Τι προβλέπει το ζώδιό σου για τον Αύγουστο

Κριός

Αφιερώστε ποιοτικό χρόνο στους αγαπημένους σας, θα νιώσετε τόσο ζεστά και τρυφερά. Η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας βοηθά να επανασυνδεθείτε με από καιρό χαμένους φίλους και συγγενείς, να συναναστραφείτε περισσότερο με τους συγκατοίκους σας ή ακόμα και να οργανώσετε μια οικογενειακή επανένωση. Μήνυμα του ανάδρομου Ερμή στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας: Με όλα αυτά που τρώτε, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε σε καλή φυσική κατάσταση και να φροντίσετε την υγεία σας. Ίσως ήρθε η ώρα να αναδιαμορφώσετε το πρόγραμμά σας και να σκεφτείτε την υγεία σας. Το σώμα σας είναι ο ναός της ψυχής σας.

Αντί να αφήσετε τη δυναμική επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας να καταστρέψει τις φιλίες σας, είναι στο χέρι σας να πάρετε προληπτικά μέτρα. Εάν αυτή η έκλειψη αποκαλύψει μια πιεστική ανάγκη για αλλαγή στις φιλίες και τις ομάδες σας, δείτε μέσα στον εαυτό σας: Μήπως φταίτε εσείς αν κάποιος σας έχετε φτάσει στα όριά σας;  Μην αποδέχεστε άτομα που δεν έχουν ηθική και αξίες και σας κάμπτουν συνεχώς το ηθικό, μιλήστε με ειλικρίνεια και θα λάμψει η αλήθεια, δεδομένου μάλιστα ότι αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να φέρει πολλά πράγματα στο φως. Αν δεν νιώθετε εμπιστοσύνη με κάποιους φίλους σας ή σε μια ομάδα φύγετε μακριά.

Αν έχετε περάσει από πολλές δοκιμασίες και αναταραχές στη σχέση σας τον τελευταίο καιρό, η Ηλιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια νέα διέξοδο. Οι Ηλιακές εκλείψεις τείνουν να είναι πολύ πιο ήπιες από ό, τι οι Σεληνιακές, καθώς ενώ οι Σεληνιακές εκλείψεις σηματοδοτούν ένα τέλος ή ένα δύσκολο σημείο καμπής στις σχέσεις, οι Ηλιακές εκλείψεις φέρνουν ένα νέο ξεκίνημα. (Φυσικά, αυτό δεν είναι εγγυημένο, αλλά βάση των προσωπικών μας παρατηρήσεων). Και επειδή ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη γονιμότητα, μια εγκυμοσύνη είναι επίσης δυνατό να συμβεί, πιο πιθανό απρογραμμάτιστη, δεδομένου ότι οι εκλείψεις φέρνουν εκπλήξεις.

Ταύρος

Εάν έχετε καιρό ένα άτομο στο μυαλό σας, είτε πρόκειται για φιλία ή ερωτική σχέση ή δημιουργική , τώρα είναι η ώρα να ενώσετε τις δυνάμεις σας. Η Αφροδίτη στον ανέμελο τρίτο οίκο σας, σας φέρνει πιο κοντά με ένα αδελφό, συνάδελφο ή γείτονα, αν βέβαια καταβάλετε κι εσείς μια μικρή προσπάθεια. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και στρέφει την προσοχή σας στο παρελθόν. Μήπως έχετε κάποιες εκκρεμότητες με έναν/μία πρώην; Σκεφτείτε πολύ καλά πριν επιστρέψετε, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιου είδους αναθεώρηση και να επικεντρωθείτε στο τι χάσατε και τι κερδίσατε από αυτήν την αγάπη. Από τη θετική πλευρά, κάντε επανασύνδεση με ανθρώπους που ήσασταν πολύ απασχολημένοι για να δείτε.

Η Σεληνιακή έκλειψη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της φήμης, ανασχηματίζει την επαγγελματική σας ζωή καθώς θα σας φέρει ανταμοιβές για ό, τι έχετε προσπαθήσει τους τελευταίους έξι μήνες. Αν υπάρχει ένα σχέδιο, επαγγελματικός στόχος ή σημαντική συνεργασία που έχετε αναπτύξει, αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σας φέρει καλά νέα. Αλλά αν συμπεριφερθήκατε αλαζονικά και νομίζατε ότι θα παραμείνετε καιρό στην κορυφή, δεν θα μείνετε για πολύ καιρό, το φεγγάρι δεν θα είναι με το μέρος σας. Ένα βασικό πρόσωπο στην εργασία σας μπορεί επίσης να «επισκιαστεί», όπως να αναχωρήσει ξαφνικά από την εταιρεία ή να μετακινηθεί σε άλλο γραφείο.

Μια νέα, πιο φωτεινή σελίδα ανοίγει με την οικογένειά σας και τα οικεία προς εσάς πρόσωπα καθώς η Ηλιακή έκλειψη φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Το φεγγάρι σας φέρνει μια νέα, πιο ανανεωμένη ενέργεια στο σπίτι σας, νιώθετε πιο κοντά συναισθηματικά με τους αγαπημένους σας. Μια εγκυμοσύνη είναι δυνατόν να συμβεί ή θα μπορούσατε να σκεφτείτε να μετακινηθείτε ή απλά να  διακοσμήσετε και να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο ζωής σας. Μπορεί ακόμα να βάλετε ένα ακίνητο προς πώληση και προχωράτε σε πράσινα λιβάδια. Τώρα θέλετε να θεραπεύσετε την καρδιά σας από το παρελθόν, πηγαίνοντας κάπου που δεν σας θυμίζει τα παλιά.

Δίδυμοι

Αν ψάχνετε για περισσότερη σταθερότητα στη δουλειά ή μια καλύτερη οικονομική κατάσταση, η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, υποστηρίζει τις προσπάθειές σας. Ίσως ακόμα σκεφτείτε ότι θέλετε περισσότερη οικονομική  ανεξαρτησία, δεν μπορείτε να ζείτε με τα χρήματα των άλλων. Βασιστείτε στη διαίσθησή σας και θα πετάξετε σύντομα στα ύψη. Ίσως πρέπει να απομακρυνθείτε από τους αγαπημένους σας αν δεν σέβονται τα όριά σας, είναι η προτροπή του ανάδρομου Ερμή στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ή ίσως αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε πλέον να αναμιγνύεστε σε γελοία … δράματα, νιώθετε  κουρασμένοι να μεσολαβείτε για να επιλύετε τις διαφωνίες των άλλων. Μήπως είναι καιρός να μην κάνετε πια τον καλό διπλωμάτη;

Εύρηκα! Η Σεληνιακή έκλειψη στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και της αισιοδοξίας, σας προσφέρει μια αλλαγή νοοτροπίας ζωής και σας κάνει να νιώθετε ότι μπορείτε να κατακτήσετε όλο τον κόσμο. Ο σκοπός είναι το παν στη ζωή, και αυτόν το μήνα θα μάθετε πώς θα γίνουν τα πιο μεγάλα όνειρά σας πραγματικότητα. Ίσως αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Αυτή η αλλαγή είναι αναπόφευκτη και σας οδηγεί στην προσωπική σας ανάπτυξη. Λοιπόν, τώρα είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε τη νέα σας ζωή με ανοιχτές αγκάλες. Ίσως ένα καταλυτικό γεγονός μετατρέψει ριζικά τις πεποιθήσεις σας και τις αξίες σας, και βρίσκετε το νόημα της ζωής.

Ζητήματα που έχουν να κάνουν με έναν αδελφό, συγγενή, γείτονα ή φίλο έρχονται ξαφνικά στο φως καθώς η Ηλιακή έκλειψη φωτίζει τον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Τώρα μιλάτε τη δική σας αλήθεια, λέτε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν σας ενδιαφέρει αν θα δημιουργηθούν τεταμένες καταστάσεις και διάσταση απόψεων. Αλλά πόσο επιτρεπτή είναι αυτή η ωμή ειλικρίνεια; Ναι, μερικές φορές πρέπει να είστε «σκληροί» για να σας καταλάβουν οι άλλοι, ειδικά αν οι άνθρωποι δεν παίρνουν με το καλό. Αλλά θα μπορούσατε επίσης να κάψετε τις γέφυρες με τα απότομα λόγια σας, δεδομένου της δυναμικότητας αυτής της έκλειψης και σίγουρα δεν είναι αυτό που θέλετε.

Καρκίνος

Γαλουχήστε πρώτα τον εαυτό σας και ύστερα τους αγαπημένους σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας βοηθά να απεγκλωβιστείτε από το ζοφερό παρελθόν, κι αν είχατε  παίξει ένα υπερπροστατευτικό ρόλο σε οποιαδήποτε «τοξική» σχέση, να  ακολουθήσετε τώρα το μονοπάτι που έχει περισσότερο νόημα για εσάς. Είναι ωραίο να προσκαλέσετε και τους αγαπημένους σας, αλλά αν δεν μπορούν να συμβαδίσουν, θα πρέπει εσείς να συνεχίσετε μπροστά. Αν έχετε μια νέα κερδοφόρα ιδέα, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά αν είναι εφαρμόσιμη, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο ανάδρομος Ερμής στον νοητικό τρίτο οίκο σας. Προσέξτε την μετάδοση των απόψεών σας στα blogs και προσπαθήστε να αναβάλετε μια δημόσια ομιλία.

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών, ελέγξτε τις πιστωτικές κάρτες σας και τις υπερβολικές ή λανθασμένες χρεώσεις. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε επίσης να σας φέρει την ευκαιρία να κάνετε μια νέα κερδοφόρα συνεργασία ή την ξαφνική διάλυση μιας επιχειρηματικής ή ερωτικής σχέσης. Είτε στην ερωτική ή στην επαγγελματική σας ζωή μπορεί να αποφασίσετε να ακολουθήσετε ξεχωριστούς δρόμους και να χωρίσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Εάν περιμένατε καιρό ειδήσεις σχετικά με κάποια νομική διευθέτηση, όπως ένα διαζύγιο ή την επιμέλεια των παιδιών, αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να ολοκληρώσει τελικά την υπόθεση που σας απασχολεί.

Έχετε άγχος για τα οικονομικά σας; Μην απελπίζεστε, με την Ηλιακή έκλειψη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος και να λάβετε οικονομική ενίσχυση. Αν μια συνάντηση για κάποια οικονομική διαπραγμάτευση ακυρωθεί ή μια οικονομική συμφωνία βρίσκεται σε στασιμότητα κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, απλά ζυγίστε τις επιλογές σας και αναλύστε τις κινήσεις σας. Θα είστε ευγνώμονες στο σύμπαν για αυτόν το χρόνο που σας έδωσε καθώς μέσα στους προσεχείς έξι μήνες, η Ηλιακή έκλειψη θα σας φέρει πλήθος νέων οικονομικών ευκαιριών που τώρα δεν μπορείτε καν να φανταστείτε.

Λέων

Επικεντρωθείτε στην έμφυτη δημιουργικότητά σας και γίνετε πιο συναισθηματικοί και συμπονετικοί, είναι η προτροπή της Αφροδίτης στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας. Ίσως επιθυμείτε τώρα περισσότερο ύπνο, έτσι ώστε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Διαλογιστείτε στον προσωπικό χώρο σας, έτσι ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή, όταν στο τέλος του μήνα η θεά της αρμονίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Είτε μόλις έχετε ανοίξει το πρώτο σας τραπεζικό λογαριασμό ή σκέφτεστε να επεκτείνετε την αυτοκρατορία σας, πάντα υπάρχει κάτι για να μάθετε σχετικά με τη διαχείριση των χρημάτων σας. Και αυτή τη γνώση σας την προσφέρει ο ανάδρομος Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, ο οποίος συνιστά εγκράτεια και σύνεση στις οικονομικές κινήσεις σας.

Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και αποφασίζετε αν θα προχωρήσετε προς τα εμπρός σε μια σχέση ή συνεργασία σας, θέλετε τώρα ηρεμία στην καρδιά σας. Σκέφτεστε τα πάντα με τη δέουσα επιμέλεια, και αν κατά την έρευνά σας αποκαλύψετε ότι αυτή η σχέση δεν είναι αληθινή, τότε πιθανώς θα καταρρεύσει. Το φεγγάρι σας σώζει από καταστροφικές και ψεύτικες σχέσεις που δεν μπορούν να έχουν θέση στη ζωή σας.  Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη αναμοχλεύει αναταραχές στις στενότερες σχέσεις σας, αλλά παρά τις εντάσεις, με αρκετή προσπάθεια θα μπορούσαν να λειτουργήσουν. Επίσης, μη φοβηθείτε να υψώσετε το ανάστημά μας αν οι αγαπημένοι σας συνεχίζουν να σας εκμεταλλεύονται παρά τις υποδείξεις σας.

Είστε απόλυτα έτοιμοι για το μεγάλο ντεμπούτο σας! Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, επαναφέρει τη χαρά και την αισιοδοξία σας στη ζωή, έχετε το πιο μεγαλοπρεπές δώρο από τα αστέρια πράγματι! Οι Ηλιακές εκλείψεις μπορεί να φέρουν τολμηρά νέα ξεκινήματα, είτε στην ερωτική ή την επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή, και αυτό είναι μάλλον για καλό σας. Η μόνη προειδοποίηση μιας έκλειψης είναι ότι θα σαρώσουν όποιους και ό, τι δεν εξυπηρετούν την προσωπική σας ανάπτυξη. Έτσι, εάν ήσασταν αναποφάσιστοι στο να φύγετε από κάποιες σχέσεις σας, τώρα παίρνετε αποφασιστική δράση. Ετοιμαστείτε: Ήρθε η ώρα σας να λάμψετε!

Παρθένος

Διασκέδαση και γλέντι μέχρι το πρωί σας φέρνει η Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της τεχνολογίας. Χαίρεστε τις διακοπές σας, αναμιγνύετε παλιούς με νέους φίλους, κάνετε κάτι διαφορετικό. Μέσω της τεχνολογίας, θα μπορούσατε να προβληθείτε ή να δημιουργήσετε μια εφαρμογή που αυξάνει τα χρήματά σας. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας και σας προειδοποιεί: Μην υπογράφετε νέες συμφωνίες πριν διαβάσετε τις ρήτρες και προσέξτε μήπως κάποιοι κλέψουν τις  ιδέες σας, ειδικά στην εργασία σας. Προστατέψτε τα δεδομένα του υπολογιστή σας, φροντίζοντας να δημιουργήσετε αντίγραφα των αρχείων σας, καθώς κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή παρατηρούνται προβλήματα με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Να είστε προετοιμασμένοι για όλα!

Η σωματική σας ευεξία έρχεται στο προσκήνιο, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη ρίχνει φως στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Μπορεί να επιλέξετε να ασχοληθείτε περισσότερο με το σώμα σας και τη διατροφή σας. Και ας το παραδεχτείτε, το ζώδιό σας δεν μπορεί να μη λαμβάνει υπόψη του τις υγιείς συνήθειες και τώρα ένα θέμα υγείας τίθεται υπό ανάλυση. Ίσως μάθετε ότι η χαμηλή ενέργειά σας οφείλεται σε δυσανεξία στη γλουτένη ή το άγχος σας οφείλεται σε λανθασμένο τρόπο καθημερινής οργάνωσης. Ό, τι κι αν συμβεί, είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα με δομή και πειθαρχία. Αν για παράδειγμα, δεν μπορούσατε να αποβάλετε τη συνήθεια του καπνίσματος, αυτή η έκλειψη θα σας βοηθήσει να κάνετε δραστικές αλλαγές.

Προσπαθείτε καιρό να ανακαλύψετε τι μπορείτε να κάνετε για την ηρεμία της ψυχής σας; Η Ηλιακή έκλειψη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας υποδεικνύει κάποιου είδους τακτικές και συνήθειες που καταπραΰνουν την κουρασμένη ψυχή σας, νιώθετε πιο γαλήνια και ειρηνικά. Αφήνετε πίσω σας τις απαισιόδοξες σκέψεις, θεραπεύετε το ζοφερό παρελθόν, κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας. Αν και ίσως νιώσετε τώρα ότι δεν θα έχετε πάντα κάποιον να καθίσει δίπλα σας και να σας ακούει, το να αφήσετε το μυαλό σας να χαλαρώσει από το άγχος είναι επιτακτική ανάγκη. Τι θα λέγατε να κάνατε μια βόλτα κάπου όπου είναι γαλήνια και όμορφα, ακόμα καλύτερα κοντά σε νερό, ακούγοντας την αγαπημένη σας λίστα αναπαραγωγής; Θα αναγεννηθεί ένας νέος εαυτός!

Ζυγός

Σταματήστε να ονειρεύεστε τις παραλίες και τα ταξίδια και να έχετε το μυαλό σας στη δουλειά! Με την Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σκέφτεστε τους φιλόδοξους στόχους σας, ίσως ακόμη παγώνετε οποιαδήποτε σχέδια για απόδραση. Κατά το τέλος του μήνα θα είστε και πάλι ελεύθεροι να εξορμήσετε στις περιπέτειές σας και να απολαύσετε τις αμμουδερές παραλίες. Αναπτύξτε τις ιδέες σας και σκεφτείτε πίσω από τα παρασκήνια, είναι η προτροπή του ανάδρομου Ερμή στον εσωστρεφή στο δωδέκατο οίκο σας. Ενώ αυτή η τριών εβδομάδων διέλευση δεν είναι και η καλύτερη για να προβάλετε τις ιδέες σας, να δημοσιεύσετε ένα βίντεο στο Youtube ή να προγραμματίσετε μια οντισιόν, είναι η βέλτιστη για εσωτερική ενδοσκόπηση, χαλάρωση και ηρεμία.

Απρόβλεπτες και καταλυτικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή σας φέρνει η Σεληνιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, οπότε περιμένετε το αναπάντεχο. Γνωρίζουμε ότι αυτό δεν σας αρέσει, αλλά λάβετε υπόψη σας ότι υπάρχει μια θετική χροιά σε όλο αυτό καθώς οι εκλείψεις απομακρύνουν άτομα ή τερματίζουν καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν το καλό σας. Αν για παράδειγμα, μια ερωτική γνωριμία ή ο αγαπημένος σας «επισκιαστούν» από τη ζωή σας, να ξέρετε ότι κάτι καλύτερο σίγουρα θα έρθει στο δρόμο σας. Αυτή η έκλειψη έρχεται για να καθαρίσει το τοπίο και να σας φέρει νέες και καλύτερες ευκαιρίες.

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις τρέχουσες φιλίες σας και ομάδες όπου ανήκετε, η Ηλιακή έκλειψη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, στήνει ένα εντελώς νέο σκηνικό. Θα μπορούσατε να έχετε μια αναπάντεχη πρόσκληση από κάποιον που έχει ανακαλύψει τα ταλέντα σας και σας ωθεί σε μια νέα συναρπαστική νέα επαγγελματική ευκαιρία. Μήπως δεν έχετε τις κατάλληλες γνωριμίες ή την εμπειρία; Μην ανησυχείτε. Μπορεί επίσης να βρείτε μια ελίτ νέα επαγγελματική ομάδα σε αυτήν την έκλειψη. Ίσως ακόμα ξεκινήσετε τη δική σας εκλεκτική ομάδα όπου είστε εσείς οι ηγέτες, πράγμα το οποίο θα σας βοηθήσει να κάνετε αστραπιαίες διασυνδέσεις με ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

Σκορπιός

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η χρονική στιγμή είναι ιδανική για να ξεκινήσετε την περιήγηση των ταξιδιωτικών blogs, να κλείσετε εισιτήρια ή να κάνετε σχέδια για την επόμενη επική απόδρασή σας. Η Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας θα μπορούσε επίσης να σας ωθήσει σε ένα νέο εγχείρημα ή μπορεί να σας ανατεθεί ένα έργο στην εταιρεία σας. Λάβετε σοβαρά υπόψη σας μια πιθανή παγίδα που ενδεχομένως να σας στήσει ο ανάδρομος Ερμής στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας: Μη δείχνετε στους φίλους σας ότι τα ξέρετε όλα, θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα. Εάν ένας φίλος, για παράδειγμα, σας εκμυστηρεύεται ότι θέλει να χωρίσει με το σύντροφό του, δεν χρειάζεται να πείτε, «Αχ, το ήξερα!» Μόνο ακούστε και μη μιλάτε, είναι αρκετό.

Οι γονείς σας ή/και τα παιδιά σας θα απαιτήσουν περισσότερο τη φροντίδα σας ή ένα αγαπημένο και οικείο προς εσάς πρόσωπο μπορεί να χρειαστεί πιο πολύ την προσοχή σας καθώς η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Θα μπορούσε να υπάρξει μια έντονη κοινωνική δραστηριότητα στο σπίτι σας ή μια απροσδόκητη επισκευή ή η ξαφνική αποχώρηση ενός συγκατοίκου σας ταρακουνά το status quo της ζωής σας. Μια σημαντική γυναίκα θα μπορούσε ξαφνικά να μπει ή να φύγει από τη ζωή σας. Εάν δεν σας αρέσουν οι συνθήκες της διαβίωσής σας ή εάν επιθυμείτε να επεκτείνετε την οικογένειά σας, αυτή η έκλειψη θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε προς τα εμπρός.

Ετοιμαστείτε για δόξα και μεγαλεία! Η Ηλιακή έκλειψη φωτίζει τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, και σας φέρνει μεγάλες ανταμοιβές. Θα μπορούσατε να τιμηθείτε για το έργο σας, να μιλήσετε ως εμπειρογνώμονας στον τομέα σας ή να σας προσφερθεί κάποιου είδους ευκαιρία για να αποκτήσετε κύρος στην εταιρεία σας. Ίσως γίνει μια αλλαγή φρουράς στην εργασία σας, έρχεται κάποιος και οι συνθήκες γίνονται καλύτερες. Ή ίσως ήρθε η ώρα να αποχωρίσετε από την υπάρχουσα εργασία σας και να δώσετε το βιογραφικό σας κάπου όπου αναγνωρίζουν την αξία σας. Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, μπορεί να έχετε πρόβλημα με φόρους, άδειες ή επαγγελματικές συμφωνίες ή ίσως χρειαστεί να αναδιαρθρώσετε την επιχείρησή σας.

Τοξότης

Πώς μπορείτε να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας; Η Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου, σας βοηθά να ανακαλύψετε μια πηγή παθητικού εισοδήματος. Σκεφτείτε: πωλήσεις ακινήτων, πωλήσεις δικαιωμάτων ή ακόμα και το μάρκετινγκ στα προϊόντα που πουλάτε. Νέες προοπτικές ανοίγονται στη ζωή σας, συνειδητοποιείτε τώρα ότι δεν μπορείτε να είστε παγιδευμένοι σε ένα ωράριο 9 με 5 για να έχετε την ασφάλεια που ποθείτε. Παραμείνετε ήρεμοι αν δημιουργηθούν παρανοήσεις στην εργασία σας εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Έτσι, εάν ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας σας είναι αντιπαραγωγικός ή οι συνάδελφοί σας, σας πιέζουν ή σας βάζουν στην άκρη, συμπεριφερθείτε διπλωματικά και μείνετε μακριά από την αντιπαλότητα.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας φέρνει μια σαρωτική αλλαγή σε ό, τι αφορά ειδήσεις, ιδέες και επικοινωνία. Οι Σεληνιακές εκλείψεις είναι προάγγελοι μεγάλων και απροσδόκητων στροφών στη ζωή μας, φέρνοντας καταλυτικά γεγονότα τα οποία οδηγούν σε ένα τέλος και μια νέα αρχή. Εάν έχετε περιμένει καιρό για μια σημαντική πληροφορία ή θέλατε να προβάλετε ένα συγγραφικό έργο ή κάνατε προσπάθεια για μια συμφωνία, τώρα μπορεί και να πάρετε αυτό που θέλετε. Ή, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να διδάξετε ή να μιλήσετε δημόσια για κάτι που είναι μέσα στην καρδιά σας. Θα μπορούσατε επίσης να εγγραφείτε σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή να συμμετέχετε περισσότερο στην τοπική σας κοινότητα.

Μια αλλαγή πορείας ζωής ή των πεποιθήσεων σας, σας φέρνει η Ηλιακή έκλειψη στον επεκτατικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, συνειδητοποιείτε ότι έχετε τη δύναμη μέσα σας αλλά και την αισιοδοξία να αγωνιστείτε για τα μεγάλα όνειρά σας. Ξαφνικά παίρνετε το ρίσκο και κάνετε προσπάθειες να επεκταθείτε, ίσως ακόμα σας δοθεί μια επιχειρηματική ευκαιρία ή μπορεί να πάρετε το αεροπλάνο για να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να μελετήσετε μια νέα γνώση. Διερευνάτε νέα ενδιαφέροντα, σκέφτεστε χαρούμενα και αισιόδοξα, απομακρύνετε τα εμπόδια. Όποια και αν είναι η εξέλιξη, όλα αυτά τα καλά έρχονται από το πουθενά, εμπνέοντάς σας να ζήσετε σύμφωνα με τη δική σας αλήθεια.

Αιγόκερως

Ρομαντικές καλοκαιρινές νύχτες και έντονα συναισθήματα βοηθούν να γαλουχήσετε τη σχέση σας καθώς η Αφροδίτη κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Νιώθετε μια ισχυρότερη συναισθηματική σύνδεση με τον αγαπημένο σας, αλλά και δεν φοβάστε να σπάσετε τη ρουτίνα και να δοκιμάσετε νέα πράγματα μαζί. Μπορεί να είναι καλοκαίρι και να σκέφτεστε τα ταξίδια, αλλά ο ανάδρομος Ερμής στον ένατο οίκο σας, των μακρινών ταξιδιών, συνιστά καλή οργάνωση στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Από τη θετική πλευρά, είναι η τέλεια στιγμή για να επισκεφτείτε ένα μέρος όπου είχατε περάσει τις πιο αγαπημένες σας διακοπές, αλλά και πάλι ελέγξτε τα ταξιδιωτικά προγράμματα που κάνετε, ίσως κάποια από τα σχέδιά σας ανατραπούν.

Αν μια πηγή εισοδήματος ή μια εργασία «επισκιαστεί» από τη ζωή σας, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, να ξέρετε ότι θα αντικατασταθεί από κάτι καλύτερο. Ίσως είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε μια εντελώς νέα γραμμή με τις τρέχουσες συνθήκες της ζωής σας, με τα οικονομικά σας και την εργασία σας. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σας φέρει μια απροσδόκητη δαπάνη ή απλά την αφύπνιση ότι ήρθε η ώρα να κάνετε μια ριζική αλλαγή στις οικονομικές σας συνήθειες. Ίσως ξεκινήσετε ένα νέο οικονομικό εγχείρημα και αναδιαμορφώνετε ολόκληρη την προσέγγισή σας για τα χρήματα και τη συνένωση των οικονομικών πόρων σας.

Είστε έτοιμοι για την αποπληρωμή σας; Με την Ηλιακή έκλειψη στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου και των κοινών οικονομικών, ετοιμαστείτε: Ένα παλιρροϊκό κύμα οικονομικής ευημερίας θα μπορούσε να πλημμυρίσει τη ζωή σας, είτε με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που περιμένατε καιρό ή ακόμα και ξαφνικά χρήματα από τρίτους. Ίσως αποκαλύψετε μια νέα πηγή παθητικού εισοδήματος, όπως κέρδη από προμήθειες, επιδόματα, δικαιώματα και χρήματα από συνεργάτες. Ίσως ακόμα βρείτε τρόπο να αποπληρώσετε ένα δάνειο ή τα χρέη σας ή μπορεί να κάνετε ένα νέο σχέδιο για να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας. Μήπως ήρθε η ώρα να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα ακίνητο;

Υδροχόος

Μετριοπάθεια σε όλα! Με την Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, δεν θα τα πάτε και πολύ καλά με το σώμα σας. Ίσως δυσανασχετείτε με όλες αυτές τις διατροφικές ατασθαλίες στις οποίες επιδοθήκατε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, αλλά δεν χρειάζεται να πέσετε σε στέρηση για να κάνετε δίαιτα. Απλά σταματήστε  την υπερκατανάλωση ανθυγιεινών τροφίμων. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον όγδοο οίκο σας, των αποταμιεύσεων, και σας συμβουλεύει: Δεν αξίζει να βάζετε χρέη. Αν πηγαίνετε έξω για ψώνια και δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε μια ακριβή και πολυτελή αγορά, σύντομα θα δείτε τις αποταμιεύσεις σας να εξανεμίζονται. Μακριά από τα ακριβά εστιατόρια και άτομα που σας πιέζουν να ξοδέψετε πέρα από τον προϋπολογισμό σας.

Ο πιο σημαντικός μήνας είναι αυτός για σας καθώς η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας αναδιαμορφώνει την προσωπική σας ταυτότητα. Αυτή είναι η πρώτη από τις επόμενες τρεις Σεληνιακές εκλείψεις που θα ακολουθήσουν μέχρι τον Ιούλιο του 2018, έτσι είστε στην αρχή μιας προσωπικής επανάστασης, η οποία θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς την προσωπικότητά σας και να αναδιοργανώσει τη ζωή σας, αν όχι  ολόκληρη την προσέγγισή σας στη ζωή. Σε αυτήν τη Σεληνιακή έκλειψη, ένα προσωπικό έργο σας θα μπορούσε να εκτοξευθεί στα ύψη ή συναντάτε την αγάπη ή τη δουλειά των ονείρων σας. Μην εκπλαγείτε αν η προσοχή όλων είναι στραμμένη πάνω σας!

Η Ηλιακή έκλειψη φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και θα μπορούσε να σας φέρει ευχάριστα νέα, όπως μια ερωτική δέσμευση ή μια καταλυτική για τη ζωή σας ερωτική γνωριμία ή σας δίνει το πράσινο φως σε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Ίσως ακόμα υπογράψετε μια νομική σύμβαση ή αποφασίζετε να πείτε επιτέλους το «ναι» σε μια πρόταση γάμου ή κάνετε μια επίσημη συμφωνία σε ένα επαγγελματικό θέμα, αν θεωρείτε ότι αυτή η ευκαιρία είναι κατάλληλη για εσάς. Ωστόσο, ίσως είναι καλύτερα να περιμένετε πριν υπογράψετε επίσημα έγγραφα, καθώς ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας κάνει να μη βλέπετε σημαντικές λεπτομέρειες. Σε οποιαδήποτε μακροπρόθεσμη και δεσμευτική συμφωνία, πάντα αξίζει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να εξετάσετε ενδελεχώς τα πάντα.

Ιχθείς

Βεβαιωθείτε ότι επιδεικνύετε τις δεξιότητες και τα επιτεύγματά σας, αν θέλετε τους επαίνους και τα μεγαλεία, είναι η προτροπή της Αφροδίτης στον πέμπτο οίκο σας, της δημιουργικότητας και του πάθους. Ένα ειδύλλιο θα μπορούσε να γίνει πολύ πιο σοβαρό ή μπορεί και να έχετε μια επίσκεψη από τον πελαργό. Θα πρέπει να καθυστερήσετε την υπογραφή σημαντικών εγγράφων και τη δημιουργία νέων epωτικών σχέσεων και συνεργασιών, δεδομένου ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Αν πρέπει οπωσδήποτε να υπογράψετε, διαβάστε τα πάντα προσεκτικά και έχοντας λάβει τις συμβουλές ενός δικηγόρου πριν κάνετε μια συνεργασία επίσημη.

Οι εκλείψεις κάνουν τους ανθρώπους περίεργους και αδιάλλακτους και με τη Σεληνιακή έκλειψη στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή, οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις διπλασιάζονται. Θα μπορούσατε να καυγαδίσετε για κάτι που αφορά το παρελθόν και θίγει την αξιοπρέπειά σας και την υπόληψή σας, δεν μπορείτε να δείτε μια κατάσταση με τα μάτια του άλλου. Θαμμένα θέματα και κρυμμένες πληροφορίες έρχονται στο φως για να ταρακουνήσουν τα βάθη της ψυχής σας. Αλλά από τη στιγμή που θα καθαρίσετε τον αέρα και θα έρθουν κάποια πράγματα στο φως, θα είναι πολύ πιο εύκολο να συμβιβαστείτε και να προχωρήσετε προς μια νέα κατεύθυνση. Τώρα ίσως νιώσετε συναισθηματική εξουθένωση και άγχος για εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Ίσως επιτέλους να κατανοήσετε ότι πρέπει να βάλετε στη ζωή σας τάξη, πρόγραμμα και οργάνωση, σίγουρα αυτό θα βοηθήσει στη μείωση του άγχους σας. Η Ηλιακή έκλειψη ανάβει τον καθημερινό έκτο οίκο σας, και συνιστά ανάλυση και προσοχή στη λεπτομέρεια. Κάντε έναν έλεγχο της πραγματικότητας της ζωής σας ως προς τη λειτουργικότητά της. Αν κάτι δεν πάει όπως το επιθυμείτε, δεν είναι ανάγκη να στενοχωριέστε. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια του φεγγαριού ως οδικό χάρτη προκειμένου να αναδιοργανώσετε ότι δεν λειτουργεί ομαλά. Ίσως ακόμα προσλάβετε  ένα νέο βοηθό ή οικονόμο. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή η έκλειψη θα σας αναγκάσει να σταματήσετε να ονειροβατείτε!



zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: