Τι θα απογίνουν τα σκυλάκια corgi της Βασίλισσας Ελισάβετ

Η μεγάλη αγάπη της Βασίλισσας Ελισάβετ για τα σκυλιά της είναι γνωστή, και ειδικότερα η αδυναμία που είχε στα σκυλιά ράτσας Corgi. Σε όλη της τη ζωή, είχε σκυλιά τα οποία είχαν ιδιαίτερη περιποίηση και φροντίδα στο παλάτι που ζήλευαν οι.. κοινοί θνητοί. Μετά τον θάνατο της, το μεγάλο ερώτημα ήταν τι θα απογίνουν και ποιοι θα αναλάβουν την κηδεμονία των τεσσάρων τετράποδων πιστών φίλων της.

Όπως αποκαλύπτει το CNN, τα δύο σκυλάκια Corgi, των οποίων η φυσιογνωμία έχει συνδεθεί με τη βρετανική μοναρχία, θα τα πάρουν ο Δούκας και η Δούκισσα της Υόρκης, Άντριου και Σάρα. Το ζευγάρι, παρότι έχει χωρίσει από το 1996 διαμένουν σε ένα από τα βασιλικά κτήματα στη Ουίνσδορ.


Ο πρίγκιπας Άντριου, μαζί με την πρώην σύζυγο του Δούκισσα Σάρα της Υόρκης και στη μέση η κόρη τους πριγκίπισσα Βεατρίκη

Η βασίλισσα Ελισάβετ, διατήρησε καλή σχέση με την πρώην νύφη της μετά τον χωρισμό από τον γιό της. Μαζί, έκαναν αρκετές βόλτες στα κτήματα, τους συνέδεε η βαθιά αγάπη που είχαν με τα σκυλάκια τους αλλά και την ιππασία.

Πάντως, η τύχη των άλλων δύο σκυλιών της Βασίλισσας Ελισσάβετ, τα οποία ηταν ημίαιμα και προήλθαν από μίξη με τα corgi είναι άγνωστη.


Η αγάπη της βασίλισσας για τα corgi είχε ξεκινήσει από τα παιδικά της χρόνια, όταν είχε το πρώτο της σκυλάκι από τον πατέρα της και Βασιλιά Γεώργιο το 1944. Το πρώτο της κουτάβι, η Σούζαν ήταν δώρο που έλαβε στα 18α γενέθλια της και το οποίο τη συνόδευσε και στο μήνα του μέλιτος.

Μάλιστα, η Βασίλισσα είχε σε όλη τη διάρκεια της ζωής της δεκάδες σκυλιά. Έαν ααπό αυτά, είχε πρωταγωνιστήσει μαζί της στο βίντεο που ήταν δίπλα από τον James Bond ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο.


.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: