Τι θα φέρει η σημερινή πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο;

Τι θα φέρει η σημερινή πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο;

Aναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ: Είστε οι πρωταγωνιστές της Πανσελήνου… αλλά σε σύγκριση με άλλους εκπροσώπους του ζωδιακού, μια χαρά σας βλέπουμε. Αυτοί που επηρεάζονται είναι κυρίως οι γεννημένοι 4-7/4. Εσείς θα έχετε ανατροπές σε σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, αλλά όλα για καλό γίνονται. Συνεχίστε να προσπαθείτε να κατακτήσετε τους στόχους σας και ετοιμαστείτε ή για το εξωτερικό ή για επισημοποίηση μιας πραγματικά πολύ καλής σχέσης! Περιορίστε τα νεύρα σας και μην τσακώνεστε!

ΤΑΥΡΟΣ: Σε διλήμματα μπαίνετε, ενώ οι μεγάλες αλλαγές δεν θα λείψουν από τη ζωή σας στο άμεσο μέλλον. Αυτές τις μέρες κοντά στην έκλειψη προσέξτε τις εντάσεις στη δουλειά και μην αποκλείεται μια θετική έκβαση σε οικονομικό σας θέμα!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όχι ότι εσείς δεν θα έχετε δυσκολίες αυτές τις μέρες, αλλά θα είστε από τους λίγους που θα καταφέρετε να βγείτε κερδισμένοι. Ξεκαθαρίζουν οι φιλίες σας και έχετε τα σας ανοιχτά, αν πρόκειται να κάνετε κάποιο ταξίδι, για eρωτικά ειδύλλια!

KΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως να αλλάξουν κάποια δεδομένα στο κομμάτι της καριέρας σας, ίσως να αναγκαστείτε να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα. Όμως κέρδη έρχονται από νέα εγχειρήματα. Προσοχή σε προσωπικές σχέσεις, που έχουν φθαρεί από τον χρόνο.

ΛΕΩΝ: Αλλαγές στο καθημερινό σου πρόγραμμα προβλέπει η έκλειψη για σένα κι όχι κάτι άλλο… απειλητικό. Ιδιαίτερα ευνοούνται οι γεννημένοι στις αρχές Αυγούστου. Οι διαφωνίες, τα οικογενειακά ζητήματα ίσως και η υγεία να απασχολήσουν τους γεννημένους από 15 Αυγούστου και μετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χάλια τα οικονομικά σου… χάλια! Τρέχεις και δεν φτάνεις με υποχρεώσεις που προέκυψαν ή παραμέλησες, αλλά συμβαίνουν κι αυτά. Στα eρωτικά; Ετοιμάσου! Μια παλιά ερωτική σχέση αναζωπυρώνεται ή μια καινούρια έρχεται και φέρνει δυνατές συγκινήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Απέναντι από το δικό σας ζώδιο πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης και η , και είναι πολύ πιθανό να έχεις και εσύ οριστικές ρήξεις στις σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές. Ωστόσο, Άρης και Δίας βοηθούν για νέα ξεκινήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:Τα φώτα στραμμένα στη δουλειά, στην οποία θα πρέπει να εναποθέσεις όλες σου τις δυνάμεις για να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρα σου. Τα εμπόδια δεν θα λείψουν, αλλά προχώρα και μην πτοείσαι!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χαρά απρόβλεπτη θα πάρεις από ξαφνικά γεγονότα. Ένας απρόσμενος έρωτας, μια μη προγραμματισμένη εγκυμοσύνη ή μια αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια, θα σε κάνουν αισιόδοξο αυτό το διάστημα (κυρίως οι γεννημένοι 5-10/12). Οι υπόλοιποι δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας και στις φιλικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα επαγγελματικά σου θα σε ταλαιπωρήσουν αρκετά. Παρά τις όποιες εντάσεις, έσω ψύχραιμος για να μην χάσεις το δίκιο σου. Η διαίσθηση σου είναι έντονη και η τύχη δουλεύει για σένα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Oι δυσαρμονικές όψεις που γίνονται με την πανσέληνο και τη σεληνιακή έκλειψη προκαλούν μεγάλη αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή. Η θετική όψη όμως, του Άρη με τον Δία, σε παροτρύνει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι πραγματικά θέλεις και στη συνέχεια να οδεύσεις για να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Θα δεις στην πορεία ότι το δύσκολο ήταν μέχρι να πάρεις την απόφαση.

ΙΧΘΕΙΣ: Προσοχή να δείξεις στα οικονομικά σου και να αποφύγεις τα οικονομικά πάρε- δώσε. Δεν αποκλείεται βέβαια να έχεις και προτάσεις… που θα φέρουν και αύξηση των εσόδων σου!

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: