Τηγανητά μαλακά καλαμαράκια !!!

Τηγανητά καλαμαράκια αμπελοφάσουλα  σαλάτα και κολοκυθάκια βραστά.

Για τα καλαμαράκια μου πλένω κόβω καθαρίζω και ρίχνω μια κουτ σούπας μαγειρική σόδα

Αφήνω 20 με 30 λεπτά τα ξεπλένω τα αλευρώνω τινάζοντας το περιττό αλεύρι και τηγανίζω σε μπόλικο αραβοσιτέλαιο με κίτρινο αλεύρι…!!

Γίνονται μαλακά νόστιμα και  τραγανά..!!

Gogo Samiou – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ».



 MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

(?)

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: