Tι να φορέσεις σε wedding party αν είσαι μέσα στους λίγους (&κομψούς) καλεσμένους;

Tι να φορέσεις σε wedding party αν είσαι μέσα στους λίγους (&κομψούς) καλεσμένους;

Όριο υπάρχει μόνο στους καλεσμένους, όχι στο πόσο stylish μπορείς να είσαι.

To να λες την έκφραση «έχω να πάω σε γάμο» εν μέσω πανδημίας στα αυτιά πολλών ηχεί κάπως έτσι: «έχω δεθεί με ένα σχοινί και περιμένω να πηδήξω στον Ισθμό της Κορίνθου». Με τα κρούσματα του Covid-19 καθημερινά να αυξάνονται, στις περιοχές με επιβαρυμένο επιδημιολογικά φορτίο οι κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γάμοι και βαπτίσεις, γίνονται αυστηρά με 50 καλεσμένους και το «party» τελειώνει στις δώδεκα το βράδυ.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να παραστείς σε ένα τέτοιο «γαμήλιο κάλεσμα» και να είσαι εσύ μία από τους 50 πιο κοντινούς ανθρώπους του ζευγαριού που θα τους δείξει την αγάπη της και θα γιορτάσει μαζί τους την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους. Τηρώντας πάντα όλα τα μέτρα προστασίας, απάντησε «ναι» σε αυτήν την κάπως «prive» πρόσκληση και λάμψε μέσα στο φόρεμα σου, στον γάμο των δικών σου ανθρώπων.

Αν ακόμα δεν έχεις βρει τι να φορέσεις εμείς είμαστε εδώ για σένα και σου προτείνουμε στην παρακάτω gallery δέκα ultra stylish mini, midi και maxi φορέματα. Είναι όλα κατάλληλα για τα wedding parties του Σεπτεμβρίου και συνδυάζονται με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα ή τις εσπαντρίγιες σου, δημιουργώντας εμφανίσεις «εκλεκτικά κομψές», σαν τη λίστα των καλεσμένων του γάμου που θα πας… λίγοι και καλοί!
 Transitional Clothing: 10 ρούχα & αξεσουάρ που σε παίρνουν από το χέρι & σε οδηγούν στο φθινόπωρο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: