Τι συμβαίνει με τις ψήφους των Κυπρίων στο The Voice

Τι συμβαίνει με τις ψήφους των Κυπρίων στο The Voice

Για την διχόνοια που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα μεταξύ Ελλήνων και Κυπρίων με αφορμή τις ψήφους στο Voice μίλησε η Μαρία Έλενα Κυριάκου.

Η Κύπρια που ανήκει στο team της Δέσποινας Βανδή, εξήγησε πως αυτό που συμβαίνει είναι λάθος:

«Είμαστε όλοι . Αυτό που συμβαίνει είναι πολύ άσχημο. Εδώ υπάρχει μια μεγάλη περίπτωση ρατσισμού, και δεν είναι αυτό που εκφράζει τον ελληνικό λαό. Δεν είναι αυτό που μάθαμε από μικροί στην ιστορία μας. Είμαστε αγαπημένοι. Για πολλά παλεύαμε να ενωθούμε. Και τώρα με το παιχνίδι έπρεπε να ενωθούμε όχι να διχαστούμε! Νιώθω περήφανη που είμαι Κύπρια, αλλά είναι μεγάλη μου που είμαι Ελληνίδα».

Πρόσθεσε ακόμα, πως «δεν είμαστε ενάντια σε κανέναν. Πρόκειται για μια μικρή μερίδα. Ας μην το μεγεθύνουμε άλλο αυτό το θέμα. Καλύτερα να το σταματήσουμε για να το σταματήσουν και αυτοί που τα λένε αυτά!»

Όσο για τα διαφημιστικά φυλλάδια στην που λέγεται πως έχουν τυπωθεί για διάφορους Κύπριους παίκτες του Voice, όπως για παράδειγμα τον Γιούρι Μελίκοβ, με την προτροπή «ψηφίστε τον»;

Η Μαρία Έλενα απαντά πως «διαφημιστικά φυλλάδια έχουν βγάλει για όλα τα παιδιά στην Κύπρο, και για εμένα έχουν βγάλει. Δεν τα βγάζουμε εμείς, αλλά οι fans μας. Όσοι μας στηρίζουν δηλαδή!»

Πηγή: Star

 

xespao

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: