Τι σκέφτονται οι γυναικολόγοι όταν σας εξετάζουν;

Είναι εκεί για να σας δώσουν μια ακριβή και επαγγελματική διάγνωση της κατάστασής σας.
Ωστόσο, υποψιάζεστε ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιες πιο προσωπικές σκέψεις στο μυαλό τους και κάπου εκεί είναι που αναρωτιέστε… τι πραγματικά μπορεί να σκέφτονται;

 

Παρόλο που δεν ισχύει για όλους, μία ομάδα γυναικολόγων, ένωσε τις δυνάμεις του στο φόρουμ εξομολογήσεων, Whisper και αποκάλυψε κάποιες από τις πιο βαθιές σκέψεις της κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης.
Μερικοί αποκαλύπτουν ένα παράπανο τους:

Ένας αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Μόλις τα κορίτσια μάθουν τι κάνω, δεν θέλουν να με γνωρίσουν. Είμαι γυναικολόγος», ενώ ένας άλλος προσθέτει: 

«Οι άνθρωποι με κοιτάζουν περίεργα όταν τους ανακαλύπτω ότι είμαι γυναικολόγος», ενώ κάποιος τονίζει:

«Όταν κάποιος με ρωτά ποια είναι η δουλειά μου λέω ότι είμαι ιδιωτικός ερευνητής, αλλά στην πραγματικά, είμαι γυναικολόγος».

Κάποιοι άλλοι έχουν πιο θετική σκέψη:

Ένας υποστηρίζει:

«Το να είσαι γυναικολόγος είναι εξαντλητικό. Ωστόσο, αισθάνομαι ικανοποιημένος όταν βοηθάω τις γυναίκες», κάποιος άλλος αναφέρει:

«Είμαι άνδρας γυναικολόγος και απολαμβάνω απόλυτα τη δουλειά μου».

Βέβαια δεν είναι λίγοι και αυτοί που προβαίνουν σε πιο «αποκαλυπτικές» σκέψεις:

Χαρακτηριστικό, ένας επισημαίνει:

«Είμαι γυναικολόγος … και σήμερα, στην κλινική μου, μπόρεσα και μύρισα την «οσμή» μιας γυναίκας με το που μπήκα στην αίθουσα. Τόσο λυπηρό όταν οι άνθρωποι δεν νοιάζονται για τον εαυτό τους».

Κάποιος άλλος αναφέρει: 

«Είμαι γυναικολόγος. Οι έφηβοι σήμερα είναι εκτός ελέγχου».

Κάποιος συμπληρώνει:

«Είμαι γυναικολόγος και φαίνεται ότι οι περισσότερες νεότερες γυναίκες σκέφτονται ότι το «τράβηγμα» είναι μια αποτελεσματική μορφή αντισύλληψης».

Παρ” όλα αυτά, οι γυναικολόγοι, στην πραγματικότητα, το μόνο που θέλουν είναι απλά να χαλαρώσουν οι ασθενείς τους και να είναι όσο ειλικρινείς γίνεται:

«Είμαι γυναικολόγος και εύχομαι οι ασθενείς μου να μην είναι τόσο ντροπαλοί, μόνο, επειδή είμαι άντρας. Είμαι συνηθισμένος σε αυτό».

Όπως και να έχει η αλήθεια είναι μία! Η επίσκεψη στο γυναικολόγο είναι και θα είναι μία -όχι και τόσο- ευχάριστη εμπειρία… αλλά τόσο απαραίτητη!  

seleo.gr-gynaika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: