Τι θα κάνει το CNN όταν έρθει η συντέλεια του κόσμου..; [βίντεο]

Τι θα κάνει το CNN όταν έρθει η συντέλεια του κόσμου..; [βίντεο]

Μπορεί το Hollywood να έχει δημιουργήσει εκατοντάδες ταινίες που να αποτυπώνουν την καταστροφή του κόσμου και του ανθρώπινου γένους, ωστόσο, κανείς ακόμη δεν ξέρει τι ακριβώς θα συμβεί όταν και αν καταστραφει η γη…

Εκεί που λέει κανείς «ρουθούνι δε θα μείνει», έρχεται το CNN, αρκετά αισιόδοξο (ως προς την επιβίωση του ιδίου)…

Τι εννοούμε;

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο ιδρυτής του CNN, Τεντ Τέρνερ δεν μπήκε στη διαδικασία να σκεφτεί πώς θα είναι εκείνη η ημέρα, αλλά τι ακριβώς θα παίζει το κανάλι του. Υπέρμετρη φιλοδοξία; Εγωπάθεια στο όριο; Για πολλές δεκαετίες υπήρχε η φημολογία ότι ο Τέρνερ είχε φτιάξει ένα βίντεο που θα βγει στον αέρα μόνο σε αυτή την έσχατη ώρα του πλανήτη. Με τη λογική ότι ο κόσμος θα τελειώσει, αλλά το CNN θα συνεχίσει να εκπέμπει πρόγραμμα.

Αυτό το πολυθρύλητο βίντεο που ουδείς είναι δει για να πει τι περιλαμβάνει, φέρεται να αποκάλυψε ένας πρώην μαθητευόμενος δημοσιογράφος του καναλιού. Ο Μάικλ Μπάλαμπαν, πλέον συντάκτης του Jalopnik, πόσταρε τη Δευτέρα το συγκεκριμένο βίντεο λέγοντας πως αυτό είναι που θα παίξει το μεγάλο ειδησεογραφικό δίκτυο, όταν ο πλανήτης θα πνέει τα λοίσθια.

Όπως σημειώνει το New Yorker, το βίντεο είναι διάρκειας ενός λεπτού και δείχνει μια μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ να παίζει το «Nearer My God To Thee» (σ.σ.: Πιο κοντα σε εσένα, Θεέ μου»). Η Telegraph σημειώνει: Ο Μπάλαμπαν ισχυρίζεται πως ανακάλυψε τυχαία το εν λόγω βίντεο το 2009 οπότε και έκανε την πρακτική του στο CNN και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Βολφ Μπλίτζερ «The Situation Room».

Όπως λέει: «Δεν χρειάστηκε να ψάξω αρκετά για να το ανακαλύψω. Μια γρήγορη αναζήτηση στην database του καναλιού μου το εμφάνισε αμέσως. Το βίντεο δεν φέρει ημερομηνία μόνο τη σήμανση «Turner Doomsday Video». Ήτοι το βίντεο του Τέρνερ για την καταστροφή του κόσμου. Επί του παρόντος ο συνταξιούχος πλέον Τέρνερ δεν έχει τοποθετηθεί για το αν, όντως, αυτό είναι το βίντεο που είχε φτιάξει για την απευκταία, έσχατη, ημέρα της Γης…

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: