Τι προβλέπει το ζώδιό σου για τον Νοέμβριο

ΚΡΙΟΣ

Τα θέλετε όλα ή τίποτα! Η Αφροδίτη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, ξεσηκώνει το θαμμένο ερωτισμό σας, είστε φωτιά, ξέρετε ότι είναι η ώρα να απομακρύνετε τους φόβους σας και να δώσετε μια νέα πνοή στη σχέση σας. Είναι όλα για σας αυτόν το μήνα, και προτού το καταλάβετε, θα είστε αγκαλιά με τον αγαπημένο σας βλέποντας το ηλιοβασίλεμα. Το να μπορεί κάποιος να μοιράζεται είναι σημαντικό στη ζωή και αυτό θα σας το διδάξει ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Εάν δεν μπορούσατε να χαλιναγωγήσετε τον εγωισμό σας, τώρα ο κόκκινος πλανήτης θα σας μάθει πώς να είστε πιο εγκρατείς. Αυτό ισχύει και στη σχέση σας και στις επιχειρηματικές συνεργασίες σας, αλλά και οποιαδήποτε στενή συνεργασία με τους άλλους ανθρώπους. Μην υψώνετε το ανάστημά σας, δεν θέλετε διαμάχες.

Η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και φέρνει μια σταθερή εξέλιξη σε χρήμα και σε υλικά θέματα. Μπορεί να έχετε μια δελεαστική οικονομική προσφορά ή βρίσκετε μια νέα πηγή εισοδήματος ή απλά νιώθετε πιο ασφαλείς στη δουλειά σας. Ίσως να σας προσφερθεί μια συναρπαστική νέα δουλειά (μία που έχει εκπληκτικά οικονομικά οφέλη) ή κάνετε την αποφασιστική επιλογή να αφήσετε την τρέχουσα εργασία σας επειδή αισθάνεστε στάσιμοι. Αποδέχεστε αυτές τις αλλαγές καθώς γνωρίζετε ότι σας επιτρέπουν πραγματικά να λάμψετε! Μπορείτε να επικροτήσετε τον εαυτό σας για τις πρακτικές σας προσπάθειες καθώς κερδίσατε σε αυτόν τον αγώνα.

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο σας, του πλούτου και των κοινών οικονομικών, και θα μπορούσε να σας φέρει μια απίστευτη οικονομική προσφορά ή την έναρξη μιας σημαντικής δυναμικής συνεργασίας. Αν περιμένατε καιρό να μιλήσετε γύρω από ένα ζήτημα χρημάτων, θα μπορούσατε να δείτε μια θετική κατάληξη τώρα. Ίσως ακόμα βρείτε νέους επενδυτές ή το πάθος σας ενεργοποιεί το νόμο της έλξης. Όμως προσοχή: Το κάρμα μπορεί να γίνει μπούμερανγκ, οπότε αν έχετε κάνει κάποιο λάθος σε οικονομικές ή επιχειρηματικές συναλλαγές ή στη σχέση σας, ή σκεφτόσασταν εκδικητικά ή με κακεντρέχεια για κάποιο άτομο, θα πληρώσετε το τίμημα. Ώρα να κάνετε θετικές αλλαγές και να αρχίσετε από τώρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Σκέφτεστε να μιλήσετε για δέσμευση; Έχετε την άδεια της Αφροδίτης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, η οποία σας προτρέπει να διαθέσετε περισσότερο χρόνο στην αγάπη σας, να ασχοληθείτε με κοινές δραστηριότητες αλλά και να επαναφέρετε την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη. Μια μικρή προσπάθεια αρκεί για να επαναφέρετε τη μαγεία στη σχέση σας. Χάνεστε στο άγχος και τις λεπτομέρειες καθώς ο Άρης κινείται στον έκτο οίκο σας, των καθηκόντων, της οργάνωσης και του συστήματος. Η ανταμοιβή σας για τη σκληρή δουλειά σας μπορεί να είναι ακόμη πιο σκληρή δουλειά! Θα μπορούσαν να υπάρξουν στιγμές έντασης με έναν υπάλληλο ή πάροχο υπηρεσιών ή μπορεί να νιώσετε απογοήτευση καθώς αισθάνεστε υποχείριοι, ικανοποιώντας τον εγωισμό κάποιου στην εργασία σας.

Μια λαμπερή (και κερδοφόρα) χρονική περίοδος προδιαγράφεται από αυτόν το μήνα καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, στρέφοντας την προσοχή σας στη συναισθηματική και υλική σας ασφάλεια, την  εργασία και τα χρήματά σας. Αυτή η πανσέληνος είναι το αποκορύφωμα των σπόρων που φυτεύτηκαν πριν έξι μήνες, έτσι κάντε μια ανασκόπηση και απολογισμό: Ο αγώνας σας έχει αποδώσει καρπούς; Αν η πορεία σας δεν ήταν η σωστή ή αν δεν εμπνέεστε πλέον από το όραμα που δημιουργήσατε, αλλάξτε το. Δεν είναι ποτέ αργά να δημιουργήσετε τη ζωή που ονειρεύεστε από τώρα, καθώς το φεγγάρι σας κάνει  ιδιαίτερα τολμηρούς.

Το ξέρατε ότι οποιαδήποτε νέα σχέση και συνεργασία δημιουργήσετε αυτόν το μήνα θα έχει διάρκεια και μονιμότητα; Η νέα Σελήνη στο σταθερό ζώδιο του Σκορπιού και στον έβδομο οίκο σας, των σταθερών σχέσεων, βάζει τη σφραγίδα της μακροβιότητας στη ζωή σας, αφού είναι ο καλός σύμμαχός σας στις νέες γνωριμίες σας. Αν δεν ήσασταν σίγουροι για μια νέα ερωτική γνωριμία σας και παλεύατε με τα κύματα της καχυποψίας και των αμφιβολιών ή ήσασταν αβέβαιοι όσον αφορά το γεγονός του αν θα συνεργαστείτε με κάποιον, φανταστείτε τον εαυτό σας πως θα ήταν αυτή η σχέση σε πέντε ή δέκα χρόνια από τώρα. Πιστεύετε ότι αυτό το άτομο έχει αυτό που χρειάζεται για να νιώσετε ευτυχισμένοι;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκφράζετε το πάθος σας στη δουλειά σας, προτεραιότητα έχει η εργασιακή ζωή σας κι αυτό σας ευχαριστεί, χάρη στην Αφροδίτη στον εργατικό έκτο οίκο σας. Θα είστε αρκετά απασχολημένοι τώρα, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν αφιερώσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας σε ένα έργο σας ή προετοιμάζοντας μια επερχόμενη συνέντευξη. Πιστεύετε στον εαυτό σας και αυτό εμπνέει εμπιστοσύνη στους άλλους, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα σχέση. Ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας χαρίζει πάθος και δύναμη, αλλά προτού προχωρήσετε, κάντε αυτό το μεγάλο ερώτημα στον εαυτό σας: Αυτό το άτομο μιλάει στην καρδιά σας; Ή είναι απλά ο ενθουσιασμός και η κατάκτηση της στιγμής; Ο Άρης είναι ο πολεμιστής που απλά αναφλέγει τα πάθη και τίποτα περισσότερο.

Τα οικονομικά σας βρίσκονται στην ομίχλη. Η πανσέληνος φωτίζει το θολό δωδέκατο οίκο σας, και σας ζητά να δώσετε ένα τέλος σε τυχόν ψευδαισθήσεις σχετικά με τον τραπεζικό λογαριασμό σας και τη συναισθηματική σας ασφάλεια και να δείτε την αλήθεια. Ίσως δεν σας αρέσει πραγματικά η δουλειά σας ή νομίζετε ότι δεν είστε άξιοι μιας σταθερής και αφοσιωμένης αγάπης, έτσι σαμποτάρετε τον εαυτό σας και ξοδεύετε τα χρήματά σας σαν το νερό, παρά τις προσπάθειές σας για το αντίθετο. Λοιπόν, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να αντιμετωπίσετε αυτήν την κατάσταση. Ίσως ένα άλλο επάγγελμα ή αγάπη θα σας έκαναν να αισθάνεστε πιο ασφαλείς μακροπρόθεσμα, ακόμη και αν προσωρινά νιώσετε ανικανοποίητοι.

Η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της οργάνωσης και της αποτελεσματικότητας, στρέφει την προσοχή σας σε πρακτικά θέματα. Μετά από ένα μήνα φλερτ, πάρτι, κοινωνικής δικτύωσης και δημιουργικής έμπνευσης, ήρθε η ώρα να φυτέψετε νέους σπόρους στην καθημερινή σας ζωή, να προετοιμάσετε τα βήματα βάση των οποίων θα εκτελέσετε τα μεγάλα σας σχέδια. Βήμα νούμερο 1: Ξεφορτωθείτε την ακαταστασία από το σπίτι και το γραφείο σας. Βήμα νούμερο 2: Θα πρέπει να δεσμευθείτε ότι θα βάλετε επιτέλους ένα σοβαρό πρόγραμμα στη ζωή σας. Ορίστε νέους στόχους, και θα τους δείτε να κορυφώνονται με την αντίστοιχη πανσέληνο, σε έξι μήνες. Η εσωτερική σταθερότητα που θα αποκτήσετε θα αντανακλάται και στον έξω κόσμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετοιμαστείτε να λάμψετε στην ερωτική αρένα, καθώς η Αφροδίτη στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, θα είναι ο καλός σύμμαχός σας στην αγάπη. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα μπορούσαν να σας δώσουν την ευκαιρία να προβάλετε ένα έργο σας ή μπορεί να κάνετε μια παρουσίαση σε ένα μεγάλο ακροατήριο. Μπορεί να απολαμβάνετε την ηρεμία του σπιτιού σας, αλλά δυστυχώς όχι τώρα καθώς ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας δημιουργεί άγχος και πίεση με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή συγγενή και σκορπίζει μια αρνητική ενέργεια γύρω στο σπίτι σας. Τώρα καθίσταται δύσκολο να ηρεμήσετε στη φωλιά σας και να απολαύσετε το δικό σας προσωπικό χρόνο και χώρο.

Η πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της κοινωνικής δικτύωσης, και ήρθε η ώρα να σηκώσετε το ποτήρι στην επιτυχία της ομάδας σας. Ίσως γιορτάσετε την ολοκλήρωση ενός ομαδικού έργου, μια νίκη στην εργασία σας. Δεδομένου ότι ο ενδέκατος οίκος κυβερνά την τεχνολογία, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια ιστοσελίδα, ένα blog ή ένα online έργο, ίσως κάτι για το οποίο έχετε προσπαθήσει τους τελευταίους έξι μήνες. Το ολόγιομο φεγγάρι υποδηλώνει το αποκορύφωμα μιας κατάστασης, έτσι μπορεί να έχετε ένα σημαντικό γεγονός με ένα φίλο σας ή μια ομάδα ή τελικά να καθαρίσετε τον αέρα με έναν φίλο ή συνεργάτη και νιώθετε να βαδίζετε σε πιο σταθερό έδαφος.

Διασκέδαση, αίγλη και ένα ακαταμάχητο πάθος σας προσφέρει η νέα Σελήνη στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας. Ίσως αποκτήσετε φήμη από το πουθενά, βλέπετε το όνομά σας γραμμένο με χρυσά γράμματα, λαμβάνετε επαίνους για ένα δημιουργικό έργο σας. Ακόμα καλύτερα, το φεγγάρι γυρίζει μια νέα σελίδα σε ό, τι αφορά τη συναισθηματική σας ζωή, έτσι ανοίγετε την καρδιά σας σε μια νέα αγάπη ή νιώθετε να φεύγει το σκοτάδι στη σχέση σας. Είστε καιρό μόνοι; Είστε έτοιμοι για συντροφικότητα, για μια σχέση που αγγίζει το μυαλό και την ψυχή σας. Σταματήστε την περιπλάνηση μέσα από τα ίδια παλιά εδάφη και δοκιμάστε νέες τακτικές, για το καλό της δικής σας ζωής.

ΛΕΩΝ

Ποθείτε την ηρεμία και τη μοναξιά σας, αλλά μην περιμένετε να είστε μόνοι για πολύ. Η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσατε να σας εκπλήξει ευχάριστα με κάποιους φίλους από τα παλιά ή συγγενείς. Ίσως φιλοξενήσετε κάποια άτομα στο σπίτι σας, περνάτε αξέχαστες βραδιές, τιμάτε τον Ξένιο Δία! Εξορμάτε στη δράση, είστε σε συνεχή κίνηση και επικοινωνία χάρη στον Άρη στον επικοινωνιακό και γνωστικό τρίτο οίκο σας. Κάποιοι του ζωδίου σας μπορεί να αγοράσετε επαγγελματικό εξοπλισμό της τελευταίας τεχνολογίας ή ασχοληθείτε με την εκπαίδευση, πράγμα το οποίο σας προσφέρει νέες γνωστικές δεξιότητες.

Μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας αποσπάσει την προσοχή από τους επαγγελματικούς στόχους σας! Τώρα είστε προσανατολισμένοι στην καριέρα σας χάρη στην πανσέληνο στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Ενώ οι φίλοι σας μπορεί να σας παροτρύνουν σε ξέφρενη διασκέδαση κάνοντάς σας δελεαστικές προτάσεις, εσείς το ρίχνετε μέχρι τα μεσάνυχτα στη δουλειά. Αυτή είναι η στιγμή σας για να προβάλετε τα επιτεύγματά σας και να αναγνωριστείτε για τις προσπάθειες σας, επομένως μείνετε εστιασμένοι στο στόχο σας! Σύντομα θα πάρετε τη μερίδα του λέοντος αν εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτό που θέλετε να πετύχετε. Δείξτε σε όλους ότι είστε ο άνθρωπος που αγαπά την εργασία του και αγωνίζεται.

Πόσο κοντά νιώθετε με τους οικείους σας; Μήπως έχετε καιρό να μάθετε νέα τους; Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, οπότε θα νιώσετε την ανάγκη να παραμείνετε στο σπίτι σας, να πλησιάσετε περισσότερο την οικογένειά σας. Αφήστε στην άκρη τη διασκέδαση, φύγετε για λίγο μακριά στο εξοχικό σας με την οικογένειά σας ή διαβάστε μερικά πνευματικά βιβλία που θα σας βοηθήσουν στην προσωπική σας εξέλιξη. Είναι μια καταπληκτική στιγμή για να προσεγγίσετε τους αγαπημένους σας, να βελτιώσετε τη σχέση σας με τη μητέρα σας, ένα παιδί σας ή μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας. Το σπίτι σας θα είναι η κορυφαία σας προτεραιότητα, ίσως ακόμα θελήσετε να μάθετε περισσότερα για τις ρίζες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετοιμαστείτε για έναν άκρως κοινωνικό μήνα καθώς η Αφροδίτη στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν βάθος σκέψης και εμπειριών. Σκέφτεστε να αγοράσετε κινητή συσκευή ή να φύγετε για μια κοντινή εξόρμηση; Ο πλανήτης της αρμονίας σας επισημαίνει: Τολμήστε και δεν θα χάσετε! Πίεση και άγχος για την οικονομική σας κατάσταση δημιουργεί ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Ίσως θέλετε να μαζέψετε περισσότερα χρήματα, ίσως οι δαπάνες σας αυξηθούν ή εξαιτίας απρόβλεπτων περιστάσεων αναγκαστείτε να δαπανάτε περισσότερα. Συμβουλή: Μην προσπαθήσετε να επιλύσετε τώρα μια οικονομική διαμάχη, θα περιπλέξετε τα πράγματα.

Έχετε κάτι να διδάξετε; Η πανσέληνος φωτίζει τον ένατο οίκο σας, της διανόησης και των ταξιδιών, και είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείτε τις γνώσεις σας, μιλώντας σε ένα ευρύ ακροατήριο. Ίσως ακόμα εκδώσετε αυτό το συναρπαστικό βιβλίο και βλέπετε το έργο σας και τη δόξα σας να επεκτείνονται. Μήπως σκέφτεστε καιρό να εργαστείτε σε άλλη πόλη ή ακόμα και χώρα; Αυτή η εκπληκτική προσφορά στο Λονδίνο δεν σας αφήνει αδιάφορους, τώρα λαχταράτε νέα πράγματα, ανεξάρτητα από το πώς θα το πάρουν οι άλλοι. Τα μεγάλα σας όνειρα παίρνουν σάρκα και οστά, για σας όλα τα πράγματα είναι δυνατόν να συμβούν.

Φωτίζεται το μυαλό σας, κατακλύζεστε από νέες ιδέες καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο σας, του πνεύματος και των ιδεών. Όλο το μήνα, θα είστε πιο ευτυχισμένοι όταν σκέφτεστε, σχεδιάζετε, συζητάτε και βρίσκεστε με τους ομοϊδεάτες σας, Μετά από μια χρονική περίοδο σκληρής δουλειάς, ίσως και εγκράτειας από τις κοσμικές απολαύσεις, παίρνετε την ανταμοιβή σας: Απολαμβάνετε την κοινωνικοποίηση, τα αστεία και τις ιστορίες των άλλων, απλά βρίσκετε ανθρώπους για μια καλή συζήτηση και διασκέδαση. Οι γνωριμίες με νέα άτομα θα μπορούσαν τελικά να σας φανούν χρήσιμες επαγγελματικά, αν και αυτό δεν θα είναι το βασικό κίνητρό σας.

ΖΥΓΟΣ

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον καθαρό αέρα, βρείτε τη χαρά και την ευτυχία στα απλά πράγματα της ζωής, είναι η προτροπή της Αφροδίτης στον ασφαλή και σταθερό δεύτερο οίκο σας. Αναζητήστε την ύπαιθρο, ασχοληθείτε με τον κήπο σας και θα νιώσετε αναζωογονημένοι! Αν αισθάνεστε ότι κάποια άτομα σας έχουν στήσει αδικαιολόγητα στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ώρα να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, να βρείτε στοιχεία για να γίνετε ο συνήγορος του εαυτού σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Άρης στο ζώδιό σας. Ωστόσο, αν στην πραγματικότητα έχετε αδικήσει κάποιον, είναι καιρός να αναρωτηθείτε το γιατί. Ίσως είστε έτοιμοι για ένα νέο μονοπάτι και ήρθε η ώρα να κάνετε την κίνηση.

Η πανσέληνος σας βάζει σε ακόμη πιο βαθιά νερά, καθώς φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, των επενδύσεων, των περιουσιακών στοιχείων και των κοινών οικονομικών. Μήπως ήρθε η ώρα να ενώσετε τις δυνάμεις σας, eρωτικά ή επαγγελματικά; Ίσως αυτό το άτομο έχει περάσει τις δοκιμασίες που του θέσατε και τώρα νιώθετε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας ή να ξεκινήσετε αυτήν τη συνεργασία, κάνοντας μια  μόνιμη σχέση ή σταθερή συμφωνία. Το σίγουρο είναι ότι το φεγγάρι σας φέρνει μια ευπρόσδεκτη αλλαγή, καθώς τώρα θα μάθετε ποιοι άνθρωποι είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας. Ίσως ακόμα επενδύσετε, αγοράσετε ή πωλήσετε ακίνητα, υποβάλετε αίτηση για δάνειο ή επιχορήγηση ή λάβετε ένα απροσδόκητο χρηματικό ποσό (ίσως κληρονομιά).

Αναζητάτε να οικοδομήσετε υλική και συναισθηματική ασφάλεια, καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δεύτερο οίκο σας, της ασφάλειας και της χρηματοδότησης. Το μυαλό σας είναι στα χρήματά σας τώρα και μία από τις επιθυμίες σας παίρνει απτή μορφή. Αφήστε στην άκρη τη μεγαλομανία σας και την πολυτέλεια και ξεκινήστε να προσπαθείτε να αυξήσετε τα οικονομικά σας, υιοθετώντας ένα νέο σχέδιο δράσης. Τώρα είναι η στιγμή να εφαρμόσετε μία ή δύο από τις μεγάλες ιδέες σας, έτσι σκεφτείτε: Πώς θα βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση; Ποιοί θα είναι οι βασικοί υποστηρικτές σας; Σχεδιάστε και χαρτογραφήστε την πορεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τολμήστε να εκδηλώσετε τα κρυμμένα πάθη σας! Η Αφροδίτη στο άκρως ερωτικό ζώδιό σας, σας δίνει τα κίνητρα να γίνετε περισσότερο ερωτικοί και να είστε οι νικητές στο παιχνίδι της αποπλάνησης. Επενδύστε στον εαυτό σας και την προσωπική σας ανάπτυξη, απολαύστε νέες ερωτικές εμπειρίες που θα κάνουν τη ζωή σας πιο γεμάτη. Νιώθετε ευτυχισμένοι τώρα! Έχετε τάσεις φυγής, αγχώνεστε από τις πολλαπλές υποχρεώσεις, τώρα υποχωρείτε και δεν επιθυμείτε να βγείτε στην αντεπίθεση, όσο είναι δυνατόν, καθώς ο Άρης κινείται στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, ξεφύγετε με μια απόδραση όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να βυθιστείτε στη μάθηση, να αναζητήσετε την ηρεμία στη φύση, τον επόμενο μήνα θα επιστρέψετε πιο δυνατοί.

Αποφύγετε τους ασταθείς ανθρώπους και καθαρίστε τον αέρα με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, τονίζοντάς σας ότι πρέπει να παίζετε καθαρά με τους άλλους. Ίσως ολοκληρώσετε ένα επαγγελματικό συμβόλαιο ή μεταβεί η σχέση σας σε πιο σταθερή τροχιά. Μπορεί να βάλετε την υπογραφή σας σε μια επαγγελματική συμφωνία ή αποφασίσετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιον/α που νιώθετε ότι σας συμπληρώνει. Βρείτε τρόπους για να δημιουργήσετε μια σταθερή και σε διάρκεια σχέση και πως θα έχετε συνεργατικές επιτυχίες.

Αναγεννάται ένας νέος εαυτός! Ενώ σίγουρα οι άλλοι καταλαμβάνουν ένα μεγάλο μέρος του χρόνου σας, σκεφτείτε: Τι κάνετε για τη δική σας ευτυχία; Τι και ποιον πρέπει να αφήσετε πίσω σας και ποιους θα αφήσετε να εισέλθουν στη ζωή σας; Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας διαλύει τις αμφιβολίες σας και σας σπρώχνει μακριά από κάποια άτομα, αφήνετε πίσω σας την παρατεταμένη δυσαρέσκεια του παρελθόντος, καθώς δημιουργείτε μια νέα πραγματικότητα στη ζωή σας. Μπορεί να χρειαστούν περίπου έξι μήνες για να δείτε το πλήρες αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό; Αυτή η νέα Σελήνη ανοίγει μια φωτεινή πύλη στην ανώτερη συνείδησή σας και θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι προς τη σοφία, την εσωτερική ειρήνη και την ενότητα με το σύμπαν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περάστε το μήνα σας κάνοντας συναισθηματική εκκαθάριση. Η Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας βοηθά να αναγεννηθείτε πνευματικά και ψυχικά, τώρα μπορείτε να γίνετε εσείς οι ίδιοι ο θεραπευτής και ψυχολόγος της δικής σας ψυχής. Μερικές από τις πρωτοπόρες ιδέες σας μπορεί να αποδειχτούν εποικοδομητικές, χάρη στον Άρη στον ενδέκατο οίκο σας, της τεχνολογίας. Τα καλά νέα είναι ότι το διαδίκτυο θα είναι γεμάτο με ευκαιρίες που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο ζωής σας ή να επεκτείνουν τις γνωριμίες σας. Ίσως ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση που θα γεμίσει τις τσέπες σας ή ένα online σεμινάριο θα μπορούσε να σας εισάγει σε ένα νέο κανάλι μάρκετινγκ.

Η πανσέληνος φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της υγείας και της φυσικής κατάστασης, δίνοντάς το κίνητρο να ανακαλύψετε πώς θα είστε σε φόρμα. Θα πρέπει επίσης να θέσετε υπό έλεγχο το άγχος σας και τις υπερβολικά αναλυτικές σκέψεις σας. Το φεγγάρι απαιτεί από εσάς ακρίβεια και συστηματοποίηση σε όλες τις δραστηριότητές σας. Εάν έχετε επιχείρηση, μπορεί να προσλάβετε ή να απολύσετε υπάλληλους ή απλά θέτετε νέες κατευθυντήριες γραμμές εξηγώντας τον τρόπο χειρισμού και κατανομής των καθηκόντων. Ίσως πάλι ακολουθήσετε μια υγιεινή διατροφή ή δίαιτα. Συμβουλή: Αποφύγετε τυχόν άτομα που είναι άρρωστα, δεδομένου ότι θα είστε ιδιαίτερα επιρρεπείς σε ιούς τώρα.

Τι θα λέγατε να κάνετε ένα διάλειμμα από το φλερτ, τη διασκέδαση και τις περιπέτειές σας; Η νέα Σελήνη φωτίζει το δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, και σας καλεί να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν και να επουλώσετε τις πληγές σας. Η ενέργειά σας θα είναι επικεντρωμένη προς το εσωτερικό της ψυχής σας, θέλετε να ξεφύγετε κάπου κοντά σε νερό και σίγουρα αυτό θα είναι καταπραϋντικό για την ψυχή σας, Το σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορείτε να ανεχθείτε το δράμα και τις καθημερινές πιέσεις. Αν ένα κεφάλαιο της ζωής σας πρέπει να τελειώσει, τότε το φεγγάρι θα σας βοηθήσει πραγματικά να το αφήσετε να φύγει. Συνειδητοποιείτε ότι όλα ήταν μια ψευδαίσθηση και αυτός ο ατελείωτος αγώνας σας το μόνο που έκανε ήταν να σας αποστραγγίξει συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια επιχείρηση στο web ή μια ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου ή μια εφαρμογή θα μπορούσε να αυξήσει τις αποταμιεύσεις σας, χάρη στην Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της τεχνολογίας. Ψάχνετε κεφάλαια για μια επιχείρηση; Οι φίλοι σας θα μπορούσαν να σας ανοίξουν το δρόμο. Σας προτείνουμε να επωφεληθείτε από τη δυναμική ενέργεια που σας χαρίζει ο Άρης στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και να διεκδικήσετε με αυτοπεποίθηση και σθένος μια επαγγελματική προώθηση, να φτάσετε στη φήμη, να αποδεχτείτε μια αριστοκρατική νέα δουλειά ή να κάνετε μια μεγάλη εκτόξευση, αναλαμβάνοντας μια νέα ηγετική θέση. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε παρά λίγο την υπερηφάνειά σας, ο Άρης σας διαβεβαιώνει ότι ο φόβος σας για αποτυχία μειώνεται σημαντικά.

Ψάχνετε καιρό να βρείτε μια όαση στην έρημο; Η πανσέληνος φωτίζει τον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, και τώρα όλη η προσοχή σας στρέφεται προς τον έρωτα και την αγάπη, βρίσκετε τρόπους να επαναφέρετε την ισορροπία στη σχέση σας. Θέλετε να πατάτε σε στέρεο έδαφος; Οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σας θα πρέπει να περιστρέφονται περισσότερο σε κοινούς στόχους και λιγότερο στη διασκέδαση και τα παιχνίδια. Το φεγγάρι σας κάνει μια κλήση αφύπνισης για να κάνετε πίσω για λίγο και να σιγουρευτείτε για τη μελλοντική πορεία της σχέσης σας. Τίποτα δεν σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα παρά μόνο όταν νιώθετε ασφαλείς και σίγουροι.

Βρείτε χρόνο για τους φίλους σας, είναι η προτροπή της νέας Σελήνης στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής δραστηριότητας. Μετά από τόση σκληρή δουλειά και πειθαρχία, έχετε κι εσείς το δικαίωμα να κάνετε ένα διάλειμμα, να χαρείτε τη διασκέδαση και την καλή παρέα. Απομακρυνθείτε για λίγο από το γραφείο σας ή από όπου είστε υποχρεωμένοι να παρευρίσκεστε, θα πετύχετε περισσότερα εάν αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να απολαύσει τη ζωή, έτσι βγείτε έξω και κυκλοφορήστε. Εάν ένα μέλος της ομάδας σας ή κάποιος φίλος σας πρέπει να φύγει, μην το αποτρέψετε. Αυτό δεν είναι κακό, είναι απλά κάτι που έπρεπε να γίνει από καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φοράτε το στέμμα σας και κάθεστε στο θρόνο σας, διεκδικείτε την ηγετική θέση που σας αξίζει χάρη στην Αφροδίτη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Οι ηγετικές και οργανωτικές σας ικανότητες θα σας οδηγήσουν κατευθείαν στα ύψη. Απλά μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε τους ανθρώπους που θα βοηθήσουν να φτάσετε στην κορυφή. Είστε από τη φύση σας κοινωνικοί και οι φίλοι της προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα, και τώρα ο Άρης στον επεκτατικό και διεθνή ένατο οίκο σας θα μπορούσε να σας φέρει σε επαφή με πρόσωπα τα οποία εδραιώνουν την παγκόσμια κυριαρχία σας ή ακόμα και με άτομα από άλλα κράτη. Τι καλύτερο από το να γνωρίσετε την κουλτούρα των άλλων λαών; Διευρύνεται το πνεύμα σας και οι κοινωνικοί σας ορίζοντες.

Εάν έχετε κάτι να πείτε σε ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, η πανσέληνος στον  τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα σας βοηθήσει να μεταδώσετε το μήνυμά σας με σοβαρότητα και πιο προσγειωμένα. Τώρα έχετε ένα λογικό τρόπο που βλέπετε μια παρελθούσα αρνητική κατάσταση και το κυριότερο, αυτό το άτομο είναι πραγματικά πρόθυμο να σας ακούσει. Αν πάλι υπήρχαν διενέξεις και προστριβές με ένα μέλος της οικογένειάς σας σας ή συγγενή σας, επικεντρωθείτε στη θέσπιση σαφών ορίων και σταθερών συμφωνιών που εξυπηρετούν τόσο εσάς όσο και τη μεταξύ σας σχέση.

Αν ένας απαιτητικός πελάτης ή ο προϊστάμενός σας κάνουν τη ζωή σας άσκοπα περίπλοκη, αξιοποιήστε τη γοητεία σας και τη διαίσθησή σας. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον επαγγελματικό δέκατο οίκο σας και σας ζητά να πάρετε βαθιές αναπνοές αντί να προσπαθείτε να κυριαρχήσετε στην εργασία σας ή να κάνετε υποδείξεις επιδεικνύοντας τη δύναμή σας. Αυτή είναι μια σπουδαία στιγμή για να κοινωνικοποιηθείτε με άτομα κύρους και εξουσίας, δεδομένου ότι το φεγγάρι σας βοηθά στις δημόσιες σχέσεις. Ποτέ δεν γνωρίζετε ποιον θα μπορούσατε να συναντήσετε ενώ βρίσκεστε σε μια κοινωνική εκδήλωση ή επαγγελματική συνεστίαση, έτσι ετοιμαστείτε να κάνετε το πρώτο μεγάλο βήμα προς τα πάνω.

ΙΧΘΥΣ

Αυτό που επιθυμείτε είναι να φύγετε όσο το δυνατόν πιο μακριά από το σπίτι σας, και αυτό τώρα αποδεικνύεται το καλύτερο. Η Αφροδίτη κινείται στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και ίσως ακόμα σκεφτείτε να ξεκινήσετε μια νέα ζωή κάπου μακριά από την πόλη σας ή απλά γνωρίζετε άτομα με διαφορετική κουλτούρα από τη δική σας. Όλος ο μήνας είναι επίσης ευνοϊκός για τη μελέτη και την ανάπτυξη των επιχειρηματικών δυνατοτήτων σας. Ο Άρης στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, μπορεί να σας κάνει βιαστικούς και υπερβολικούς στη συνένωση των οικονομικών πόρων σας με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας, οπότε μην βιαστείτε στις ενέργειές σας, πάρτε το χρόνο σας. Εάν η έρευνά σας και η διαίσθησή σας σας οδηγήσουν στο να πείτε το μεγάλο «ναι», τότε προχωρήστε και επίσημα.

Η πανσέληνος φωτίζει τον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας, δημιουργώντας έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο που σας βοηθά στα προσωπικά σας σχέδια και στόχους. Τώρα σκέφτεστε λογικά και πρακτικά, κάνετε προσεκτικά σχέδια που αφορούν τον προϋπολογισμό σας και τα αποκτήματά σας. Ίσως ακόμα συνάψετε νέες οικονομικές συμφωνίες ή αντίθετα συμφωνίες που σφραγίστηκαν με μια θερμή χειραψία θα μπορούσαν ακόμη και να διαλυθούν μπροστά στα μάτια σας. Συμβουλή: Προσέξτε οτιδήποτε αναρτάτε στα κοινωνικά δίκτυα, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε κακή δημοσιότητα που θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη φήμη σας.

Ανοίγετε τα φτερά σας! Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών, της γνώσης και της επέκτασης και είστε έτοιμοι για μερικούς νέους ορίζοντες,  φεύγετε μακριά για να ακολουθήσετε τα όνειρά σας. ‘Όχι, τώρα δεν μπορείτε να ανεχτείτε τα συνηθισμένα, αναλαμβάνετε δράση για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, να ζήσετε την περιπέτεια. Φτιάχνετε τις βαλίτσες σας και κινείστε να επισκεφτείτε κάποιους μακρινούς προορισμούς. Η διάθεσή σας αλλάζει, φωτίζεται, φεύγετε από το καταφύγιό σας και μπαίνετε ξανά στη ζωή, βρίσκεστε με κόσμο, όπου μπορείτε να συναντήσετε νέα άτομα αλλά και να μάθετε πολλά από ψυχές διαφορετικών πολιτισμών και κοινωνικού υποβάθρου.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: