Τι τρώνε οι πετυχημένοι άνθρωποι για μεσημεριανό

Όλοι να λένε ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και σίγουρα η διατροφή των επιτυχημένων ανθρώπων μας αποδεικνύει ότι μάλλον έχουν δίκιο.

Οι περισσότεροι εξ αυτών τρώνε υγιεινά, ή έστω… τρώνε, σε αντίθεση με τους «κοινούς θνητούς» που πολλές φορές πίνουν απλά έναν καφέ με άδειο στομάχι. Το μεσημεριανό όμως είναι άλλη υπόθεση, κι απ” ότι φαίνεται, εκεί οι διαφορές δεν είναι πολλές…

Σύμφωνα με το Business Insider, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, τρώει συνήθως ψάρι με λαχανικά, ή με μαύρο ρύζι ή πατάτες. Αλλά το αγαπημένο της γεύμα είναι η χορτοφαγική πίτσα.

Ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, είναι χορτοφάγος οπότε το μεσημεριανό μενού του είναι περιορισμένο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, δεν έχει ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες. Το 2015 είχε δηλώσει στο Bloomberg ότι τα μεσημέρια τρώει μπριζόλες, χάμπουργκερ, ζυμαρικά, πατάτες, οτιδήποτε επιθυμήσει. Το πρώτο του γεύμα στον Λευκό Οίκο πάντως ήταν αστακός, μοσχάρι και σοκολάτα για επιδόρπιο.

Η Όπρα τρώει κάθε μέρα για μεσημεριανό μια σαλάτα και μια σούπα.

Η Μαντόνα ακολουθεί πολύ αυστηρή διατροφή η οποία απαγορεύει κάθε κατανάλωση αυγών, αλευριού, κρέατος και γαλακτοκομικών. Αντίθετα περιλαμβάνει πολλά από τα λεγόμενα «λαχανικά της θάλασσας», όπως βρώσιμα φύκια, Nori κτλ.

Ο τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς τρώει πολλούς υδατάνθρακες και πολλά λαχανικά.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου συνήθως τρώει μια μεγάλη σαλάτα με κοτόπουλο.

Όταν κατέκτησε το χρυσό στους Ολυμπιακούς του Πεκίνο, ο γρηγορότερος άνθρωπος στον πλανήτη, όπως είναι γνωστός ο Ουσέιν Μπολτ, έτρωγε McDonald’s και τηγανητές πατάτες κάθε μέρα, όπως έλεγε. Ωστόσο, πλέον, σύμφωνα με το Business Insider, τρώει πολλά ζυμαρικά και μοσχάρι.

Ο Μπιλ Γκέιτς είναι φαν των μπέργκερς σε τέτοιο σημείο που τα τρώει καθημερινά!

Ο κολυμβητής Μάικλ Φελπς τρώει πολύ όπως έχει δηλώσει ο ίδιος. Το μεσημεριανό του συνήθως περιλαμβάνει ένα μεγάλο σάντουιτς, ενεργειακά ποτά και ζυμαρικά.

Πηγή: newmoney.gr

seleo.gr-Diethni

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: