Τι να φορέσεις το καλοκαίρι αν δε θεωρείς τα πόδια σου, το δυνατό σου σημείο

Διάβασε ακόμη:

Όσο σκληρά κι αν έχουμε δουλέψει όλους αυτούς τους μήνες με σκοπό να αποκτήσουμε μια εικόνα που, πάνω απ” όλα, ικανοποιεί εμάς τις ίδιες είναι κάποια σημεία του σώματός μας που βγάζουν προς τα έξω, τις ανασφάλειες. Ένα τέτοιο σημείο είναι και τα πόδια.

Σε κάποιες γυναίκες δεν αρέσουν τα πόδια τους και συχνά το σημείο αυτό μπορεί να αποτελεί λόγο ώστε να βγάλουμε από την γκαρνταρόμπα μας συγκεκριμένα κομμάτια. Δεν υπάρχουν ρούχα απαγορευτικά, μόνο ρούχα που μας κάνουν να νιώθουμε καλά. Υπάρχουν καλοκαιρινά ρούχα και τρόποι να τα φορέσεις, ώστε να μη χρειαστεί να περιορίσεις τις εμφανίσεις σου και να φοράς μόνο .

Η stylish μίντι φούστα

ImaxTree

Πέρα από το γεγονός ότι αποτελούν τάση φέτος, μια μίντι φούστα σε Α-γραμμή είναι το τέλειο μήκος για να δείξεις τα πόδια σου, τόσο-όσο. Καλύπτει τους γοφούς και τα γόνατα αφήνοντας ελεύθερους τους αστραγάλους, ένα σημείο που μπορείς να αναδείξεις εύκολα με ένα ωραίο ζευγάρι πέδιλα.

Το κλασικό μάξι φόρεμα

ImaxTree

Όμορφο, στιλάτο, διαχρονικό και δροσερό. Το κλασικό αλλά τόσο αγαπητό μάξι φόρεμα είναι η τέλεια επιλογή για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Είναι ένα ρούχο που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, ενώ με μια ζώνη στη μέση και πέδιλα θα έχεις το τέλειο summer look.

Οι κλασικές ψηλόμεσες παντελόνες

ImaxTree

Μια ψηλόμεση παντελόνα ακόμα και σε μια bold απόχρωση ή print θα «μακρύνει» τον κορμό και θα κάνει τα πόδια σου να δείχνουν πιο ψηλά και λιγνά. Επίλεξε μία, με άνετη εφαρμογή και φαρδιά μπατζάκια που είναι δροσερή και θα μπορείς να φοράς όλες τις ώρες.

Οι κομψές culottes

ImaxTree

Αν δεν λατρεύεις τις μίντι φούστες, η τέλεια εναλλακτική σε παντελόνι είναι μια ψηλόμεση culotte. Το μίντι μήκος μιας culottes θα αποδώσει κομψότητα στα everyday looks σου, ενώ όπως και με τις μίντι φούστες καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των ποδιών. Αν αγαπάς τα ψηλοτάκουνα, συνδύασε μια culotte με ένα τέτοιο στιλ παπουτσιού και θα έχεις το πιο σeξι αλλά chic ταυτόχρονα σύνολο.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: