Τι να φορέσεις όταν ο καιρός δε σε βοηθά να αποφασίσεις

Η βασική αρχή λοιπόν, είναι να φτιάχνεις outfits που θα σε βοηθήσουν να τα βγάλεις πέρα με τις αλλαγές της θερμοκρασίας και να είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τον ευμετάβλητο και απρόβλεπτο καιρό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχεις την επιλογή να βάζεις και να βγάζεις εύκολα ρούχα. Όσο εύκολο ακούγεται όμως κάτι τέτοιο, τόσο θα σε δυσκολέψει στην πράξη. Γι” αυτό δες μερικούς βασικούς συνδυασμούς που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Tip #1

Εφοδιάσου με μία chunky, μακριά ζακέτα

Μία τέτοια ζακέτα μπορεί να υποστηρίξει άνετα τα casual outfits σου. Τη φοράς κλειστή, την ανοίγεις αργότερα κι αν χρειαστεί τη βγάζεις. Αρκεί να φοράς από μέσα το σωστό top, όπως ένα ζιβάγκο ή ένα t-shirt, αν ακόμα το επιτρέπει ο καιρός.

Tip #2

Πες ναι σε ένα άνετο κι ελαφρύ πλεκτό πουλόβερ

Ένα ελαφρύ πουλόβερ που μπορεί να φορεθεί μόνο του αλλά και πάνω από ένα πουκάμισο ή ένα ζιβάγκο είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμο στην ντουλάπα σου. Φοριέται με ένα σωρό διαφορετικούς τρόπους. Μπορείς να το φορέσεις με το τζιν σου ή με ένα crop παντελόνι. Μπορείς ακόμα να το φορέσεις με τη midi φούστα σου σε A-γραμμή ή και πάνω από ένα floral φόρεμα.

Tip #3

Απόκτησε ένα statement κομμάτι που μπορεί να λειτουργήσει ως φόρεμα αλλά και ως πανωφόρι

Αν αποκτήσεις ένα τέτοιο κομμάτι, το πιθανότερο είναι να το κρατάς πολλές μέρες φυλαγμένο στην ντουλάπα σου, μέχρι να βρεις την κατάλληλη περίσταση. Τι θα έλεγες όμως να το ευχαριστηθείς λίγο περισσότερο, βρίσκοντας τρόπους να το συνδυάσεις στο everyday look σου. Φόρεσέ το κουμπωμένο μαζί με ένα ζευγάρι μπότες σαν φόρεμα. Από μέσα μπορείς να φορέσεις ένα mini φόρεμα ή φούστα με top για να μπορείς ανά πάσα στιγμή να το ανοίξεις ή να το βγάλεις, αν ζεσταθείς. Επιπλέον, μπορείς απλά να το φορέσεις σαν πανωφόρι με κάθε άλλο outfit και να μην περιμένεις μία ακόμα ειδική περίσταση.

My tip: Όταν πρόκειται για τέτοια κομμάτια, καλό είναι να επιλέγεις ουδέτερες αποχρώσεις, έτσι ώστε να μην σε δεσμεύσουν στους συνδυασμούς.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: