με απομακρυσμένη υδραυλική ρύθμιση προφόρτισης
  • Φρένα Nissin με διπλούς δίσκους 310χιλ μπροστά και πολυχρηστικά ελαστικά Michelin Road 5

Γνήσια ικανότητα τουρισμού μεγάλων αποστάσεων

  • Σμιλεμένο ρεζερβουάρ καυσίμου 17 λίτρων για εξαιρετική αυτονομία
  • Διακριτικά ενσωματωμένες βάσεις βαλιτσών για την εύκολη τοποθέτηση των αξεσουάρ βαλιτσών
  • Η ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος ζελατίνα επιτρέπει τη ρύθμιση με το ένα χέρι κατά την οδήγηση

Κορυφαία τεχνολογία στην κατηγορία για μέγιστη ασφάλεια και έλεγχο

  • Κορυφαίο για την κατηγορία πολύ-λειτουργικό όργανο TFT, έτοιμο για την υποδοχή του αξεσουάρ συστήματος συνδεσιμότητας My Triumph
  • Κορυφαία για την κατηγορία προγράμματα οδήγησης — Δρόμου και Βροχής
  • Πλήρης φωτισμός LED με ξεχωριστούς διπλούς προβολείς και φλας αυτο-ακύρωσης
  • Κορυφαίες στάνταρ προδιαγραφές με απενεργοποιούμενο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, ABS, γκάζι ride-by-wire, υποβοηθούμενο συμπλέκτη ολίσθησης και immobiliser

Δυναμικός νέος χαρακτήρας Tiger Sport 660 και ξεχωριστό στιλ

  • Όρθια, επιβλητική σιλουέτα Tiger με ολοκαίνουργιο σχήμα και χαμηλό τελικό εξάτμισης
  • Τρεις μοντέρνοι χρωματικοί συνδυασμοί με νέα σπορ γραφικά
  • Η κορυφαία, χαρακτηριστική εφαρμογή και φινίρισμα της Triumph, με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια

Σε ανταγωνιστική τιμή, με το χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας σε ολόκληρη την κατηγορία

  • Το χαμηλότερο κόστος συντήρησης στην κατηγορία
  • Κορυφαίο στην κατηγορία διάστημα σέρβις 16.000 χιλιομέτρων ή 12 μηνών
  • Διετής εγγύηση απεριόριστων χιλιομέτρων, με δυνατότητα παράτασης για ένα ή δύο χρόνια
  • Προτεινόμενη βασική λιανική τιμή με ΦΠΑ €9.290

Προσβάσιμη εξατομίκευση: Γνήσια αξεσουάρ Triumph

  • 40+ αξεσουάρ ειδικά για την Tiger Sport 660
  • Πλήρης γκάμα τουριστικών αποσκευών, συμπεριλαμβανομένης της κεντρικής βαλίτσας με χωρητικότητα για δύο κράνη, καθώς και αξεσουάρ για πρόσθετη προστασία, δυνατότητες, στιλ και ασφάλεια
  • Όλα εξελίχθηκαν παράλληλα με τη μοτοσικλέτα και δοκιμάστηκαν με τα ίδια πρότυπα ποιότητας
  • Διετής εγγύηση απεριόριστων χιλιομέτρων σε όλα τα γνήσια αξεσουάρ

Η ολοκαίνουργια Tiger Sport 660 της Triumph είναι ο νέος ορισμός της τρικύλινδρης χρηστικότητας, με τα πλεονεκτήματα του τρικύλινδρου κινητήρα 660 κυβικών της Triumph, την κορυφαία στην κατηγορία ισχύ και προδιαγραφές, καθώς και τις μεγάλες δυνατότητες τουρισμού σε μακρινές αποστάσεις.

Ακριβώς όπως η Trident 660 που κυκλοφόρησε εν μέσω διεθνών ευφημισμών πέρυσι, η νέα Tiger Sport 660 έχει σχεδιαστεί για να θέσει ένα εντελώς νέο σημείο αναφοράς στην απόδοση, τις προδιαγραφές και το κόστος ιδιοκτησίας. Φέρνοντας σημαντικά πλεονεκτήματα στην κατηγορία σπορ adventure μεσαίας κατηγορίας, η Tiger Sport 660 προσφέρει μια νέα πρώτη επιλογή για τους αναβάτες που αναζητούν μέγιστη χρηστικότητα σε κάθε διαδρομή. Από τις μετακινήσεις, στην καθημερινή οδήγηση, στα μεγαλύτερα ταξίδια, η νέα Tiger 660 προσφέρει την ικανότητα, την απόδοση, την οδική συμπεριφορά και το στιλ που απαιτούνται για να εισαγάγει μια ολόκληρη νέα γενιά αναβατών στη μάρκα Triumph.

 

Πλεονέκτημα απόδοσης τρικύλινδρου κινητήρα

Ο πρώτος τρικύλινδρος κινητήρας της κατηγορίας και ο πιο ισχυρός — ο κινητήρας 660κ.εκ. στη νέα Tiger Sport 660 φέρνει τα πλεονεκτήματα των επιδόσεων του τρικύλινδρου κινητήρα της Triumph έναντι ενός δικύλινδρου κινητήρα, με ροπή χαμηλά σε συνδυασμό με ισχυρή απόδοση στις μεσαίες και απίστευτη δύναμη ψηλά.

Η μέγιστη ροπή των 64 Nm στις 6.250σαλ και η μέγιστη ισχύς των 81PS στις 10.250σαλ καθιστούν τη νέα Tiger Sport 660 την πιο ισχυρή μοτοσυκλέτα της κατηγορίας, εγγυώνται μεγάλη επιτάχυνση σε κάθε σχέση, ακόμη και όταν μεταφέρεις συνεπιβάτη ή ελίσσεσαι γρήγορα μέσα στην κίνηση της πόλης. Παρέχει την τέλεια ισορροπία συναρπαστικής χρηστικής απόδοσης από χαμηλά και σε όλο το εύρος στροφών, μέχρι την κόκκινη γραμμή.

Η παροχή ισχύος ελέγχεται από ένα εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης κινητήρα με γκάζι ride-by-wire για ακριβή αίσθηση και άμεση απόκριση, ενώ το ομαλό κιβώτιο 6 σχέσεων διαθέτει βελτιστοποιημένες σχέσεις για διασκέδαση και πολύπλευρη καθημερινή οδήγηση.

Η ξεχωριστή, βαθιά χροιά εξάτμισης του τρικύλινδρου κινητήρα 660 παρέχεται μέσω ενός κοντού, χαμηλού, μινιμαλιστικού σιγαστήρα από ανοξείδωτο ατσάλι.

Ο κινητήρας είναι πλήρως συμβατός με το Euro 5, με χαμηλές εκπομπές ρύπων καθώς και εξαιρετική οικονομία καυσίμου και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να πληροί τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς διπλωμάτων A2 μέσω ενός εύκολα αναστρέψιμου αξεσουάρ κιτ μετατροπής.

Σχεδιασμένη για να θέσει το νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία σε σχέση με την οδική συμπεριφορά

Η νέα Tiger Sport 660 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τη χαρακτηριστική δυναμική, ευέλικτη και άνετη οδική συμπεριφορά της Triumph. Απόλυτα ισορροπημένη και εύκολη στον έλεγχο, με τη βοήθεια κωνικού αλουμινένιου τιμονιού, η νέα 660 προσφέρει μια επιβλητική, γεμάτη αυτοπεποίθηση οδήγηση. Η διπλή σέλα είναι πρακτική και άνετη, με προσβάσιμο ύψος 835χιλ και εργονομικά βελτιστοποιημένες χειρολαβές συνεπιβάτη, τοποθετημένες στο βασικό εξοπλισμό. Η Tiger Sport 660 επωφελείται επίσης από το μικρό πλάτος, για εύκολους ελιγμούς σε χαμηλότερες ταχύτητες και μια αίσθηση σιγουριάς κατά τη στάση.

Η ανάρτηση έχει αναπτυχθεί προσεκτικά για να προσφέρει όλα τα φημισμένα πλεονεκτήματα χειρισμού της Triumph, με σπορ αίσθηση όταν οδηγείς μόνος, ενώ προσφέρει επίσης βελούδινη αίσθηση για μεγαλύτερα ταξίδια και περιηγήσεις με δύο επιβάτες. Στο μπροστινό μέρος, η Tiger Sport 660 είναι εφοδιασμένη με ανεστραμμένο πιρούνι Showa 41χιλ με φυσίγγια, παρέχοντας 150 χιλιοστά διαδρομή τροχού. Αυτό ταιριάζει απόλυτα με τη μονοσόκ ανάρτηση Showa στο πίσω μέρος, με ελατήριο διπλής διαβάθμισης για βελτιστοποίηση της απόδοσης για οδήγηση με ένα ή με δύο άτομα. Το μονοσόκ διαθέτει επίσης απομακρυσμένη υδραυλική ρύθμιση προφόρτισης για προσαρμογή της μοτοσυκλέτας για συνεπιβάτη ή/και αποσκευές.

Οι τροχοί 5 ακτίνων, 17 ιντσών είναι από ελαφρύ χυτό αλουμίνιο, προσθέτοντας στην ευελιξία της μοτοσυκλέτας, ενώ τα ελαστικά Michelin Road 5 προσφέρουν εξαιρετικό κράτημα στον δρόμο τόσο σε ξηρές όσο και σε υγρές συνθήκες. Η εξαιρετική ισχύς ακινητοποίησης επιτυγχάνεται χάρη στις πλευστές δαγκάνες Nissin 2 εμβόλων με διπλούς μπροστινούς δίσκους 310 χιλ, που ελέγχονται από τη ρυθμιζόμενη σε εύρος μανέτα φρένου.

Ικανότητα τουρισμού σε μεγάλες αποστάσεις

Η πρακτικότητα και η ευελιξία βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των αναβατών μοτοσυκλετών σπορ adventure μεσαίας κατηγορίας και η νέα Tiger Sport 660 προσφέρει όλες τις δυνατότητες που απαιτούνται για τις μετακινήσεις και την οδήγηση στην πόλη, καθώς και τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου και τα μεγαλύτερα ταξίδια.

Το όμορφα διαμορφωμένο ρεζερβουάρ χωράει 17 λίτρα καυσίμου δίνοντας μεγάλη εμβέλεια, ενώ η κομψή και αεροδυναμική ζελατίνα ρυθμίζεται σε ύψος μέσω μιας απλής λειτουργίας με το ένα χέρι, επιτρέποντας στον αναβάτη να προσαρμόζει εύκολα το επίπεδο προστασίας  από τον καιρό και τον άνεμο κατά την οδήγηση.

Η τουριστική ικανότητα ενισχύεται περαιτέρω με τις διακριτικά ενσωματωμένες βάσεις πλαϊνών βαλιτσών, που επιτρέπουν την εύκολη και απρόσκοπτη τοποθέτηση των ειδικών νέων αξεσουάρ βαλιτσών, ενώ διατηρούν το καθαρό στυλ του πίσω μέρους όταν οδηγείς χωρίς αποσκευές. Για επιπλέον χωρητικότητα αποσκευών, διατίθεται επίσης μια αξεσουάρ κεντρική βαλίτσα 52 λίτρων, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια δύο κράνη full face. Οι πλαϊνές και η κεντρική βαλίτσα μπορούν επίσης να ταιριάξουν στο χρώμα της μοτοσυκλέτας.

Κορυφαία τεχνολογία στην κατηγορία, για μέγιστη ασφάλεια και έλεγχο

Η νέα Tiger Sport 660 είναι εξοπλισμένη με ένα κορυφαίο επίπεδο τεχνολογίας αναβάτη, συμπεριλαμβανομένου του νέου πολυλειτουργικού οργάνου TFT, για πρώτη φορά στην κατηγορία, το οποίο παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αναβάτη σε σαφή, συμπαγή και απρόσκοπτη σχεδίαση. Αυτό έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ενσωματώνει απρόσκοπτα το σύστημα συνδεσιμότητας My Triumph, το οποίο επιτρέπει την περιήγηση ανά στροφή, τον έλεγχο GoPro και την αλληλεπίδραση τηλεφώνου και μουσικής. Όλες οι λειτουργίες ελέγχονται μέσω των διακοπτών στο τιμόνι και εμφανίζονται καθαρά στην οθόνη TFT για εύκολη αλληλεπίδραση αναβάτη κατά την οδήγηση.

Επίσης κορυφαία στην κατηγορία είναι τα δύο προγράμματα οδήγησης υψηλών προδιαγραφών, Δρόμου και Βροχής, τα οποία προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις απόκρισης γκαζιού και ελέγχου πρόσφυσης, βελτιώνοντας τον έλεγχο του αναβάτη για μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Η ασφάλεια ενισχύεται ακόμη περισσότερο με το ABS και το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης με δυνατότητα απενεργοποίησης, και τα δύο στο βασικό εξοπλισμό της Tiger Sport 660. Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης μπορεί να απενεργοποιηθεί τελείως, μέσω των οργάνων, εάν το επιθυμείς.

Για να βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία οδήγησης, η Tiger Sport 660 είναι εξοπλισμένη με υποβοηθούμενο συμπλέκτη ολίσθησης και μανέτα συμπλέκτη βελτιστοποιημένη σε εύρος για ελαφριά και εύκολη λειτουργία, μειώνοντας την κούραση του αναβάτη, ιδιαίτερα στην αστική οδήγηση.

Για μέγιστη απόδοση και ανθεκτικότητα, ο φωτισμός είναι LED σε ολόκληρη τη μοτοσυκλέτα, συμπεριλαμβανομένων των διακριτικών νέων διπλών προβολέων, του συμπαγούς και ενσωματωμένου πίσω φωτός και των φλας αυτόματης ακύρωσης.

Δυναμικός νέος χαρακτήρας και στιλ Tiger Sport 660

Η νέα Tiger Sport 660 ενσωματώνει υπέροχα την πρακτικότητα με τον σύγχρονο σπορ adventure σχεδιασμό. Με ξεχωριστή παρουσία γεμάτη σιγουριά, η νέα 660 διαθέτει ολοκαίνουργιο σμιλεμένο σχήμα για καθαρές, ρέουσες γραμμές από το κόκπιτ με τη διάταξη διπλών προβολέων, μέχρι το μινιμαλιστικό πίσω μέρος και το περίγραμμα του πίσω φωτός.

Πρόσθετες στιλιστικές λεπτομέρειες υψηλής ποιότητας περιλαμβάνουν τους καθρέφτες σε σχήμα δάκρυ, τα σμιλεμένα καπάκια ψυγείου και τα προστατευτικά πιρουνιού, και το μινιμαλιστικό τελικό εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι.

Οι αναβάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών ελκυστικών χρωματικών συνδυασμών: τον μοντέρνο Lucerne Blue & Sapphire Black, τον έντονο Korosi Red & Graphite με διακριτικά σπορ γραφικά ή μια μινιμαλιστική επιλογή Graphite & Black.

Το χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας σε ολόκληρη την κατηγορία

 Εκτός από την ανταγωνιστική τιμή, δεδομένου του κορυφαίου επιπέδου προδιαγραφών της κατηγορίας, η νέα Tiger Sport 660 επωφελείται από το χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας στην κατηγορία. Αυτό περιλαμβάνει το διάστημα σέρβις των 16.000 χιλιομέτρων (ή 12 μηνών) συν 2 χρόνια εγγύησης απεριόριστων χιλιομέτρων, η οποία μπορεί προαιρετικά να παραταθεί κατά 1 ή 2 χρόνια. Αυτό καθίσταται δυνατό χάρη στο εκτενές πρόγραμμα δοκιμών που υποστηρίζει την πιο αξιόπιστη πλατφόρμα κινητήρα της Triumph.

Αυτό το υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας αντικατοπτρίζεται άμεσα στην Tiger Sport, η οποία διαθέτει το χαμηλότερο κόστος συνεργείου στην κατηγορία. Σε διάστημα 3 ετών σέρβις, η Tiger Sport 660 απαιτεί τον χαμηλότερο χρόνο συντήρησης στην κατηγορία, μόλις παραπάνω από 8 ώρες, καθιστώντας τη 30% οικονομικά πιο αποδοτική από τον ανταγωνισμό της όσον αφορά το κόστος εργασίας. Επιπλέον, η Tiger Sport 660 έχει το χαμηλότερο κόστος συντήρησης στα τρία χρόνια — 17% φθηνότερο από τους κοντινότερους ανταγωνιστές.

Προσβάσιμη εξατομίκευση: Γνήσια αξεσουάρ Triumph

Μια μεγάλη γκάμα άνω των 40 γνήσιων αξεσουάρ Triumph είναι διαθέσιμη για τη νέα Tiger Sport 660, επιτρέποντας στους πελάτες να προσθέσουν ακόμη περισσότερη πρακτικότητα, τεχνολογία, άνεση και προστασία στη μοτοσυκλέτα τους, καθώς και ευέλικτες επιλογές αποσκευών. Όλα τα γνήσια αξεσουάρ έχουν σχεδιαστεί μαζί με την ίδια τη μοτοσυκλέτα και όλα υποβάλλονται στις ίδιες αυστηρές διαδικασίες δοκιμής ποιότητας και αντοχής.

Εκτός από το σύστημα My Triumph Connectivity, τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν το quickshifter Triumph Shift Assist για ανεβοκατεβάσματα ταχυτήτων, θερμαινόμενα γκριπ, φορτιστή USB κάτω από τη σέλα, κυλιόμενα φλας και σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών.

Οι επιλογές αποσκευών περιλαμβάνουν τις ολοκαίνουργιες πλήρως ενσωματωμένες πλαϊνές βαλίτσες και την κεντρική βαλίτσα με χωρητικότητα για δύο κράνη — όλες μπορούν να ταιριάξουν χρωματικά με τη μοτοσυκλέτα -, καθώς και μια ελαφριά σχάρα αποσκευών από χυτό αλουμίνιο και μια πλήρως αδιάβροχη τσάντα-ρολό.

Για μεγαλύτερη προστασία, οι αναβάτες μπορούν να προσθέσουν προστατευτικά πλαισίου, κινητήρα και πιρουνιού, και για μέγιστη ασφάλεια, διατίθενται συναγερμός και σύστημα εντοπισμού (εξαρτάται από τη χώρα) μαζί με μια σειρά από κλειδαριές μοτοσυκλέτας.

Όλα τα γνήσια αξεσουάρ Triumph συνοδεύονται από την ίδια διετή εγγύηση απεριόριστων χιλιομέτρων με την ίδια τη μοτοσυκλέτα.

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
ΤύποςΥδρόψυκτος, 12-βάλβιδος, 2ΕΕΚ, τρικύλινδρος σε σειρά, γωνία ανάφλεξης 240° 
Χωρητικότητα660 κ.εκ. 
Διάμετρος74.04 χιλ 
Διαδρομή51.1 χιλ 
Συμπίεση11.95:1 
Μέγιστη Ιπποδύναμη81 PS @ 10,250 σαλ 
Μέγιστη Ροπή64 Nm @ 6,250 σαλ 
Σύστημα ΤροφοδοσίαςΗλεκτρονικός διαδοχικός ψεκασμός πολλαπλών σημείων με ηλεκτρονικό έλεγχο γκαζιού 
ΕξάτμισηΑνοξείδωτο σύστημα λαιμών 3 σε 1 με χαμηλό μονό ανοξείδωτο ατσάλινο τελικό 
Τελική ΜετάδοσηΑλυσίδα X-ring 
ΣυμπλέκτηςΥγρός, πολύδισκος, υποβοηθούμενος ολίσθησης 
Κιβώτιο6 ταχυτήτων 
ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ
ΠλαίσιοΑτσάλινο σωληνωτό περιμετρικό 
ΨαλίδιΔιπλό ατσάλινο 
Εμπρός ΤροχόςΧυτός αλουμινίου, 17 x 3.5” 
Πίσω ΤροχόςΧυτός αλουμινίου, 17 x 5.5” 
Εμπρός Ελαστικό120/70 ZR 17 (58W) 
Πίσω Ελαστικό180/55 ZR 17 (73W) 
Εμπρός ΑνάρτησηΑνεστραμμένο πιρούνι Showa 41χιλ με φυσίγγια ξεχωριστών λειτουργιών, 150χιλ διαδρομή τροχού 
Πίσω ΑνάρτησηΑνάρτηση Showa μονοσόκ, με απομακρυσμένη υδραυλική ρύθμιση προφόρτισης, 150χιλ διαδρομή τροχού 
Εμπρός ΦρέναΔιπίστονες πλευστές δαγκάνες Nissin, διπλοί δίσκοι 310χιλ, ABS 
Πίσω ΦρένοΜονοπίστονη πλευστή δαγκάνα Nissin, μονός δίσκος Nissin 255χιλ, ABS 
ΌργαναΠολυλειτουργικό έγχρωμο όργανο TFT 
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΗ
Μήκος2071 χιλ 
Πλάτος (Τιμόνι)834 χιλ 
Ύψος Χωρίς Καθρέφτες1398 χιλ / 1315 χιλ (υψηλή / χαμηλή θέση ζελατίνας) 
Ύψος σέλας835 χιλ 
Μεταξόνιο1418 χιλ 
Κάστερ23.1º 
Ίχνος97.1 χιλ 
Υγρό Βάρος206 κιλά 
Χωρητικότητα Ρεζερβουάρ17.2 λίτρα 
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
Κατανάλωση Καυσίμου4.5 λίτρα / 100 χλμ 
Νούμερα CO2107 γρ/χλμ 
ΠροδιαγραφέςEURO 5
Τα δεδομένα εκπομπών CO2 και κατανάλωσης καυσίμου μετρώνται σύμφωνα με τον κανονισμό 168/2013/ΕΚ. Τα στοιχεία για την κατανάλωση καυσίμου προέρχονται από συγκεκριμένες συνθήκες δοκιμών και προορίζονται μόνο για συγκριτικούς σκοπούς. Μπορεί να μην αντικατοπτρίζουν πραγματικά αποτελέσματα οδήγησης.
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Διάστημα Σέρβις16,000χλμ/12 μήνες 

TIGER SPORT 660 Ο νέος ορισμός της τρικύλινδρης χρηστικότητας gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: