Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον Ιούνιο

Κριός

Κάντε σωστό οικονομικό προϋπολογισμό και θα νιώσετε οικονομική ασφάλεια.  Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ζητά να περιορίσετε τις δαπάνες σας και να ξοδεύετε με σύνεση τα χρήματά σας, διασκεδάστε αλλά απολαύστε τη ζωή υπεύθυνα. Εάν είστε στο κυνήγι μιας επικερδούς εργασίας, η θεά της αρμονίας σας  ευλογεί με ικανοποιητικά χρήματα και συνθήκες εργασίας. Θα διανύσετε έναν πιεστικό και κουραστικό μήνα καθώς ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, κάνει κυκλοθυμικές τις διαθέσεις σας, σκέφτεστε το παρελθόν πιο έντονα από ποτέ. Αρκεί μια ασήμαντη αφορμή για να πυροδοτήσει εκρήξεις, δημιουργώντας ένα συνονθύλευμα του εγώ, των αρνητικών συναισθημάτων και παράλογων διαφορών με τους συγκατοίκους σας ή τους συγγενείς σας.

Διευρύνετε τους κοινωνικούς και γνωστικούς ορίζοντές σας, παίρνετε το αεροπλάνο για να επισκεφτείτε μια άλλη γωνιά του πλανήτη χάρη στην πανσέληνο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Μπήκε το καλοκαίρι και θέλετε να χαρείτε το δυνατό φως του ήλιου και τις ατελείωτες ξέγνοιαστες στιγμές που σας προσφέρει. Αυτή η πανσέληνος ευνοεί επίσης τη γνώση και τα τυχερά παιχνίδια, ακόμα και τα νέα επιχειρηματικά εγχειρήματα. Ίσως αναζητήσετε τον εμπλουτισμό των γνώσεών σας μέσα από το πανεπιστήμιο ή λαμβάνοντας μέρος σε εκπαιδευτικά σεμινάρια καθώς τώρα ποθείτε τη γνώση. Το φεγγάρι τονίζει την κοινωνική πλευρά σας, έτσι  κάντε νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας εμπνεύσουν πως να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Ταύρος

Διανύετε την πιο ευτυχισμένη εποχή σας! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κατευθύνει την προσοχή σας στον αγαπημένο σας, εμφανίζεστε στους θαυμαστές σας πιο εντυπωσιακοί και ανανεωμένοι. Αν έχετε περάσει τον τελευταίο μήνα αναλογιζόμενοι μια παλιά προδοσία, τώρα νιώθετε πιο αναζωογονημένοι, έχετε πλέον θρηνήσει την απώλεια. Η θεά του έρωτα επαναφέρει την αισιοδοξία σας στην αγάπη και τη ζωή. Ο Άρης κινείται στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, και σας προικίζει με μια ασυνήθιστα έντονη διαίσθηση η οποία σας κατευθύνει στο σωστό δρόμο. Είστε εκφραστικοί αλλά μπορεί να γίνετε αδιάλλακτοι και επιθετικοί. Προσέξτε με ποιους και τι συζητάτε τώρα.

Αν είχατε άγχος για τα οικονομικά σας, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε τη δική σας δύναμη για να κάνετε έναν νέο οικονομικό σχεδιασμό. Με την πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, εξετάζετε τρόπους για να έχετε χρήματα με τη βοήθεια των άλλων: συγχωνεύετε τους οικονομικούς πόρους σας με το άλλο σας μισό ή τα περιουσιακά σας στοιχεία με ένα συνεργάτη. Ίσως ακόμα ονειρεύεστε  τον πλούτο, έτσι έχετε τα κίνητρα για να βρείτε μια παθητική πηγή εισοδήματος για να εξασφαλίσετε τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης.  Συμβουλή: Η διαίσθησή σας θα σας κατευθύνει που είναι καλύτερα να επενδύσετε τα μετρητά σας.

Δίδυμοι

Εσείς που είστε τόσο ενθουσιώδεις και χαρούμενοι, έχετε τώρα μια νωχελική διάθεση χάρη στην Αφροδίτη στον εσωστρεφή δωδέκατο οίκο σας. Το σύμπαν σας παρασύρει στο δικό σας ονειρικό κόσμο, τώρα δεν έχετε διάθεση για τρελές περιπέτειες και φλερτ, αλλά για ξεκούραση και αναζωογόνηση. Σταματάτε πλέον να θυμάστε εκείνες τις σκοτεινές ημέρες μιας παλιάς αγάπης. Ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ζητά να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας, να περικόψετε τις σπατάλες σας και να αλλάξετε καταναλωτικές συνήθειες. Μπορείτε να περικόψετε λίγα έξοδα, ίσως αυτήν τη συνδρομή που ποτέ δεν χρησιμοποιήσετε ή τα ανεξέλεγκτα δώρα που κάνετε στους αγαπημένους σας. Κοιτάξτε που σπαταλάτε τους οικονομικούς πόρους σας και σφίξτε τη ζώνη.

Αγωνιστείτε για την ισορροπία του «δούναι και λαβείν» στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας, είναι η παρότρυνση της πανσελήνου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ξεκινήσετε μια λογική συζήτηση σχετικά με την κατάσταση των πραγμάτων σε μια σημαντική σχέση σας ή συνεργασία σας, προκειμένου να αποσαφηνίσετε το μέλλον αυτής της σχέσης. Παρά το γεγονός ότι η πανσέληνος θα ταρακουνήσει τα πράγματα, θα ξέρετε που βρίσκεστε. Κάποιες σχέσεις σας θα δοκιμαστούν, οι καλές σχέσεις θα γίνουν ακόμα καλύτερες όταν η θύελλα περάσει, αλλά οι ήδη κλονισμένες σχέσεις θα βρεθούν στο χείλος του γκρεμού.

Καρκίνος

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από τα χρήματα που έχετε, η Αφροδίτη στον ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, σας επισημαίνει ότι η ομαδική εργασία θα αποδώσει καρπούς. Επειδή ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, μια από τις πρωτότυπες ιδέες σας θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια επιτυχημένη ψηφιακή επιχείρηση ή ένα κερδοφόρο προϊόν που πουλάτε στο διαδίκτυο. Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας χαρίζει δύναμη και έντονη ενεργητικότητα για να αγωνιστείτε για έναν προσωπικό στόχο σας.  Μπορεί να εμπνευστείτε να ξεκινήσετε τις προσπάθειές σας για να αλλάξετε τη ζωή σας. Ο Άρης όμως, ναι μεν φουλάρει την ενέργειά σας αλλά ενεργεί και με επιθετικότητα. Προσέξτε σε ποιους βρίσκουν διέξοδο ο θυμός και η οργή σας.

Το να κολλήσετε σε ένα καθημερινό πρόγραμμα δεν είναι καθόλου δύσκολο για σας, άλλωστε αναζητάτε την ασφάλεια της καθημερινής σας ρουτίνας. Και τώρα αυτό θα είναι ακόμα ευκολότερο για σας καθώς η πανσέληνος στον καθημερινό έκτο οίκο σας, σας δίνει τα κίνητρα για να βάλετε δομή και τάξη στην καθημερινή σας ζωή και την εργασία σας. Ίσως ακόμα αλλάξετε καθημερινές συνήθειες και διατροφή, ίσως ξεκινήσετε δίαιτα, θέλετε να έχετε περισσότερη ευεξία και ζωτικότητα. Τα αποτελέσματα θα τα δείτε σε έξι μήνες από τώρα, εάν ξεκινήσετε από αυτόν το μήνα  ένα πρόγραμμα άσκησης. Εάν όμως νιώσετε ότι το πρόγραμμα σας καταβάλει σωματικά, μην πιέζεστε. Το κλειδί είναι να επιμείνετε σε μια σταθερή άσκηση ρουτίνας με προοδευτική αύξηση της έντασης των προπονήσεων όπου θα δείτε  οφέλη.

Λέων

Στοχεύετε υψηλότερα! Αν και οι άλλοι ήδη έχουν ξεκινήσει να πηγαίνουν στην παραλία, εσείς σκέφτεστε πως θα υλοποιήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας. Η Αφροδίτη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας κάνει να κινείστε με μεγάλη ταχύτητα, βάζετε αέρα στα πανιά σας, στόχος σας είναι περισσότερα χρήματα και σταθερότητα. Έχετε μαζί τις επαγγελματικές κάρτες σας, δεν πρέπει να χάσετε οικονομικά προσοδοφόρες ευκαιρίες. Ο Άρης κινείται στον ξεκούραστο δωδέκατο οίκο σας και μπορεί να θέλετε να κάνετε πίσω από την ενεργό κοινωνική ζωή, δίνετε τη σκυτάλη σε άλλους αποποιούμενοι των ευθυνών σας, θέλετε να βρίσκεστε πίσω από τα παρασκήνια. Από τη θετική πλευρά, μπορείτε να πατήσετε στη φιλανθρωπική πλευρά του δωδεκάτου οίκου και να βοηθήσετε όσους έχουν ανάγκη. Το κάρμα είναι ανταποδοτικό!

Πάθος και αίγλη, ερωτικές περιπέτειες και τρελή διασκέδαση είναι τα δώρα σας από την πανσέληνο στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας. Ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα κεραυνοβόλο έρωτα με κάποιον/α που ζει μακριά σας. Η χιλιομετρική απόσταση δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στο πάθος σας. Ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη φήμη και τη γονιμότητα, έτσι το φεγγάρι γίνεται αρωγός σας για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας και ενδεχομένως, μιας εγκυμοσύνης. Εντείνονται τα πάθη σας, διαφημίζετε τον εαυτό σας, όλοι οι άνθρωποι ξέρουν τι είστε ικανοί να κάνετε. Εκδηλώνετε την έμφυτη δημιουργικότητά σας και την καλλιτεχνική φύση σας, τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας και σας κάνουν να λάμπετε από χαρά και ευτυχία.

Παρθένος

Αποφεύγετε συνήθως τα ρίσκα, αναλύετε τα πάντα πριν κάνετε το μεγάλο βήμα αλλά τώρα η Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας δίνει το πράσινο φως για να τολμήσετε, να ρισκάρετε και να παίξετε. Αυτό σημαίνει επίσης ότι τώρα ζείτε για την εξερεύνηση και την περιπέτεια και αποδέχεστε τα λάθη σας, κάτι που το ζώδιό σας συνήθως απεχθάνεται να παραδεχτεί. Αλλά τώρα ξέρετε ότι ποτέ δεν θα μάθετε αν δεν αφήσετε τον εαυτό σας να επεκταθεί. Επιπλέον, ο Άρης στον φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας, σας κάνει να επαναστατείτε σε όσους σας περιορίζουν και σας πιέζουν. Μπορεί ακόμη να αισθανθείτε λίγο περισσότερο καταπιεσμένοι από τους κανόνες τώρα, πράγμα το οποίο συνήθως το οργανωτικό ζώδιό σας τους τηρεί ιδιαιτέρως.

Ξεχάστε τις διασκεδαστικές νύχτες και τα ξενύχτια μέχρι το πρωί, καλέστε τους φίλους σας και την οικογένειά σας στο σπίτι σας γιατί θα ποθείτε τώρα την παρέα των πιο στενών σας προσώπων, καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Εάν έχετε απομακρυνθεί από τους αγαπημένους σας, συνδεθείτε βαθύτερα ερχόμενοι και πάλι σε επαφή ή κάντε σχέδια να επισκεφτείτε κάποιους που ζουν μακριά σας. Ίσως ακόμα νιώσετε απαισιοδοξία και ανησυχία για το μέλλον σας σκεφτόμενοι το παρελθόν. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για το άγχος σας; Μείνετε μακριά από ενοχλητικούς θορύβους και από άτομα που ζητούν περισσότερα από όσα μπορείτε να δώσετε.

Ζυγός

Λοιπόν … αφεθείτε στον αισθησιασμό και το πάθος. Η Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, πυροδοτεί ένα σαγηνευτικό και έντονα αισθησιακό  μήνα, οι σeξουαλικές φαντασιώσεις σας παίρνουν σάρκα και οστά. Η σχέση σας μπορεί να εμβαθύνει, νιώθετε έντονο το πάθος και πιο οικεία συναισθηματικά. Εάν έχετε αγωνιστεί με αποτυχίες στην καριέρα σας, ο Άρης στο δέκατο οίκο σας, της εργασίας, σας χαρίζει τόλμη και δύναμη για την επαγγελματική σας εξέλιξη και τα κέρδη. Έχετε τώρα υψηλούς στόχους, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σας εμποδίσει στον αγώνα σας για να φτάσετε στην κορυφή. Όμως προσοχή: Ίσως το αφεντικό σας ή ένας πελάτης σας εκνευρίσουν με τις τρελές απαιτήσεις τους ή μπορεί απλά να παλέψετε για να ισορροπήσετε την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή.

Μιλάτε και σκέφτεστε επεκτατικά χάρη στην πανσέληνο στον νοητικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να κάνετε μια παρουσίαση, να διδάξετε ή να γράψετε. Μοιράζεστε τις απόψεις σας σε ένα blog, έχετε ένα πνευματώδες χιούμορ και ξεσηκώνετε τους άλλους. Λαμπρές ιδέες και διαισθητικές αναλαμπές μπορούν να έρθουν γρήγορα και ξαφνικά, και δεν θα θέλατε να χάσετε ούτε μία! Οι διανοητικές δεξιότητές σας είναι έξυπνες και μπορείτε ακόμα και να αποκωδικοποιήσετε τη γλώσσα του σώματος των άλλων. Με άλλα λόγια, η παρουσία σας είναι εντυπωσιακή!

Σκορπιός

Ξεχάστε τις αμφιβολίες και την καχυποψία σας. Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας βοηθά να αποσαφηνίσετε την αγάπη του συντρόφου σας και εμποτίζει τη σχέση σας με αισθησιασμό και πάθος. Κυνηγάτε καιρό τώρα μια επικερδή συνεργασία; Βρίσκετε τον κατάλληλο συνεργάτη για να ενώσετε  τα ταλέντα σας και να ξεκινήσετε ένα οικονομικό εγχείρημα. Ο Άρης εισέρχεται στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και ενισχύει το επιχειρηματικό πνεύμα σας και τη διάθεσή σας για εξερεύνηση και περιπέτειες. Είστε … φωτιά καθώς ξεκινάτε να αγωνίζεστε για τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας. Ο ένατος οίκος κυβερνά τη δημοσίευση και την ανώτερη γνώση, έτσι ίσως ξεκινήσετε νέα εκπαιδευτικά προγράμματα ή ίσως ήρθε η ώρα να δημοσιεύσετε τις ιδέες σας για να βελτιώσετε τον κόσμο.

Μήπως ονειρεύεστε καιρό τώρα να κάνετε αυτό το υπερατλαντικό ταξίδι και να γυρίσετε όλον τον κόσμο; Η πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ωθεί να βάλετε πρόγραμμα προκειμένου να συγκεντρώσετε χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Κάνετε κάποιες μικροαλλαγές στα έξοδά σας και αγωνίζεστε για τη μελλοντική οικονομική επιτυχία σας, πιστεύοντας στην αξία σας. Ίσως στείλετε το βιογραφικό σας σε μια καλοπληρωμένη δουλειά και βγάζετε τον καλύτερο εαυτό σας προς τα εμπρός. Ακόμα κι αν αγαπάτε τη δουλειά σας, τώρα θέλετε να πληρώνεστε σύμφωνα με την αξία σας.

Τοξότης

Ασχοληθείτε λίγο με τον εαυτό σας και όχι μόνο με τους άλλους. Η Αφροδίτη κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας, και σας ζητά να αντικαταστήσετε τις ξέφρενες νύχτες σας με μια πιο ήρεμη και άνετη καθημερινή ζωή. Ώρα να περιορίσετε τα ποτά και τα ξενύχτια και να ανανεώσετε τη συνδρομή σας στο γυμναστήριό σας. Μυστήριο και ίντριγκα σκεπάζουν τις οικονομικές υποθέσεις σας, καθώς ο Άρης κινείται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και περιουσιακών στοιχείων. Θα ήταν φρόνιμο να λάβετε υπόψη σας όλες τις παραμέτρους αν επιθυμείτε να συγχωνεύσετε τους οικονομικούς πόρους σας με τους άλλους και να μη βιάζεστε να αποφασίσετε για οικονομικά θέματα.

Μην υποτιμάτε την αξία σας! Η εστίασή σας τώρα; Ο εαυτός σας! Η πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας ζητά να δώσετε προτεραιότητα στα προσωπικά σας σχέδια και επιθυμίες, να υποστηρίξετε τον εαυτό σας περισσότερο. Γυρίζει ο τροχός της τύχης για σας! Ένα μεγαλεπήβολο όνειρό σας γίνεται πραγματικότητα, λαμβάνετε τη δέουσα αναγνώριση για τα ταλέντα σας, την εμπειρία σας και τη σκληρή δουλειά σας, οι προσπάθειές σας αναγνωρίζονται από τον αγαπημένο σας. Είναι μια καθοριστική στιγμή για τη ζωή σας, λαμβάνετε ανταμοιβές για κάτι που έχετε προσπαθήσει για αρκετό διάστημα. Σηκώνετε το τρόπαιο της νίκης αυτόν το μήνα!

Αιγόκερως

Πάθος, αισθησιασμό και φήμη σας χαρίζει η Αφροδίτη που για ένα μήνα ηλεκτρίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Προβάλετε τα ταλέντα σας και τραβάτε την προσοχή των θαυμαστών σας αλλά και πολλών ατόμων με ισχυρή επιρροή και καλή οικονομική επιφάνεια. Ξεχάστε τη σοβαρότητα και τη σεμνοτυφία, οι θαυμαστές σας και ο αγαπημένος σας περιμένουν να τους αποκαλύψετε τα μυστικά θέλγητρά σας. Πριν από οποιαδήποτε ενέργεια, βασιστείτε στη διαίσθησή σας και ζυγίστε τις επιλογές σας, είναι η παρότρυνση του Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Προσέξτε το άγχος σας ή ακόμα και τη δύναμή σας, καθώς ο εγωισμός σας θα σας κάνει να παραβλέπετε τις ανάγκες των άλλων.

Αφήστε ελεύθερες τη διαίσθηση και τη φαντασία σας και αξιολογήστε τι είναι πραγματικά εφικτό να πραγματοποιηθεί. Η πανσέληνος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας περιβάλει με μια ονειρική ενέργεια η οποία έχει μια αναζωογονητική και θεραπευτική επίδραση στη ζωή σας. Τώρα ασχολείστε με ήρεμες δραστηριότητες, ακούτε μουσική, μιλάτε με τον εαυτό σας, κάνετε οτιδήποτε ηρεμεί την ψυχή σας. Αν το επιτρέπει το πρόγραμμά σας, ξεκλέψτε χρόνο για να βρεθείτε σε ένα παραθαλάσσιο καταφύγιο, ένα μέρος όπου μπορείτε να αφήσετε τη φύση να κάνει τα μαγικά της, υπενθυμίζοντάς σας πόσο μεγάλο και όμορφο είναι το σύμπαν. Αφήστε πίσω ό, τι σας δημιουργεί ένταση και απαισιοδοξία, ακούστε την εσωτερική σας φωνή και ενεργήστε αναλόγως.

Υδροχόος

Νιώθετε τόσο άνετα και ήρεμα στη φωλιά σας, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σας βγάλει από το καταφύγιό σας χάρη στην Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Φιλοξενείτε τα προσφιλή σας πρόσωπα και τους στενούς φίλους σας στο σπίτι σας, οργανώνετε ένα αισθησιακό δείπνο για σας και τον αγαπημένο σας. Ο Άρης στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σας δίνει τα κίνητρα για να κινητοποιηθείτε για την υγεία σας και την καλή φυσική σας κατάσταση. Σας ωθεί να βάλετε μεγάλη ταχύτητα για να καταπολεμήσετε ό, τι σας δημιουργεί άγχος και πίεση. Αν πεισματικά αντιστέκεστε στην αλλαγή, ίσως έρθετε αντιμέτωποι με υπερβολικό στρες και ψάχνετε ανθρώπους να εκτονώσετε το θυμό σας. Το χάος και η ακαταστασία θα είναι τώρα εχθροί σας, έτσι βάλτε τη ζωή σας σε τάξη.

Με το ομαδικό πνεύμα που σας διακατέχει, προσελκύετε τους ομοϊδεάτες σας ή φέρνετε νέα άτομα στην παρέα σας χάρη στην πανσέληνο στον ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Υπάρχει δύναμη στην ομαδική εργασία και αυτό ενδεχομένως είναι τώρα πολύ διασκεδαστικό για σας. Ίσως ακόμα νιώσετε τώρα πιο έντονη την ανάγκη να αναδείξετε την έμφυτη ανθρωπιστική πλευρά σας, έτσι οργανώνετε μια ομάδα για να αλλάξετε τη ζωή αυτών που υποφέρουν, η οποία ίσως έχει παγκόσμιο αντίκτυπο. Αυτή η πανσέληνος μπορεί επίσης να λειτουργήσει θετικά στις φιλίες σας, δίνετε κλαδί ελιάς σε τυχόν ρήξεις με φίλους σας. Μήπως καιρό τώρα προσπαθείτε να κάνετε ειρήνη με μια δύσκολη φιλία ή έναν αμφιλεγόμενο συνάδελφο; Το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να αναιρέσετε τις πεισματικές απόψεις σας και να δώσετε τα χέρια.

Ιχθύς

Τολμήστε να πείτε ό, τι κρύβετε στο μυαλό και την καρδιά σας. Η Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, σας βοηθά να πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας και να προβάλετε τις λαμπρές ιδέες σας. Αυτές οι ιδέες θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε μια κερδοφόρα οικονομική συμφωνία ή ακόμα και στο να γράψετε τα απομνημονεύματά σας. Μην παίρνετε την ερωτική σας ζωή τόσο στα σοβαρά, είναι το αίτημα του Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Πρώτο και σημαντικό βήμα: χαλαρώστε, μην πιέζετε το μυαλό σας και σταματήστε τις εμμονές! Η ζωή δεν σταματά αν δεν έχετε την αγάπη που θέλετε στο πλάι σας. Απολαύστε τις περιπέτειες, την έντονη κοινωνική ζωή και δραστηριότητες που σας προσφέρει ο κόκκινος πλανήτης και κυρίως μάθετε από τα λάθη του παρελθόντος.

Κινείστε μπρος ολοταχώς με τους επαγγελματικούς στόχους σας, θα μπορούσατε να φτάσετε στο πιο ψηλό σημείο και να ατενίζετε γεμάτοι περηφάνια και αυτοπεποίθηση την αποκορύφωση ενός δημιουργού έργου. Η πανσέληνος φωτίζει το φιλόδοξο  δέκατο οίκο σας και φέρνει μια αναγέννηση στην καριέρα σας, ίσως ακόμα δείτε το όνομά σας γραμμένο με χρυσά γράμματα. Ετοιμαστείτε να αναλάβετε μια νέα ηγετική θέση, να αναγνωριστείτε ως εμπειρογνώμονας στον τομέα σας ή να βρείτε μια καλοπληρωμένη δουλειά. Η σκληρή δουλειά σας επιτέλους ανταμείβεται καθώς όλοι αναγνωρίζουν την εξειδικευμένη γνώση που κατέχετε.



zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: