Τι πρέπει να ξέρεις για να πετύχεις το μακιγιάζ στην παραλία!

Τι πρέπει να ξέρεις για να πετύχεις το μακιγιάζ στην παραλία!

Το καλοκαίρι έφτασε κι εσύ αναρωτιέσαι ακόμα πως θα δείχνεις κούκλα και στην ; Αν ανήκεις στα κορίτσια που στο θέμα μακιγιάζ δεν σκοπεύουν να κάνουν διακοπές…
διάβασε παρακάτω συμβουλές για τέλειο διακριτικό μακιγιάζ μέσα κι έξω από το νερό, που θα σε απογειώσει χωρις προηγούμενο!

Το μέικ απ δυστυχώς δεν είναι εύκολη υπόθεση. Γι αυτό αντικατατέστησε  το φον ντε τεν σου με μία αντιηλιακή κρέμα με χρώμα σε υγρή ή compact μορφή για έξτρα κάλυψη. Μη ξεχνάς ότι πρέπει να την απλώσεις ομοιόμορφα παντού, γύρω από το μέτωπο, τη μύτη, τα μάγουλα και το πηγούνι, ώστε να μην υπάρχουν ατέλειες.

Το επόμενο βήμα είναι να να δημιουργήσεις το τέλειο μπρονζέ – σeξι- ηλιοκαμμένο μοτίβο στο πρόσωπό σου. Για να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα επέλεξε ένα μπρονζέ ρουζ,, σε απαλούς τονους- το οποίο θα απλώσεις στη μύτη, το μέτωπο και τα μάγουλα ώστε να δημιουργήσεις ένα μοναδικό τρικ που θα σε κάνει να φαίνεσαι ότι σε έκαψε γλυκά ο ήλιος.

Για τα μάτια μία μάσκαρα και μια μικρή δόση eyeliner είναι αρκετά. Εδώ καλά θα κάνεις να επενδύσεις σε αδιάβροχα προϊόντα ώστε να αποφύγεις το μουτζούρωμα  και να απολαύσεις ξέγνοιαστη τις βουτιές σου χωρίς πρόβλημα.

Στα χείλη το ιδανικό μακιγιάζ για την παραλία είναι ένα λιπ γκλος σε ανοιχτή απόχρωση. Καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα λιπ γκλος με δείκτη προστασίας που εκτός από λάμψη και ενυδάτωση θα σου παρέχει και κάλυψη.

Τώρα, είσαι έτοιμη να απολαύσεις ξέγνοιαστη τα μπάνια σου και φυσικά να κάνεις τη διαφορά!

apospasma.gr

 

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: